PC mi sa mi nenabootuje do winu

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
razor2010
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

PC mi sa mi nenabootuje do winu

Príspevok od používateľa razor2010 »

Čaute mám dosť velký problém , potom čo som updatoval bios na najnovší mi nechce spustiť windows . Pustí ma to maximálne do biosu a potom už pri loading screene mi to restartuje pc a toto sa stále opakuje dookola . Neviem si s tím dať rady , skúšal som už aj reštartovať bios dvomi rôznymi spôsobni + som v biose priesiel snáď všetky nastavenie a všetky poskúšal a nič nepomohlo . Ďalej som skúšal ísť do safe modu kam ma tiež nepustilo a potom som ešte skúšal nabootovať windows recovery a obnovenie z predchádzajúceho dňa a nič s toho nepomohlo . Som už fakt zúfalý a neviem čo mám robyť :cry: Dúfam že mi pomôžete , lebo ja fakt už neviem čo mám spravyť :smt017 Všetkým ktorí sa budú snažiť mi pomôcť dám k+ .
Thommas
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: PC mi sa mi nenabootuje do winu

Príspevok od používateľa Thommas »

Ak máš XP, tak prestav SATA mode v BIOS e na IDE a nie na RAID alebo AHCI.
razor2010
Expert
Expert

Re: PC mi sa mi nenabootuje do winu

Príspevok od používateľa razor2010 »

Mám windows 7 . Problém som už na šťastie vyriešil . Musel som reštartovať CMOS pomocou jumperu a potom mi konečne zobralo inštalačné cd winu , ale jediný spôsob ako to vyriešiť bol reinstall windowsu , pretože recovery nefungovalo ani z dvd :nono: Ale dosť sa čudujem že mi nefungovala ani mechanika dokím som nereštartoval jumper :D
Napísať odpoveď