Dobrý file manager na XPERIA arc s

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
deni
Amateur
Amateur

Dobrý file manager na XPERIA arc s

Príspevok od používateľa deni »

Ahoj, mám jeden problém aký som ešte nezažil a to pritom za 10 rokov som už vystriedal pár mobilov aj s manažérmi.
Prosím vás, pošlite mi korektný link na nejaký manažér na mobil Sony Xperia ARC S, ...len mi prosím neponúknite PC Suite - resp. Sony PC Companion, lebo to mám. Ako každý vie, OS na mobile je Android.

POTREBUJEM dostať z PC do mobilu hry / aplikácie / a aby som na PC vedel písať a odosielať aj SMS správy z mobilu.

Veľmi by ste mi pomohli,

Daniel

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
30.06.2012
Ďakujem za odpovede, zatiaľ som si našiel "MyPhoneExplorer CLIENT" verziu na mobil, lebo MyPhoneExplorer PC verziu používam už roky; ..teraz my to ide, ale nie som s tým spokojný, lebo často sa mi bezdôvodne vypne, resp. nevie akože nájsť wifi pripojenie telefónu, ....ele aspon volačo.

...práve pozerám link od: Ing. Gandalf

dakujem
uplink
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Dobrý file manager na XPERIA arc s

Príspevok od používateľa uplink »

deni - nie je taká aplikácia, zháňam ju už od založenia droid systému ako takého. Dá sa to všetko len cez to ich debilné vývojárske prostredie.
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Astro, Root Explorer...
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

test - Ty lama lamatá, si si prečítal aspoň raz čo chce? Chce browsovať po mobile CEZ pc. Kopírovať doň appky CEZ pc. Posielať smsky CEZ pc, tak isto ako to ide z Nokia PC Suitu na nokiách. Afaik, tak root explorer, aj Astro sú len lokálne file managery, fungujú len na mobile a online, nie priamo z Tvojho PC, ale ak sa mýlim ukameňujte ma.
Ing. Gandalf
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Ing. Gandalf »

Ak si do googlu zadas 'android pc suite', najde Ti ich dost. Tu je zoznam tych znamejsich. Tento by mal mat vsetko, co pozadujes.

Neskusal som ich, pretoze som ich zatial nepotreboval.
Napísať odpoveď