Ahoj, mám jeden problém aký som ešte nezažil a to pritom za 10 rokov som už vystriedal pár mobilov aj s manažérmi.
Prosím vás, pošlite mi korektný link na nejaký manažér na mobil Sony Xperia ARC S, ...len mi prosím neponúknite PC Suite - resp. Sony PC Companion, lebo to mám. Ako každý vie, OS na mobile je Android.
POTREBUJEM dostať z PC do mobilu hry / aplikácie / a aby som na PC vedel písať a odosielať aj SMS správy z mobilu.
Veľmi by ste mi pomohli,
Daniel
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
30.06.2012
Ďakujem za odpovede, zatiaľ som si našiel "MyPhoneExplorer CLIENT" verziu na mobil, lebo MyPhoneExplorer PC verziu používam už roky; ..teraz my to ide, ale nie som s tým spokojný, lebo často sa mi bezdôvodne vypne, resp. nevie akože nájsť wifi pripojenie telefónu, ....ele aspon volačo.
...práve pozerám link od: Ing. Gandalf
dakujem
Dobrý file manager na XPERIA arc s
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Dobrý file manager na XPERIA arc s
deni - nie je taká aplikácia, zháňam ju už od založenia droid systému ako takého. Dá sa to všetko len cez to ich debilné vývojárske prostredie.
Astro, Root Explorer...
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
test - Ty lama lamatá, si si prečítal aspoň raz čo chce? Chce browsovať po mobile CEZ pc. Kopírovať doň appky CEZ pc. Posielať smsky CEZ pc, tak isto ako to ide z Nokia PC Suitu na nokiách. Afaik, tak root explorer, aj Astro sú len lokálne file managery, fungujú len na mobile a online, nie priamo z Tvojho PC, ale ak sa mýlim ukameňujte ma.
-
Ing. Gandalf
Expert