Takze problem je taky ze k HTPC mam pripojenu HDMI sustavou vsetkeho mozneho LED TV. Vzdialenost cca 17m. Natiahnuty mam 10m kabel spojeny s este 7m. Zatial najuspesnejsia konfiguracia bola takato: Z HTPC 1m kabel do tohto a z toho 3 kable v dlzkach 2, 5, a spominany problemovy 10m. TV na kratsich kabloch funguju ako maju. Na konci 10m mam este nejaky 1x1 taktiez aktivny HDMI extender. Neviem ho najst na nete. Odtial ide 7m kabel priamo do TV. Tato konfiguracia mi zo zaciatku par dni bez problemov fungovala. Po par dnoch zacal obraz blikat vypadavat a robit vsetko mozne a teraz uz obraz neviem dostat vobec.
K dispozicii mam este zapozicany profesionalny splitter 1 IN x 8 OUT, ta ista znacka co je vyssie aj podobny typ. S tym som ale taktiez este ziadny obraz nedostal.
Ked to este fungovalo tak to chodilo na integrovanej grafike Intel HD Graphics, potom som dokupil tusim ATI Radeon HD 5450. Ziadna zmena. Dokonca som skusal aj vymenit TV ze ci problem nebude tam. Mal som 37'' HD Ready teraz to skusam na Full HD 55''. Ziadna zmena. Kombinacie zariadeni ktore mam k dispozicii som uz skusal snad vsetky takze neviem ci problem bude tam.
Obraciam sa teda na niekoho s potrebnymi znalostami pripadne napadom co s tym.
Dakujem