Apple/Mac
Re: Apple/Mac
mna to aj celkom zaujima... mne by bolo 11 malo.. Premyslam ze budem setrit este pol roka potom mozno kupim aj pro... alebo air.. iphone som v ruke este nemal... mno
-
krankenwagen
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Apple/Mac
'11 sa mysli ako rok vyroby, nie velkost displeja 
jaaaj, som smi nevsimol aposotrof... a ktory? su tam tri... 15,15,17 palcovy
nie, neprisiel som sa chvalit, je tu takato tema, tak som napisal ktore produkty od applu mam, a zaroven je z toho prispevku citit, ze som naozaj spokojny a nemenil by som ich. No ak ti to prislo ako chvalenie, hlboko sa ti ospravedlnujemSajmon napísal:Osobne mám od applu iphone4 a macbook pro '11.. No a teraz mi som iný telefón nechcel a takisto ani notebook
a ano, myslel som '11 ako rok, konkretne mam http://www.tracocomputers.sk/1298649167 ... -20ghz-i7/
17ka uz je velka, kedze to nepouzivam ako desktopovy pc
-
TheMatterrss
Light Expert
Apple/Mac
nikto nieje dokonaly 
Ahojte da sa prosim Vas nainstalovat do Notebooku MacOS snowGepard, Win7 a linux zaroven ?? Poradte prosim aj ako ak viete....velmi by mi to pomohlo... Mam totiz verziu Mac OS udajne aj pre europske a azijske PC/Laptopy a s ostatnymi Os pre istotu, kazdy vyuzivam na nieco ine.... Vopred Dakujem za rady a napady
@actsvk na Google o tom nájdeš dosť článkov (mac triple boot).
THX Denco ja som ale Hlupak
musim to kunut... ked to nebudem chapat znova sa ozvem....
Ja mam iPad 3, iPod nano 6th. Mal som iPad 1. Co sa tyka toho iPadu 1, tak ziadne zapory som tam nenasiel v tej dobe to bol dost dobry tablet len mi vadilo, ze som si kupoval 16GB verziu ale to bola moja chyba. Teraz mam iPad 3 a som s nim maximalne spokojny. Len by som vymenoval dva zapory a to take, ze nema hlasovu asistentku siri a sa prehrieva ale inac je to super vec. K iPodu co sa tyka hudby, tak ho neviem vynachvalit hra to proste fantasticky cisto plynulo a okolite zvuky neni vobec pocut. Len aby som stale nekritizoval, tak aj pochvalim
iPad je podla mna celkovo zaujimavy a aj dobry tablet. Pouzivam ho ako poznamkovy zosit v skole s klavesnicou a neviem si to vynachvalit. Este v tom vidim taku vyhodu, ze kde su zakazene notebooky, tak iPad tam mozem pouzivat lebo to nie je notebook ale tablet 
-
TommyHot
Addict
Zajtra zacina WWDC a ocakava sa, ze predstavia iOS6 a su take zakulisne informacie, ze by mal byt siri aj pre iPad. Tak uvidime.
Prehrieva sa?hellwet napísal:Ja mam iPad 3, iPod nano 6th. Mal som iPad 1. Co sa tyka toho iPadu 1, tak ziadne zapory som tam nenasiel v tej dobe to bol dost dobry tablet len mi vadilo, ze som si kupoval 16GB verziu ale to bola moja chyba. Teraz mam iPad 3 a som s nim maximalne spokojny. Len by som vymenoval dva zapory a to take, ze nema hlasovu asistentku siri a sa prehrieva ale inac je to super vec. K iPodu co sa tyka hudby, tak ho neviem vynachvalit hra to proste fantasticky cisto plynulo a okolite zvuky neni vobec pocut. Len aby som stale nekritizoval, tak aj pochvalimiPad je podla mna celkovo zaujimavy a aj dobry tablet. Pouzivam ho ako poznamkovy zosit v skole s klavesnicou a neviem si to vynachvalit. Este v tom vidim taku vyhodu, ze kde su zakazene notebooky, tak iPad tam mozem pouzivat lebo to nie je notebook ale tablet
Ked porovnam tablety spoluziakov (7" androidy) tak to je hroza... (a to mam android mobil) Hlavne co sa tyka pisania na androidoch je ta klavesnica o nicom oproti apple.
TommyHot: akurat dnes, som rozmyslal ze keby mam iPhone tak si skusim siri a ze ake by to bolo mat ho na iPade
-
krankenwagen
Professional
Plus potesim majitelov starsich iPhonov, hovori sa, ze iOS6 bude aj pre 3Gska.TommyHot napísal:Zajtra zacina WWDC a ocakava sa, ze predstavia iOS6 a su take zakulisne informacie, ze by mal byt siri aj pre iPad. Tak uvidime.
Uz ohlasili novsie macbooky s retina displayom a s ivy bridgom
livestream http://www.ustream.tv/ltktv
livestream http://www.ustream.tv/ltktv
Hmm tak tento rok asi najslapbsia konferencia od Apple aku som kedy videl. Uz sa zacina prejavovat absencia Jobsa. Pridavaju tam funkcie ktore uz konkurencia mala pred 10 rokmi. 
Ja to az tak nesledujem tak neviem ale zaujimalo by ma na co konkretne narazas?
Tak napriklad funkcia, ze ti niekto vola a nevies zdvihnut tak kliknes na odpovedat SMS-kou. Toto sa dalo spravit aj na Symbiane pred 10 rokmi.
Aha, to je mozne
iPhone cast som nejako nesledoval kedze ho nemam, a tuto funkciu ani nepouzivam... ale co som zachytil tak by mala byt funkcia ze si mozes nastavit rezim, ktori ti pusti len, vybrane cisla atd.
Mna potesilo Siri na iPade a pacil sa mi next gen Macbook pro
len z tej ceny placem 
Mna potesilo Siri na iPade a pacil sa mi next gen Macbook pro
Novy MacBook opat nastolil novy standard na niekolko rokov. Nieco neskutocne co dokazali poskladat do takej malej plochy. Lenze to su vyrobky ktore si bezny clovek u nas nema sancu kupit. Zas sa to bude predavat za prestrelenu cenu. Inac je to spickovy notebook.
No ten vykon je takmer na urovni mojho PC mozno s vynimkou GPU aj to si nie som isty
Mna najviac fascinovalo to ako dokazali zredukovat hrubku na hrubku airu (v najhrubsom bode)
-
TommyHot
Addict
Vykon je urcite vyssi ako na tvojom PC, kedze OSX je optimalizovany na ten HW. Mna najviac sere, ze tam chyba eth port a smejem sa z toho, ze 1600MHz ramku pokladaju za rychlejsiu oproti 1333MHz
co plati len papierovo. Retina je genialna. Skoda len tej vyssej ceny.