Snazil som sa nainstalovat max payne 3, no po finalnom mountnuti DISCU4 a nainstalovani, samovolne freezol a restartol sa PC.... Nevedel som co sa deje, a tak som skusil nainstalovat nove directx atd, graficke ovladace (nvidia gforce 470) ale stale rovnaky scenar pri instalovani max payne.
PC mi zacal hadzat bsod, vid priloha.
Skusal som odinstalovat drivere graficke v SAFE mode, a po nabehnuti pc sa mi automaticky nasli drivere a nainstalovali sa same, ale BSOD znova nabehla.
Takisto som skusal zvolit moznost "posledny funkcny stav windowsu" ale ta ista BSOD po asi 3-4minutach po nabehnuti systemu a prihlaseniu sa na plochu
OS-win7
BSOD (instalacia max payne3)
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: BSOD (instalacia max payne3)
Klasika, stiahnut a napalit boot CD/boot USB program MemTest86 a otestovat pamate, spravil full error scan disku cez program HD Tune.
otestovane MemTestom, 2x pass, ziadne chyby. Viac som nenechaval, kedze mi bolo jasne, ze pamatami to nebude, kedze sa to udialo tak konkretne (po instalacii driverov, maxpayna, atd)
takisto no errors pri HD Tune
bsod stale nabieha po par minutach, aj ked su odinstalovane ovladace grafickej karty
vyskusal som v safe mode odinstalovat ovladace od grafiky a nainstalovat tam starsiu verziu 285. a stale to iste
takisto no errors pri HD Tune
bsod stale nabieha po par minutach, aj ked su odinstalovane ovladace grafickej karty
vyskusal som v safe mode odinstalovat ovladace od grafiky a nainstalovat tam starsiu verziu 285. a stale to iste
-
GIGABYTE
King
http://www.hojko.com/bsod-po-nabehnuti- ... 71225.html
Moja téma, tiež ten istý problém ako ty. Teraz aspoň viem čo bola príčina. (Max Payne) Skúšal som všetko možné, nakoniec som to vyriešil preinštalovaním winu pretože som nemal chuť ani náladu pátrať po tom čo sa dodrbalo.. Ak potrebuješ niečo zálohovať behni do safe modu, mne to tam bsody nehádzalo
Moja téma, tiež ten istý problém ako ty. Teraz aspoň viem čo bola príčina. (Max Payne) Skúšal som všetko možné, nakoniec som to vyriešil preinštalovaním winu pretože som nemal chuť ani náladu pátrať po tom čo sa dodrbalo.. Ak potrebuješ niečo zálohovať behni do safe modu, mne to tam bsody nehádzalo
Skusal si nainstalovat servis pack na windows 7?
-
Andrew007
Guru wannabe
Preinstal win, to iste mal kamarat pred hodinkou akurat odisiel. Po nainstalovani sa mu samovolne restartoval pc kazych 5min. Ziadne virusy ci poodbna sracka, dovtedy kym nemal maxa vsetko mu slapalo bez problemov s SP1 ..
bsod pri maxovi paynovi sa riesilo pri warez verziach tak sa skus pokukat po tych forach ...ak teda mas warez
dik chalani, aspon viem, ze rovnaky problem mali aj ini. Kazdopadne nic neslo a tak som preinstaloval win,kedze nepomahalo fakt nic.. Na cistej instalacii uz ide max payne v poriadku..