easy grafika webu

Grafika, webdesign, spracovanie videa a zvuku...
TheSearch
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

easy grafika webu

Príspevok od používateľa TheSearch »

Dobry den/vecer,

Ja by som chcel pocut len vas nazor na stranku (dufam ze to sem mozem dat) http://www.strycomat.org a jej vyzor.
Prosim vas neberte to tak ze sa jedna o konecnu verziu dizajnu. Prave naopak toto je tema len nez sa mi podari naucit s drupalom a tvorbou temy pre drupal.
Ja by som chcel vedet ci len nebude nejak otrasny ten design. A bojim sa ze design mi bude rusit obsah stranky.

Prijimam kazdy nazor lebo ako sa vravi milion ludi milion chuti.

Ďakujem !

P.S.: Obsah co tam je teraz neberte do uvahy. Ten som tam nacmaral len kvoli tomu aby som vedel ako ktory prvok bude vyzerat :P
lekoklatik
VIP
VIP

Re: easy grafika webu

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Nie je tam co hodnotit podla mna.
Mas tam biele pozadie, 2 cierne pasy a sede zaoblene ramceky.
Mne to moc "design"ove nepride.
Phase
Medium Star
Medium Star

easy grafika webu

Príspevok od používateľa Phase »

Nic v zlom ale absolutne suhlasim s lekom.. Tu slovo dizajn nie je na mieste.. Nechcel by si byt radsej astronautom? :D
TheSearch
Expert
Expert

tak ja viem ze to neni nejaky dizajn ved vsetci nemaju talent na dizajn. Ja som skor na kody. Ale tak som sa chcel spitat ci to nevyzera blbo ale nejak cudne ako web http://www.awakegaming.ic.cz ktory som robil ja ale sa mi nehcelo tak to aj vypada.

A mne sa skor na webe (mojom) jedna o obsah co tam budem mat.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

ten awakegaming je klasicky template, nicim zaujimave, to prve vyzera nedokoncene ale mne osobne to pride zaujimavejsie, je to take ine, ale pouzil by som urcite ine fonty
TheSearch
Expert
Expert

No tie fonty by hej len neviem ake dat ked mne sa lubia vsetky :D ale nejak sa s nimi pohram a uvidim aky sadne.
Ano ten awakegaming to bol moj prvy tak jednoducho.
A na tento moj novy web ten chcem len taky zaklad taky aby to vydrzalo nez sa naucim s tym robit temu pre drupal lebo ja by som tam chcel dat neskor ten spominany drupal.
BX
Addict
Addict

Príspevok od používateľa BX »

Ak ti ide o obsah, stiahni si nejaký template (príp. ho trochu uprav) a máš o starosť menej = určite to bude vyzerať dobre a nemusíš sa s tým srať ty.

Ja osobne, ak by som navštívil takú stránku ako je v prvom prísp., tak v prvom rade sa pozriem, či je stránka fakt celá načítaná a potom či som nejakou náhodou nevypol zobrazenie obrázkov v prehliadači.
Obsah by ma preto netrápil a odišiel by som :)
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

+ si tam poopravuj x gramatickych chyb, ked chces pisat blog ;)
TheSearch
Expert
Expert

no ja tempate moc nemusim ale je pravda ze na design som moc dobry neni a mna idu skor kody.
Ale ked najdem nejaky dobry template pre drupal ktory by sa mi hodil a aj lubil a bol zadarmo tak tam dam drupal a pobezim na template ked cas da spravim si vlastnu temu a hotovo.

Inak neviete o nejakej dobrej stranke kde najdem dobre drupal temy ? tak co najviac o drupale ?
Dakujem ! :P
BX
Addict
Addict

Čo si nepochopil? Chcel som napísať, že ten "design" je hnusný a mal by si ho zmazať. A to som aj napísal.
Že čo by som tam zmenil, aby to bolo lepšie? No v prvom rade by som skúsl nahrať tam nejaký design.
Takýto štýl stránok vyšiel z módy keď vyšlo CSS (prečo mám pocit, že som toto už niekedy napísal? : D)
Je pekné, že to chceš jednoduché, ale toto je až hnusne jednoduché. To hore, čo by malo byť asi logo, je tam totálne od veci a je to zbytočne obrovské. Potom ide šedý pás, potom ide nejaký text, potom šedý pás a potom... nič.
Ak chceš naozaj svoj design, pozri sa na veľa veľa webov, ktoré majú podobný obsah ako tvoj pripravovaný web a inšpiruj sa nimi.
TheSearch napísal:Prosim vas neberte to tak ze sa jedna o konecnu verziu dizajnu.
Pevne v to dúfam. Ja to hodnotím ako "už skoro dokončený design" a TOTO sa dokončiť asi ani nedá. Toto sa dá len totálne prekopať od základov.

btw.
TheSearch napísal:Ja som skor na kody.
Tak sa venuj kódom. Grafiku ti môže robiť niekto, kto to vie. Ja som tak urobil a mám o kopu vrások menej.
Preto toto neber ako názor odborníka/grafika. Toto je názor normálneho užívateľa, ktorý má estetické cítenie niekde pri absolútnej nule. No a práve takýto užívatelia ti tam budú liezť.
A tiež mysli na to, že užívatelia lipia na tom, na čo sú zvyknutí. A toto je totálne od veci. Nič s takýmto jednoliatym designom som snáď ešte nevidel. Prvý pohľad je pri weboch asi nejdôležitejší a môžu mať obsah aký len chcú. A mňa(a asi nikoho) naozaj nezaujíma biela stránka s čiernym textom.
TheSearch
Expert
Expert

ok presne taketo nieco som cakal ale ako som predtym upravil a napisal ze ked dam template tak uz radcej na drupal. Aj uz pozeram nejaku themu pre drupal ale mam pprste problem si vybrat neviem co sa hodi atak.
BX
Addict
Addict

Ako som písal, prejdi si weby s podobnou tematikou a inšpiruj sa.
TheSearch
Expert
Expert

podobna tematika ? ja nemam este presne urcene co tam bude lebo neviem ako to budem zvladat...
94jakub
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 94jakub »

Takže vieš, že tam budeš mať Drupal ale vôbec nevieš čo na tej stránke budeš mať?
Dosť blbé, keď si písal, že obsah je pre teba najdôležitejší.
TheSearch
Expert
Expert

Neviem co vsetko tam este popridavam lebo ale viem tak priblizne co tam chcem mat :P
94jakub
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 94jakub »

Tak sa teda rozhodni, či vieš alebo nevieš. :)
Musíš aspoň zhruba vedieť čo na tej stránke budeš mať.
Keď pohľadáš, nájdeš na nete veľa podobných stránok, ktoré ťa inšpirujú.
TheSearch
Expert
Expert

ja som si uz vybral dve jedna bude default druhu si moze doticny nastavit ked sa prihlasi... a ked sa nikomu nebude lubit nech mi vyleze na hrb ja si tam budem davat aspon to minimum co som mal v plane a hotovo.

//autoeditácia príspevku (13 Jún 2012, 20:38)
len mam problem s odstranenim malej ikonky drupalu v sablone nevie to niekto ? :D
snaque
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa snaque »

vyzera to tak, ze cele to je jedna tema a akurat logo si spravil sam :), skus to naplnit clankami, az tak uvidis ako ten dizajn bude v konecnom vysledku vyzerat...

a tiez sa mi to velmi nepaci, tie listove ornamenty uz nie su velmi "in", trebalo by to ozivit nejak inac :)
TheSearch
Expert
Expert

tak porad nejaku temu :P
Napísať odpoveď