Čo si nepochopil? Chcel som napísať, že ten "design" je hnusný a mal by si ho zmazať. A to som aj napísal.
Že čo by som tam zmenil, aby to bolo lepšie? No v prvom rade by som skúsl nahrať tam nejaký design.
Takýto štýl stránok vyšiel z módy keď vyšlo CSS
(prečo mám pocit, že som toto už niekedy napísal? : D)
Je pekné, že to chceš jednoduché, ale toto je až hnusne jednoduché. To hore, čo by malo byť asi logo, je tam totálne od veci a je to zbytočne obrovské. Potom ide šedý pás, potom ide nejaký text, potom šedý pás a potom... nič.
Ak chceš naozaj svoj design, pozri sa na veľa veľa webov, ktoré majú podobný obsah ako tvoj pripravovaný web a inšpiruj sa nimi.
TheSearch napísal:Prosim vas neberte to tak ze sa jedna o konecnu verziu dizajnu.
Pevne v to dúfam. Ja to hodnotím ako "už skoro dokončený design" a TOTO sa dokončiť asi ani nedá. Toto sa dá len totálne prekopať od základov.
btw.
Tak sa venuj kódom. Grafiku ti môže robiť niekto, kto to vie. Ja som tak urobil a mám o kopu vrások menej.
Preto toto neber ako názor odborníka/grafika. Toto je názor normálneho užívateľa, ktorý má estetické cítenie niekde pri absolútnej nule. No a práve takýto užívatelia ti tam budú liezť.
A tiež mysli na to, že užívatelia lipia na tom, na čo sú zvyknutí. A toto je totálne od veci. Nič s takýmto jednoliatym designom som snáď ešte nevidel. Prvý pohľad je pri weboch asi nejdôležitejší a môžu mať obsah aký len chcú. A mňa(a asi nikoho) naozaj nezaujíma biela stránka s čiernym textom.