ďakujem za radu

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
raidol
Novice
Novice

ďakujem za radu

Príspevok od používateľa raidol »

Zdravím a poprosím o radu, akým spôsobom sa dá prehrať hudba z 3,5 " diskety na CD a naopak,viem , že v prvom prípade je 1,44 MB a v druhom stovky MB. Som začiatočník a chcem si nahrať muziku čo si nahrám na klávese, kde mám disketu, preniesť na CD a naopak. Ďakujem - raidol.
silmarill
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: ďakujem za radu

Príspevok od používateľa silmarill »

klávesy máš asi MIDI, že? potom by ti malo na disketu uložiť súbor s príponou .MID (prípadne .MDI), tie sa dajú prehrať aj prekonvertovať na iný formát napríklad vo WinAmpe.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

daj si prosím Ťa normálny názov témy.
raidol
Novice
Novice

Príspevok od používateľa raidol »

silmarill napísal:klávesy máš asi MIDI, že? potom by ti malo na disketu uložiť súbor s príponou .MID (prípadne .MDI), tie sa dajú prehrať aj prekonvertovať na iný formát napríklad vo WinAmpe.
tak je to ako píšeš je to súbor mid, ale so mnou je to asi bledé, keď ja neviem ako sa to prekonvertuje
na ten formát ako má CD a či je to stejná finta potom ako keď ide o prehratie z CD na 3,5" disketu
ak sa to takto nedá mi vysvetliť, tak keby si mi dal nejaký link-zdroj kde by som si to naštudoval.
Tú tému som ozaj štylizoval smiešne . Čao . Ďakujem.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

uplink ta upozornil. Mal si sancu si temu premenovat aby bola v sulade s pravidlami
Zamknuté