zahram si nieco na intel grafike
Re: zahram si nieco na intel grafike
aha ja zato chcem prave to HP, lebo je na to ake je velke dost lahke
Ale "HP" ( Hádam Pojde ) 
Hp-čka sa zvyknú často kaziť , počkaj radšej na ten ASUS. Zas nie každý ntb od HP , ale radi sa kazia .
Ale ked chceš až moc HP tak kúp
Hp-čka sa zvyknú často kaziť , počkaj radšej na ten ASUS. Zas nie každý ntb od HP , ale radi sa kazia .
no mne ide o hmotnost notebooku a o kvalitu jacku a zatial ten envy oboje veci splna, tak fakt neviem. Hned by som isiel aj do toho Asusu ale neviem najst jeho rozmeri na nete
Kvalitu jacku
Prosim ta daj uz pokoj, bolo ti povedane vsetko co sa dalo povedat, tato tema by mohla mat aj dvadsat stran a stale by si len polemizoval a kladol nepodstatne otazky aby si si nakoniec nic nekupil.
Niesi prvy ani posledny takyto pripad co sme tu mali.
Prosim ta daj uz pokoj, bolo ti povedane vsetko co sa dalo povedat, tato tema by mohla mat aj dvadsat stran a stale by si len polemizoval a kladol nepodstatne otazky aby si si nakoniec nic nekupil.
Niesi prvy ani posledny takyto pripad co sme tu mali.
hellwet a hladas akym stylom? Otvoris si google, zadas v nom diskusne forum a polozis otazku? Takto asus.com / asus.cz a tam si model vyhladat, nehrozi?
Co sa multimedialneho vyuzitia NB tyka, sotva najdes lepsie spracovany a vybaveny notebook v tej cenovej kategorii, nez N seriu od ASUSu. Zvlast potom nova seria N46/N56/N76, na tu si vsak bude treba este par tyzdnov pockat.
(btw ak vyhladavas "rozmeri" tak aj google by ta opravil)
Co sa multimedialneho vyuzitia NB tyka, sotva najdes lepsie spracovany a vybaveny notebook v tej cenovej kategorii, nez N seriu od ASUSu. Zvlast potom nova seria N46/N56/N76, na tu si vsak bude treba este par tyzdnov pockat.
(btw ak vyhladavas "rozmeri" tak aj google by ta opravil)
Dobre tak ja uz tie tyzdne pockam na tie Asuska a uvidm ako to bude s cenou a vykonom. Sak uz mesiac vydrzim nosit tu moju tazku kr*vu do skoly
//autoeditácia príspevku (26 Aug 2012, 21:52)
tak nakoniec som sa rozhodol pre tento notebook http://www.alza.sk/lenovo-thinkpad-edge ... .htm#popis urcite si nie co na nom zahram aby som nudu zabil v skole, ked sa ucit nebudem
Zato aj prave ThinkPad lebo aj som celkom aj dost nesikovny a ThinkPad je aj taky odolnejsi oproti klasickym notebookom
//autoeditácia príspevku (26 Aug 2012, 21:52)
tak nakoniec som sa rozhodol pre tento notebook http://www.alza.sk/lenovo-thinkpad-edge ... .htm#popis urcite si nie co na nom zahram aby som nudu zabil v skole, ked sa ucit nebudem
-
Thommas
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Thinkpad áno, ale Thinkpad Edge nie.
tak nakoniec kupujem HP Envy 14 na 100% zajtra (piatok) ho objednavam a preco nie Thinkpad Edge?
-
uplink
VIP
dobrá rada nad zlato, vzhľadom na to že HP a Asus vychádzajú z jednej výrobnej linkyErik:..: napísal:Ale "HP" ( Hádam Pojde )
-
Thommas
Addict
Ibaže je rozdiel v súčiastkách, návrhu, kvalite materiálov a spracovaní.
no a co sa tyka kvality a materialov tak to Envy 14 je z hliniku co si myslim, ze je dost kvalitne spracovanie a urcite nieco viac vydzi ako plast kedze to je hlinik