Diablo 3 | Diablo III | Blizzard | Auction House | RPG

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...

Zakúpite si Diablo III?

Áno
104
32%
Nie
146
45%
Porozmýšlam
73
23%

Celkom hlasov: 323

t0m4s3
Admin
Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Diablo 3 | Diablo III | Blizzard | Auction House | RPG

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Ziadny fanatizmus v tom nevidim, typek iba vysvetlil, ze casovo viac efektivnejse ako online farming je miesto casu straveneho v hre ist na brigadu a potom si tu vec v AH kupit.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

pinco napísal:Tak to je už trochu viac fanatizmus. Aby som mal nejaké extra veci na postavu, tak aby som šiel tovar do Tesca vykladať po nociach. Ja nechápem, že niekto dokáže v hre vidieť doslova zmysel života a obetovať tomu peniaze, čas, úsilie a ktovie čo ešte všetko. V momente ako dojdem do fázy, že sa nebudem vedieť absolútne pohnúť ďalej, tak začnem hrať s inou postavou, alebo sa na hru vykašlem. Viem, že je to každého vec, ale toto mi príde už moc.
akurat ze hento je cisto troll tema a kazdy si tam robi pi*u :wink:
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

In a few days time I will do some extra work at my job that I signed up for. The whole event will take about 3-4 hours (including getting there and back) and in that time I will get around 50 euros to spend on nice stuff.
:samovrazda:
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

aruN a všetci ostatní čo to odszdujú - aký je rozdiel medzi tým či minie človek tie prachy na alkohol v podniku/krčme, alebo na veci v diable? Z oboch je identický výsledok. Dobrý pocit, koniec koncov ako zo všetkého čo človek kupuje, až na potrebné veci [ako sú potraviny, základné oblečenie, lieky, bývanie].

Virtuálny predmet = hračka, to isté čo zlaté hodinky, alkohol, náhrdelník, tamagochi, psp a iné veci, ktoré človek nepotrebuje, ale má z nich dobrý pocit, majú mementuálnu hodnotu, alebo je ináč na ne naviazaný.
icefiresr
Addict
Addict

Príspevok od používateľa icefiresr »

No toto je v poriadku uplink. Ja si skor myslim, ze tychto diskutujucich viac trapi, ze to ide za peniaze, ktore by oni za to v zivote nedali/nemozu si dovolit dat.

Osobne to povazujem za trosku trufale takto investovat v dnesnej dobe. Holt, ale kazdeho tesia ine veci.
Markoff
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Markoff »

ked ludia na zapade zarabaju napr. 4000-5000 euro mesacne neni problem pre nich dat tych 250 euro za nejaky dobry item a usetria si tym X dni farmenia goldov na podobny item
detrox
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa detrox »

Markoff napísal:ked ludia na zapade zarabaju napr. 4000-5000 euro mesacne neni problem pre nich dat tych 250 euro za nejaky dobry item a usetria si tym X dni farmenia goldov na podobny item
No hej máš kus aj pravdu ale ja mám stále dobrý pocit ked si niečo spravím/nafarmím sám ako by som to mal kupovať a ešte za velke lowa ktomu :D
Polo-X
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Polo-X »

Markoff napísal:ked ludia na zapade zarabaju napr. 4000-5000 euro mesacne neni problem pre nich dat tych 250 euro za nejaky dobry item a usetria si tym X dni farmenia goldov na podobny item
povedz kde okamzite sa tam stahujem, a dufam ze naklady nebudu vyvazene platu....

inac k tomu alkoholu ano je to rovnako vyhodeny peniaz, az na to ze ked som v bare s partiou a minam peniaze na lakohol tak mozem zazit neopakovatelny vecer, nezabudnutelne spomienky a aj nejaky ten novy kontakt s ludmi alebo aj novu znamost... ak clovek nema, takze je to naozaj len uhol pohladu na danu vec...

je to proste tak ako ked ludia davaju nemale financie na svoje konicky, a ci uz je to reenactment ako u mna alebo pocitacove hry - konkretne diablo, tak v tom tiez nerozlisujem...

ved nech si ludia kupia co sa im paci ked na to maju 8)
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

detrox napísal:
No hej máš kus aj pravdu ale ja mám stále dobrý pocit ked si niečo spravím/nafarmím sám ako by som to mal kupovať a ešte za velke lowa ktomu :D
niekoho bavi farmenie v hrach, niekoho v reale :wink:

absolutne v tom nevidim problem a neviem preco by to niekto vobec mal odsudzovat
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

zoberme si príklad, človek 1 farmí mesiac na lepší gear, nepadne mu. človek 2 príde a ten lepší gear si kúpi za 2 minúty a je way better ako človek, ktorý pri tom strávil fúru času.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

no a? zruti sa svet? kym tam neni pvp je to aj tak jedno lebo ludia si to farmia tym padom len sami pre seba...to je akoby ti vadilo ze v Doom 3 si niekto cheatne godmode a nekonecne naboje a prejde to s prstom v riti. a ked uz tak nenadavaj na ludi co si to kupuju lebo je taka moznost ale skor na blizzard ze tu taku moznost pridal ;)
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

aruN napísal:zoberme si príklad, človek 1 farmí mesiac na lepší gear, nepadne mu. človek 2 príde a ten lepší gear si kúpi za 2 minúty a je way better ako človek, ktorý pri tom strávil fúru času.
lebo človek 2 má viac rozumu. Stredná vrstva zarába 10-30 eur/hodinu v priemere, keď si to prerátaš, tak truhlík čo dá za deň 240 evri a pritom len chlomce kávičku a nič nerobí, tak jemu to fasa vyhovuje. Zatiaľ čo ten druhý drie jak fretka, lebo má možno 2.50 v hrubom.

Rozdiely medzi vrstvami robia konanie ľudí nepochopiteľné. A pritom je to úplne easy.

Pre človeka čo má príjem 3-5k mesačne sú peniaze zanedbateľné, pokiaľ nechce mať ďalšie dve autá a tri byty, tak na jeden slušný dom ho príjem pokryje bohate a ostane mu kopa lowe na rozhadzovanie. A vzhľadom na situáciu eura v Európe je uchovávať si na bankovom účte viac ako pár desať tisíc eur, ktoré sa dajú rýchlo minúť momentálne hlúposť. Preto všetci čo majú rozum skupujú zlato, cenné papiere, akcie, vodu a iné veci s reálnou hodnotou.
Markoff
Light Professional
Light Professional

Polo-X napísal:
povedz kde okamzite sa tam stahujem, a dufam ze naklady nebudu vyvazene platu....
Dánsko, VB, Holandsko, Belgicko, Švedsko, Nórsko, Fínsko.... mam pokračovať? :D náklady na bývanie sú vyšie ako na Slovensku, ale zase niektore výrobky stoja rovnako alebo menej ako na Slovensku
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sarger »

Hoši kde je momentálne možne zohnať najlacnejšie krabicovú verziu D3? (SK prípadne Cz shopy)
Polo-X
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Markoff napísal:
Dánsko, VB, Holandsko, Belgicko, Švedsko, Nórsko, Fínsko.... mam pokračovať? :D náklady na bývanie sú vyšie ako na Slovensku, ale zase niektore výrobky stoja rovnako alebo menej ako na Slovensku
pokracuj lebo trepes <>oviny... v kolkych zo spomenutych statov si pracoval aj zil? ja v 3 zo spomenutych a zarabat nad 4000 evri veru nie je lahke resp musi mat dost odbornu pracu... ako napr it odbornik pre nemecko kde ich je stale velky nedostatok, ak sa vyznas v praci co potrebuju potom ano, zaplatia ta kralovsky v pomere oproti slovensku... no kolko je nas takych co tam su, mizive percento

vies to mas take jak priemerzna mzda 750 evri na slovensku, a opytaj sa 100 slovakov z kazdeho kuta svk kolko ju v skutocnosti ma

sorry za ot

je jasne ze oni si mozu dovolit nakupovat veci viac ako hraci na svk ale to neznamena ze na diablo vyhodia vsetky peniaze...

ja som aj rozmyslal skusit nieco nahodit ale nemam dost kvalitne veci a nejdu mi predat ani na normalnej aukcii co potom este na real ah :/
Markoff
Light Professional
Light Professional

ten plat som len tak strelil, ale chcel som tym povedat len to oni si to mozu dovolit kupit napr. zbran za 250 eur a potom maju pokoj a mozu si davat inferno... zatial co slovak s platom 500 euro asi nevysoli tolko penazi za zbran v hre
Polo-X
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

to ano to je pravda, ale co hravam inu hru na nemeckych serveroch tak co som sa pytal len malo z nich vyuziva real ah, iba v pripade ak je ta zbran naozaj "hodna" tych penazi, coz podla mna je len malo z nich, kedze ja som za goldy kupil na moju postavu a level za 5000 goldov taky mec, ze je radost s nim bojovat... ale keby stal 10 eur uz si ho nekupim :)

ozaj neviete ako dopadol ten obchod s tou kusou, nejak som to nemal cas sledovat
Markoff
Light Professional
Light Professional

no hej aj mne sa podarilo kupit zopar dobrych zbrani za malo goldov, lenze na lvl 60 uz su dobre zbrane podstatne drahsie a teraz este kazdy pcha dobre veci do RMAH lebo chce na nich zarobit
Radioactive_Mouse
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Radioactive_Mouse »

patch 1.0.3 uz zajtra
http://www.diablofans.com/news/1251-pat ... y-roundup/

Dnes padol dole aj Diablo na Hardcore inferne
Dali ho dole Kripp a Krippi
http://de.twitch.tv/nl_Kripp
Polo-X
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

tak som zakysol jak najvac

barbar v nightmare na izualovi... mam nieco nad 8000 hp ale ked ma zamrazi a doskoci tak ma da na jednu ranu dole...

nebol by to problem keby tam nemal tie mraziace hovadiny, ktorym sa mi v pohode dari vyhybat ale potom ked uz ma menej ako polovicku drbne tu celoplosnu tak vtedy ma doskoci a som kaput...

a este aj healing potions 6500 mi ti parchanti prestali predavat a 4500ka co maju najvacsiu tak ta je nedostacujuca kym sa obnovi...

hlava v smutku lebo uz ma dal aspon 30 krat dole a prerobil som nanom uz nemale peniaze svina jedna
Napísať odpoveď