Lol/hon/dota 2

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
barbaronan
Expert
Expert

Lol/hon/dota 2

Príspevok od používateľa barbaronan »

Vie to niekto objektivne porovnat, popisat plusy a minusy? Zaujima ma hlavne ci su tie hry pay to win, alebo naozaj F2P, o dote 2 sa tusim valve vyjadrilo, ze sa daju kupit len kozmeticke blbiny, viem, ze dota je v bete, ale daju sa kupit kluce. Rozmyslam o Lolku, kedze ma asi najvacsiu podporu a celkom sa mi pacil gameplay z Dreamhacku, ale zas to vyzera dost cartoonish.

Aky na to mate nazor, co je podla vas naj a preco?
PhYs0c
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Lol/hon/dota 2

Príspevok od používateľa PhYs0c »

ja osobne hravam lolko:) zo zaciatku ta grafika bola pre mna divna, ale jak som si zvykol je to dokonale:) free to play ale preje*al som na tom 120€ :D samozrejme to nema vplyv na hratelnost, kupujes si skiny a podobne srandicky ale nutne to neni kazy tyzden cca novy hero, dva mody hrania
barbaronan
Expert
Expert

Predtym som hraval Bloodlines Champions, alebo ako sa to vola a tam spoplatnili herov, vzdy si cez tyzden mal len par na vyber a podobne srandy. Nie, ze by sa mi predtym ta hra pacila, ale odradilo ma to uplne, funguje nieco take aj v tychto hrach?

Myslis ze hon a lol preziju dotu 2?
M4jk1:-)
Professional
Professional

Príspevok od používateľa M4jk1:-) »

honko malo zakladnu hracov pocas doty1 ale zacali to kurv**** s hrdinami neboli balanced a vobec sa tam nehodili (aspon podla mna) a ta hra nema v podstate ziadnu perspektivu. Lolko je noobish a cartoonish a odohral som 5 hier a prislo mi to velmi nudne. Jednoznacne dota2 momentalne je to najviac hrana hra na valve steame a to je este len beta. Ked odohras takych 50 hier a mas v pohode hardware tak sa zalubis ako vacsina :D
barbaronan
Expert
Expert

nj, nad dotou rozmyslam asi najviac, ale Lolko ma dost velky skillcap, pozeram tie suboje na twitche a teamy ako fnatic M5 a pod. proste super sa na to pozera. Ta hracska zakladne je v sucasnosti na inej urovni ako ma dota2 a pocul som, ze dota skoro nevyjde, to ma stale odradza.
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

Stiahni LoL, zahraj a uvidíš..je to zadarmo, nič nestratíš
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Myslim ze ktokolvek kto odohral dost hier v LoL/HoN/DotA2 potvrdi ze LoL ma z tych troch najmensi skillcap. Uz len kvoli tomu ich runovemu systemu atd. Nevravim ze je to zla hra, kazdemu sa paci nieco ine, ale ja by som LoL nemohol hrat uz len kvoli tomu grafickemu stylu a'la "slahli sme si v kancli LSD a takto to dopadlo", runovemu systemu (kazda hra by mala byt izolovana, jedine co by si si mal "levelovat" je tvoj vlastny skill, nie nejake runy ktore ti postupom casu ulahcuju hranie) a pay2win systemu ktory hracom umoznuje hrat len velmi obmedzene mnozstvo hrdinov pokial nechcu platit.
Kok
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Kok »

jednoznacne dota2, tiez som cakal ze to bude podobne ako honko, ktore ma casom prestalo bavit ale dota je ina, cim viac hier som odohral tym viac ma to bavi :)
ropman
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa ropman »

nad HoN-om nema zmysel asi ani uvazovat cize zostava lol/dota2

ako clovek ktory hraval obidve hry ti mozem povedat ze dota 2 je lepsia... hlavne nevyhody lol-ka oproti dote su podla mna tieto:
- vela unbalanced a nezaujmavych hridnov
- novi hrdinovia su pridavany do hry len za ucelom zisku a tak to potom vyzera ze su neoriginalni alebo prilis OP
- zbytocny system runes/masteries/summoner skillov ktory podla mojho nazoru prinasa viac problemov ako uzitku a vobec sa to do takejto hry nehodi
- grafika, ale to nie je az take podstatne
- nutnost odomykat si hrdinov a runy
- prilis vyhranena metagame - v kazdej hre potrebujes mat nejakeho junglera, tanka, support, AP a AD hrdinu co je na publicu dost komplikovane (neviem na kolko je to aktualne kedze som dlhsie nehral a mohlo sa to zmenit)
- nema ani replay system...
- veze su prilis silne, tazsie sa gankuje a to vedie k pasivnejsej hre
- otravne mmorpg-like mechaniky, ktore do takejto hry vobec nepatria ako napriklad tauntovanie, healovanie (ano tie su aj v dote ale v podstatne mensom rozsahu)

ale existuju aj nejake vyhody:
- rozne druhy resource systemov, nie iba mana
- mensi snowballing (ked sa ti nedari na zaciatku tak nebudes az tak casto uplne useless v dalsom priebehu hry, narozdiel od doty)
- spell castery sa do lategamu scaluju lepsie vdaka +AP itemom
barbaronan
Expert
Expert

Dik za prispevky, tusil som, ze to Dota 2 vyhra. Mozem si kupit key do closed bety za 12 e, ale niekde som cital, ze hra bude platena a az potom to bude F2P, je to pravda? A nema niekto nejake backround info o tom, kedy bude open beta?
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Tiež ti môžem odporučiť Dotu 2. Valve sa pochlapili, je to výborne hrateľné a zábavné aj po veľkom počte hier.
Corn Flake
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Corn Flake »

barbaronan: Betu zoženieš aj za polovicu. A malo by to byť hneď od začiatku f2p, tak ako je teraz tf2, že si hocijakú vec kúpiš zo store a staneš sa premium. Jediná vec, čo som si zatiaľ všimol, bolo zväčšenie backapcku na kozmetické veci.
PhYs0c
King
King
Kontaktovať používateľa:

gangy nehnevaj sa ale trepes jednu somarinu za druhou, takisto ako runy aj championi sa daju kupit za body, to ze mas runy ty ale ma ich aj tvoj super ti nijak hru neulahcuje, grafika je vec osobneho vkusu, prvych 10 hier som to uz nechcel ani zapnut, ale zvykol som si a nepaci sa mi napr. grafika doty 2...summoner spelly mozno ulahcuju hru ale aj ju robia zaujimavejsiu, napr. recall...co je vlastne teleport do base, predstav si ze tvoj team je cely rozbity ostal si ty s 200hp proti 3 nepriatelom, ktori ta nahanaju v ich dzungli, ako chces pred nimi ujst, rovno cez dzunglu im naproti? takto uvazujes a predpokladas kam asi pojdu a ty sa schovas do travy, kde ta pravdepodobne nebudu hladat a zdrhnes im, a obranis tak s vezami base, veze v neskorej casti uz su vobec neni silne ked si ich das solo s kymkolvek, zo zaciatku su, ale myslim ze aj to doriesia, novy herovia su vzdy upravovani vzhladom na poterby hracov, ked je niektori OP tak ho nerfnu, keby mal vsetkych testovat len riot team tak by vychadzali kazdy pol rok..co sa tyka CC efektov, ako stun taunt, nevidim dovod preco by nepatrili do takejto hry, chcel by som videt ako by ma niekto zabil keby mam 500speed, neviditelnost a skok bez nejakeho CC...nutnost odomykat hrdinov nevidim, kludne mozes hrat s free rotaciou ktora je kazdy tyzden a vyskusas si vsetkych, nemusis odomykat ani jedneho, na dote je bezne ked hra cely team tankov alebo supporty ? ked tvrdis ze tu je to nutnost, skor mi to pride rozumne ked nehraju vsetci AD aby nepriatesly team nekupoval iba armor, alebo aby nezabijal jeden AoE spell polovicu teamu...
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

Typicka reakcia lolkara. To ze ma lol mensi skillcap je viac nez jasne. A to ze je mnsi robia prave take malickosti ako recall (v dote musis mat kupeny zvitok za stovku a nieco), absencia deny (nie je problem farmit goldy), vela many na spelly (v dote sa len tak nemina mana na creepov len tak pre srandu pretoze jej je fakt malo), ziadny gold loss pri smrti a co ja viem co este. Ludia prechadzajuci z doty na lol to maju jednoduchsie ako ludia prechadzajuci z lol na dotu. Toto co som ti napidal je vseobecny fakt znamy v celej moba komunite.
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

PhYs0c napísal: napr. recall...co je vlastne teleport do base, predstav si ze tvoj team je cely rozbity ostal si ty s 200hp proti 3 nepriatelom, ktori ta nahanaju v ich dzungli, ako chces pred nimi ujst, rovno cez dzunglu im naproti? takto uvazujes a predpokladas kam asi pojdu a ty sa schovas do travy, kde ta pravdepodobne nebudu hladat a zdrhnes im, a obranis tak s vezami base
Uzasne, toto sa mi nestava v kazdej druhej hre doty. Juking s tp do basu je mozny len v LoLku... Ty budes asi riadne vymyty, co?

//Precitaj si este raz moj prispevok a citaciu na ktoru som reagoval.
PhYs0c
King
King
Kontaktovať používateľa:

nehovorim ze nemaju, lolko je jednoduchsie a niekto ma rad proste jednoduchost...dotu som hraval, niekedy mozno skusim aj dvojku nech to viem porovnat ale grafika ma od toho odradza...
ano gangy tak ako vravis,som riadne vymyty, lebo mi vyhovuje nieco, co tebe nie, z toho vsetkeho vytiahned jednu vetu, duchaplna reakcia a urazka, uvedom sa prosim ta
M4jk1:-)
Professional
Professional

Príspevok od používateľa M4jk1:-) »

ked ta odrazda grafiku na dvojke tak v com je lepsie grafika v lol ako v dvojke? no to len v lolku sa portuje ked ta chcu zabit a nemas ako utiect
PhYs0c
King
King
Kontaktovať používateľa:

ja som nepovedal ze je lepsia alebo horsia...zvykol som si na lolkacku grafiku proste a je mi momentalne sympatickejsia..dotu 2 som nehral, takze grafiku hodnotim len z gamplayov
najhorsia vec na lolku je ze je free, potom je tam komunita taka aka je, hraju to 12 rocne deti ktore to nevedia a flamuju..ako to je s dotou 2? v tomto
frankocean11
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa frankocean11 »

Ja hovorím Dota 2. :)
noone
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa noone »

Ja hravam LoL. Nie som ziadny skiller a je to naozaj jednoduchsie ako dota. Nepotrebujem sa na to az tak sustredit a tak si pri tom viac oddychnem. Ak mas viac skillu asi dota, ak nie radsej LoL. Navyse ako si nechces platit betu, tak si mozes s LoL skratit cakanie. Vyhody/nevyhody tu boli spomenute.
Napísať odpoveď