Notebook/tablet do 600 €

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Janed24
Novice
Novice

Notebook/tablet do 600 €

Príspevok od používateľa Janed24 »

Zdravím, potrebovala by som radu. Neviem či kúpiť notebook, alebo tablet. A keď tak aký. :( Bolo by to na prehliadanie webu (socialne siete aj), fotiek, hudbu, ale aj robenie projektov, prezentácií do školy a podobne (a tu už váham). Rozmýšľala som nad Ipadom... ale, sú tu isté problémy. Potrebovala by som k nemu aj klávesnicu. Neviem, ako by som napríklad prepojila tablet s tlačiarňou, kebyže nemám ešte poruke PC. Taktiež by boli problémy s USB... atď... takže.. :/ Neviem, však čo by som využila viac. Mám pocit, že tablet, ale vždy sa nájdu nejaké tie nevýhody. Malo by to nahradiť plnohodnotne notebook a to si myslím, že by ešte nebolo úplne reálne. Nejaký extra výkon nepotrebujem, hry nehrám. Ale taktiež tá kompatibilita... :( Office by som tam teda nedostala a trebalo by nejakú jednoduchejšiu náhradu, čo by mi až tak nevadilo. Flash na stránkach (v prípade Ipadu) by mi nezobrazilo, čo si nie som istá či mi vadí. Potom, aký OS by na tablete bol najvhodnejší, nemám ani potúch... :(
Neviem, či ma chápete, som tak trochu lama a píšem odveci. :D Raz som si už takmer istá, že by sa mi viac hodil notebook a potom, zrazu, že tablet. Achjaj.

Ďakujem za radu
test
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Notebook/tablet do 600 €

Príspevok od používateľa test »

U teba urcite notebook s Windowsom. Kupil by som notebook za 450 eur a za 170 kupis z bazaru tri mesiace pouzivany tablet Huawei Mediapad so systemom Androis ICS 4.0.3 a pojde ti tam aj flash, je tam Office, kupis USB Oga kabel a pripojis aj usb kluc cez to. Mas obe za rovnake peniaze.
Shwollo
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Notebook/tablet do 600 €

Príspevok od používateľa Shwollo »

http://www.hojko.com/notebook-vs-tablet-t169571.html
http://www.hojko.com/tablet-vs-netbook-t166179.html
skús pozrieť sem

môj názor je ten, že tablet ti plnohodnotne notebook nenahradí... ak chceš na ňom robiť niečo seriózne
Napísať odpoveď