Vyberanie znamienok

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Vyberanie znamienok

Príspevok od používateľa brm »

Header.. ak by to malo znamienku uškodiť, žiadny normálny doktor by Ti to touto metódou neurobil.. ale navrhol by inú alternatívu. Najskôr choď k doktorovi, čo on na to.. a potom rieš.

:)
Kybelvody
Star
Star

Príspevok od používateľa Kybelvody »

Tak hotovo, bolo to celkom v pohode. Len ma stve, ze musim mat teraz zviazane a prelepene to miesto, aj ked to nebolo velke znamienko. Navrhol mi aj odstranenie laserom, ale hovoril, ze vtedy histologia nemusi byt presna, kedze specie okraje.
InaeWolf
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa InaeWolf »

Zdravím počujte bol som vyberať pred týždňom 3 znamienka na chrbte normálne mi doktor zašil ranu a mám tam stehy v piatok ich idem vyberať a tu je otázka doktor mi povedal že to nemám namočiť a nemám sa sprchovať, ale už to nemôžem vydržať síce sa sprchujem tak že si naplním vaňu a umývam sa ale strašne mi to lezie na nervi :D
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Tak si namoč uterák a ním sa jemne poumývaj a samozrejme tým "operovaným" miestam sa vyhni.

Zaujímavé, že až po 2 týždňoch ti vyberú stehy. Väčšinou sa zvyknú po týždni.
ziegel
Star
Star

Príspevok od používateľa ziegel »

Ak tie rany nemas uz moc "cerstve", tak sa toho nemusis bat. Ked si na to pustis trochu vody tak sa ti nic nestane.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

vyberali mi normalne v nemocnici aj sukromne u plastika. V nemocnici to bolo dost desne, u plastika pohodicka a iny pristup ale stalo to dokopy KOPEC prachov.
InaeWolf
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa InaeWolf »

Tak ja skusím tu normálnu sprchu, ale len pod slabým tlakom aby sa mi to nepretrhlo alebo niečo podobné.

//autoeditácia príspevku (03 Júl 2012, 7:54)
Ok tak tu je problém : Takže išiel som normálne vybrať stehy potom čo som ich vybral som prišiel domov, ake neviem čo som robil rana na chrbte sa mi otvorila je to ťažké mať na chrbte ranu mám ju na takom mieste s ktorou furt narábaš nech robiš hocičo no konkrétne sa mi neotvorila celá len také 2 diery som tam mal vyzeralo to hrozostrašne proste diera tak som šiel na chirurgiu ten mi tam dal dalsie 2 stehy na tie diery podotýkam dával mi to bez umrtvenia !!! ale až tak to nebolelo ale určite viac ako injekcia na umrtvenie :D :D ok tak som prišiel po týždni vybrať tie dve stehy na chrbte ale doktorka mi povedala že sa mi tie stehy rozpadli ja som bol .... tak mi povedala ze mám prísť v piatok lebo tam bol iný doktor než ten čo mi to robil ...... nenormálne ma to začína hnevať ked uz chcem začat trénovať ale nemožem lebo sa mesiac serem s ranou na chrbte .....
Thommas
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Thommas »

Obnovím staršiu tému. Chcel by som si vybrať znamienko (+- 3x4mm) ale je na dosť zlom mieste (5-10cm pod pazuchou). Nechcem riešiť plastiku ani nič podobné, len u klasického lekára. Je možné, že pri takomto malom znamienku by som nemal stehy? A je lepšie s tým počkať do jesene alebo je to jedno? Injekcie a podobného bordelu nemám strach, prežil som už rad jedného "sadomasistického" chirurga pri vyberaní polovice nechta na nohe pri zlom umŕtvení. :D
deszka3
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa deszka3 »

Dnes som si dal vybrať znamienko na chrbte, no dopadlo to nad moje očakávania.Ľahol som si na stôl (či posteľ), sestrička dezinfikovala miesto a lekár vpichol injekciu.Cítil som, že ju strčil hlbšie, ale potom mierna bolesť prestala, myslel som si, že ju už vytiahol a pritom mi ju tam nechal na asi také 3 minútky zapichnutú v chrbte :D Kým anestetikum začalo účinkovať, zatiaľ si doktor niečo pečiatkoval a potom prišiel ku mne, zobral skalpel a zacítil som ako mi na tom mieste troška stlačil chrbát a len to som cítil ako mi obrezáva znamienko (vôbec nebolelo).Potom zobral ihlu a a niť a začal zašívať (dosť čudný pocit :D). Sestrička mi dala ešte náplasť a povedala, že hotovo a môžem ísť a že budúci týždeň mám ísť aby mi vybrali stehy.Všetko prebehlo v poho akurát anestetikum prestalo do 2 hodín účinkovať a teraz troška tá rana štípe.
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Ludia ked vam nieco zle umrtvia tak nehrajte hrdinu ale to hned hovorte, dopichnut injekciu je najmenej aj tak nepouzity matros vyhodia :)
Kojak
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Kojak »

.Ahojte, práve som došiel od kožnej. Hneď ma odporučala k chirurgovi.
Totižto, asi pred pár dňami, som zistil, že na hlave mi nerástu vlasy konkr. na temene hlavy. Je to asi v priemere 8mm kde mi vôbec nerastú vlasy, neviem nevyzeralo to ako znamienko zrovna. preto som sa objednal ku kožnej, dnes mi povedala že je to znamienko, 99% a objednala ma ku chirurgovi aby mi to znamienko vybrali. Lenže ... mám len 17 rokov, a mi prestali rasť na tom temene hlavy vlasy, vôbec mi tam vlasy nerastú vidno iba kožu

5mm v priemere malo to znamienko čo som písal a vedľa neho hned tá ccista ktora ma 0,8 mm. čo je dokopy 1.3 cm to sa ti zdá malo? Taku dieru v hlave mať?Tak neviem či tu mam zavesiť foto ale VYZERA TO NAOZAJ STRASNE. to mi bude vidno aj ked budem mať vlasy ako metalista..... po chrbat.. neviem či mam chuť že pre iné veci... momentálne. Nemôžem sa na seba ani kuknuť do zrkadla. bud to posral ten chirurg. a zle to našil pretoze prešli 2 mesiace a ja tam ma KRATER.. a červeny jak hovado, drbem do toho repik čo vobec nepomáha. skusim sa poradiť s kožnou lenže ta mi hovno poradi lebo hovno vie AKO CELE NASE ZDRAVOTNICTVO.....
Ale počuj ja som ti raz pisal že že tam kde som mal znamienko a vybrali mi ho MI VLASY KRASNE RASTU! . iba na tom mieste kde bola tá cista mi nerastú. čo myslíš treba počkať? Ešte par dni a možno tam niečo poraste? Alebo skusiť nejaký prípravok na vlasy vraj dosť pomáhal http://www.mojalekaren.sk/biohar-vlasovy-aktivator/...
ziegel
Star
Star

Príspevok od používateľa ziegel »

Neviem ci som sa niekde stratil alebo co, ale to s kym sa rozpravas?
SRneC
Addict
Addict

Hned ako sa zbavis samomluvy si mozes dat vlasy transplantovat, alebo bud metalista s holou hlavou, vid. Judas Priest :lol:
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Len kľud Kojak, prosím, len sa nehádajte, nevyvolávaj zbytočný flame.

Takto sa riešia problémy. V jednom príspevku problém vznikol a po krátkej debate sám so sebou ho aj vyriešil.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

SRneC napísal:Ludia ked vam nieco zle umrtvia tak nehrajte hrdinu ale to hned hovorte, dopichnut injekciu je najmenej aj tak nepouzity matros vyhodia :)
No, toto presne som si zažil. Ale tak nevedel som, myslel som si, že to tak má byť alebo čo. :lol: Úplne naživo to nebolo, zhruba tak na 50%. Robil mi to protekčne primár v nemocnici v akejsi zastrčenej chodbe pri topánkach a igelitkách. Jazvu tam mám, ako keby ma tam strelili.
SRneC
Addict
Addict

No taketo vselijake protekcie sa casto obratia proti pacientovi. :)
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

No čo, mám peknú spomienku a krásnu jazvu na chrbte. ;)
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

tiez mam jazvu ako keby ma strelili, pamatam si ako by to bolo vcera: "do mesiaca sa ti to zahoji" ... no to urcite :lol:
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Asi tak.. aj ja si bol teraz dať vybrať ďalšie dve znamienka na hrudi a bruchu... vraj stehy sa rozpadnú samé.. no už je to tri týždne a všetkých šesť stehov tam ešte furt je.. sakra! To budú jazvy.. už mám len na hrudi a na pupku dokopy päť jaziev od guliek.. to sa budú baliť dievčatá.. akože som tajný agent!

:D
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

brm..neber to tak zle..stale si na tom lepsie ako ja .. :D
Prílohy
20130408_093629.jpg
Napísať odpoveď