ROCCAT Kone [+] Gaming Mouse
ROCCAT Kone [+] Gaming Mouse
tak mám taký problém s touto myškou mám ju približne dva mesiace ... pracuje tak ako má až na koliesko to si robí čo chce ... niekedy nereaguje nikedy to len trase obrazovkou keď ním točím a niekedy ide v poriadku (ale to fakt len málokedy) ... ide o to že môžem ju ešte dať reklamovať ale píšem sem či ak niekto má respektíve mal túto myšku tak či mu nerobilo to isté a že ako problem vyriešiť bez reklamácie ... ďakujem
Re: ROCCAT Kone [+] Gaming Mouse
moze byt len vybehany reostat(myslim ze tak sa ta suciastka vola) v koliecku mysku treba otvorit a dotiahnut malu srubku. Radsej by som to riesil reklamaciou kym sa da
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Roccat má kvalitné produkty ale musím uznať že Kone + im nevyšla. Mám doma Kone a tá je fajn rovnako aj iné produkty ako slúchadlá KAVE či podložky Taito.
-
Thommas
Addict
Reostat je nastaviteľný rezistor, takže ten to nemôže byť.110mat110 napísal:moze byt len vybehany reostat(myslim ze tak sa ta suciastka vola)
-
Outsider
Star
Presne to iste mi robila a plno dalsim ludom na nete. Osobne ju mam tiez v zaruke ale bol som lenivy to ist riesit kedze som vedel, ze to bude robit zas. Som sa poucil, ze vzdy je lepsie kupit starsi produk, ktoreho kvality su overe mesiacmi alebo rokmi na trhu nez nieco nove u ktoreho zistis az po case jaky to brak. Ja som si kupil Logitech G9x a ta myska ma oproti kone+ mnohonasbne lepsie scrollovacie kolecko, len sa musi inak drzat. K tvojmu problemu, daj ju reklamovat ale ten problem sa bude zrejme opakovat.R4D0813 napísal:tak mám taký problém s touto myškou mám ju približne dva mesiace ... pracuje tak ako má až na koliesko to si robí čo chce ... niekedy nereaguje nikedy to len trase obrazovkou keď ním točím a niekedy ide v poriadku (ale to fakt len málokedy) ... ide o to že môžem ju ešte dať reklamovať ale píšem sem či ak niekto má respektíve mal túto myšku tak či mu nerobilo to isté a že ako problem vyriešiť bez reklamácie ... ďakujem
-
Cyrus666
Light Professional
Rokokot je firma, co si tak akurat zaplatila recenzie ale inak robia totalne predrazene sracky, vlastna skusenost s danou myskou, 3x reklamacia, bud senzor alebo koliecko, takze ti odporucam zbav sa toho crepu a kup si ozajstnu mys
karmomasturbator: nevyslo im viacero produktov trosku najprv polistujem net nez tu zacnem rozhadzovat rukami
karmomasturbator: nevyslo im viacero produktov trosku najprv polistujem net nez tu zacnem rozhadzovat rukami
no okej ... dik budem ju reklamovať teraz aj neskôr keď sa pokazí potom by som sa chcel spýtať pre budúcnosť že keď mi skončí dvojročná záruka ktorú inú myšku by som si mal kúpiť ?(logitech by som moc nechcel)
-
Cyrus666
Light Professional
odporucam ti precitaj si moju temu
padlo tam vela dobrych tipov takmer som sa rozhodol pre Razer Imperator 4G
ale potom som este nasiel na alze A4 tech 750h, co bola vlastne moja mys pred Rokokotom len starsi typ a mala len 1000 DPI, zobral som ju lebo je to najlepsie na trhu co sa tyka pomer cena vykon
3600 dpi, super spraveny senzor cez tlacitko ci si zdvihol mys od podlozky, jednoduchy a prehladny soft, dokaze ist na 1000 HZ, tlacitko na 3-tu strelbu je tiez uzitocne a hlavne pre co som ju bral boli skvele skusenosti s jej predchodcom a jej ergonomia, vyhovuje mi na 100% a po cca pol roku pouzivania na nu nemozem povedat ani krive slovo, senzor je presny a rychly, kolecko neblne
ale potom som este nasiel na alze A4 tech 750h, co bola vlastne moja mys pred Rokokotom len starsi typ a mala len 1000 DPI, zobral som ju lebo je to najlepsie na trhu co sa tyka pomer cena vykon
3600 dpi, super spraveny senzor cez tlacitko ci si zdvihol mys od podlozky, jednoduchy a prehladny soft, dokaze ist na 1000 HZ, tlacitko na 3-tu strelbu je tiez uzitocne a hlavne pre co som ju bral boli skvele skusenosti s jej predchodcom a jej ergonomia, vyhovuje mi na 100% a po cca pol roku pouzivania na nu nemozem povedat ani krive slovo, senzor je presny a rychly, kolecko neblne
Mám tú istú myš a taktiež si myslím že pomer cena/výkon je super nieje ani drahá a je superCyrus666 napísal:odporucam ti precitaj si moju temu
Kamarát ma ROCCAT Kone + . ten istý problém no písal do pgs a vraveli že treba koliesko naolejovať po naolejovaní mu ide vraj super
-
Cyrus666
Light Professional
no pre mna je zase 3600 DPI malo, ale len kvoli XIM adapteru na xbox, na pc to tiez nevyuzijem, tam hram na 1600
mne zatial tento problem s danou mysou nenastal ale mam ju asi len mesiac, tak uvidim casom, no mam iny problem a to je ze vzdy ked mi hybernuje pocitac a znovu sa lognem do windowsu tak mi nerozpozna usb s danou mysou a musim vytiahnut usb a znovu pripojit... pritom soft je nainstalovany a usb pouzivam stale to iste... neviem co s tym moze byt...
ma niekdo nejaku radu?
ma niekdo nejaku radu?
-
Cyrus666
Light Professional
dalsia vec, to som nespomenul, tie drivre oni sice vydavaju dost casto nove, ale su strasne zabagovane, casto sa mi stavalo ze ten soft zacal blbnut a nevedel nacitat config, boli tam uplne ine hodnoty ako som mal nastavene v mysi, jedina moznost bola ho kompletne resetnu a vsetko nastavit znovu, taktiez sa kolko x stalo ako tebe ze proste prestala ta mys reagovat a nie len mys a nerobilo mi to len po hybernacii, stacilo ze som napr len pocuval hudbu a nechal pc bez cinnosti niaku tu hodku, pridem a nic nereaguje, ta mys proste odpojila vsetky USB, cize nesla ani klavesnica a kolko x to sprevadzalo aj BSOD, jedina moznost bola resetnut pc, nastastie som mal vtedy zaloznu tu moju staru A4 Tech a po napojeni do prednych USB sa dal pc restartovat, najprv som si myslel ze je nieco s pc, no ked som sa tej mysi zbavil a odinstaloval ten soft aj drivre tak vsetky tieto problemy prestali. vravim od hentej firmy nikdy nic viac
cize poradit ti nemam ako, jedine ti vtedy pomoze restart a musis sa modlit ze vydaju konecne drivre aj so softom kde to uz robit nebude
cize poradit ti nemam ako, jedine ti vtedy pomoze restart a musis sa modlit ze vydaju konecne drivre aj so softom kde to uz robit nebude
takto aby som to upresnil, mam od nich aj klavesnicu a aj sluchatka
klavesnica super, vsetko funguje, sluchatka super, vsetko funguje,
mys je tiez vyborna a som spokojny so vsetkym az na tuto jedinu vec...
a ono ked naskoci login okno pocas hybernacie tak mi staci stlacit enter a naskoci mi windows, len zvycajne sa na to klikne mysou, ale ta mi prave v tejto obrazovke nenabehne, resp z 10 raz mi nabehne 1 krat, no divne je ze z hybernacie mozem nahodit tu login screen aj mysou ktora zasvieti ale potom uz nejde... je to taky zahadny problem... a ked sa lognem do win naskoci ze usb was not recognized... ale vsetky ostatne usb mi funguju...
prehadzoval som to aj na ine usb ale tiez nic, a je to divne, tiez to pripisujem driveru no klavesnica mi funguje na 100% a aj sluchatka ktore maju okrem klasickych jackov aj usb... preto je mi to divne
klavesnica super, vsetko funguje, sluchatka super, vsetko funguje,
mys je tiez vyborna a som spokojny so vsetkym az na tuto jedinu vec...
a ono ked naskoci login okno pocas hybernacie tak mi staci stlacit enter a naskoci mi windows, len zvycajne sa na to klikne mysou, ale ta mi prave v tejto obrazovke nenabehne, resp z 10 raz mi nabehne 1 krat, no divne je ze z hybernacie mozem nahodit tu login screen aj mysou ktora zasvieti ale potom uz nejde... je to taky zahadny problem... a ked sa lognem do win naskoci ze usb was not recognized... ale vsetky ostatne usb mi funguju...
prehadzoval som to aj na ine usb ale tiez nic, a je to divne, tiez to pripisujem driveru no klavesnica mi funguje na 100% a aj sluchatka ktore maju okrem klasickych jackov aj usb... preto je mi to divne
-
Cyrus666
Light Professional
neviem, takto to mas lepsie ked ti aspon ostatne veci funguju, no ako som uz pisal, mne to vtedy vyplo vsetky USB, jedine co ti asi ostava je nedavat PC do hybernacie ale normalne ho vypnut, co ti este mozem poradit je skus napisat na ich support mozno sa ti aspon ozvu
-
Michaelo
Hardcore addict
Hmmm tak to je dosť divné. Toto mne zasa nikdy nespravilo. Jediný problém čo som mal bolo práve s tým že mi nenabehla myška po hybernácii ale mne to spravilo možno každý 5ty krát, inak fungovala dobre. Aj slúchadlá bez chyby či podložka.Cyrus666 napísal:dalsia vec, to som nespomenul, tie drivre oni sice vydavaju dost casto nove, ale su strasne zabagovane, casto sa mi stavalo ze ten soft zacal blbnut a nevedel nacitat config, boli tam uplne ine hodnoty ako som mal nastavene v mysi, jedina moznost bola ho kompletne resetnu a vsetko nastavit znovu, taktiez sa kolko x stalo ako tebe ze proste prestala ta mys reagovat a nie len mys a nerobilo mi to len po hybernacii, stacilo ze som napr len pocuval hudbu a nechal pc bez cinnosti niaku tu hodku, pridem a nic nereaguje, ta mys proste odpojila vsetky USB, cize nesla ani klavesnica a kolko x to sprevadzalo aj BSOD, jedina moznost bola resetnut pc, nastastie som mal vtedy zaloznu tu moju staru A4 Tech a po napojeni do prednych USB sa dal pc restartovat, najprv som si myslel ze je nieco s pc, no ked som sa tej mysi zbavil a odinstaloval ten soft aj drivre tak vsetky tieto problemy prestali. vravim od hentej firmy nikdy nic viac
U nich nevyšli len 2 produkty, a to tá hliníková podložka ktorú chceli vyrobiť aby bola pevná no nedoplo im že sa bude stále rolovať + pár chýb na Kone [+].
-
Cyrus666
Light Professional
a vela chyb na prvej kone, takisto kolecko a senzor
-
Michaelo
Hardcore addict
Prave tu prvu kone mam doma a tie chyby nemala (kolecko v pohode), senzor bol bez chyby kym mi nepadla zo schodov pri prenasani 
Soft tiez fungoval v pohode a nikdy mi makra samovolne neprehazoval (ani len po pade na nej neblblo nic len to vypadavanie).
Nehovorim ze Roccat je super firma ale trochu moc na nu pindas podla mna. Pri com im nevysiel jeden, maximalne 2 produkty.
Soft tiez fungoval v pohode a nikdy mi makra samovolne neprehazoval (ani len po pade na nej neblblo nic len to vypadavanie).
Nehovorim ze Roccat je super firma ale trochu moc na nu pindas podla mna. Pri com im nevysiel jeden, maximalne 2 produkty.
-
Cyrus666
Light Professional
prva mala najvacsi problem s koleckom, pocitaj net, potom spravili Kone V2 a potom Kone +, pindam hlavne z vlastnej skusenosti, nakolko 3 reklamacia a vzdy dostanem crep, som si isty ze kazdy s takymito skusenostami by reagoval rovnako
-
Michaelo
Hardcore addict
Mne kolečko fungovalo v pohode. Jediná vec na ktorú sa pindalo bolo že nemal to "zadrhavátko" (teda vrúbkovanie) a išlo plynule.