Hľadám "scénaristu"

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
sebkopp
Novice
Novice

Hľadám "scénaristu"

Príspevok od používateľa sebkopp »

Hľadám človeka ktorý by mi napísal scenár na film-jedná sa o mafiánsky film z 60-80 rokoch, hlavné postavy, a iné bližšie informácie napíšem na skype, poprípade na e-mail
E-mail: [email protected]
BX
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Hľadám "scénaristu"

Príspevok od používateľa BX »

A prečo by som mal?
M&M
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa M&M »

pokial to je bez odmeny tak suhlasim s BX
sebkopp
Novice
Novice

Pretože by si mi chcel pomôcť?!? :-) Pozri hľadám niekoho kto by sa chcel zapojiť do týmu a nevidel by len peniaze, zohnal som už troch ľudí... chýba ešte scénarista, takže asi tak ;)
BX
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa BX »

Ja som sa nepýtal na odmenu. Ja som sa pýtal vo všeobecnosti na "a prečo by som mal byť práve v tvojom týme?"
Napísal si toho pramálo aby si čo i len trochu zaujal svojho potencionálneho scenáristu. Prečo si hneď nenapísal, že už máš tým, že je zabezpečené to a to a potrebuješ hento a hento? Takto tvoj prvý prísp. vyznel ako "mám nápad a vy ho zrealizujete"
sebkopp
Novice
Novice

BX napísal:Ja som sa nepýtal na odmenu. Ja som sa pýtal vo všeobecnosti na "a prečo by som mal byť práve v tvojom týme?"
Napísal si toho pramálo aby si čo i len trochu zaujal svojho potencionálneho scenáristu. Prečo si hneď nenapísal, že už máš tým, že je zabezpečené to a to a potrebuješ hento a hento? Takto tvoj prvý prísp. vyznel ako "mám nápad a vy ho zrealizujete"
Tak prepáč, ale nevedel som sa proste vyjadriť :/ , no hlavné je že už som ho našiel :-)
Napísať odpoveď