Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV FILMU
-
JeffHardyy
Light Professional
Re: Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV FILMU
TheComputerMan: http://www.csfd.cz/film/245665-okrsek-13-ultimatum/
-
evilbanana
Medium Star
Hladam nazov filmu : islo o film kde bola particka vykradacov bank,lenze pri jednej vykradacke mali mensie problemy tak vystrielali niekolko ludi a ohrozili pracovnicku.. Jeden z lupicov sa s nou dal do kontaktu kvoli podozreniu aby ich neodhalila.
K+ samozrejma
K+ samozrejma
-
evilbanana
Medium Star
hladam film z prostredia francuzkej legie, jednotka isla na zachrannu misiu novinarky niekam do vychodnej europy no pred nepriatelom museli ujst do hor kde nakonie prezili len dvaja z jednotky(jeden bol cernoch) a ta novinarka, vdaka 
-
frenky78910
Amateur
Hľadám jeden film ktorý som videl strašne dávno a už si ho pamätám len tak matne ale viem že bol o jednom chlapcovi ktorý sa zaľúbil do rómky a na konci sa s jedným chlapcom bil na nože. Pamätám si ešte jednu scénu s toho filmu ako si taká pani zabudla doma asi kľúče alebo neviem už čo presne to bolo ale viem že potom obvinila takých dvoch malých rómov že jej ich ukradli a oni ju za to zbili. Neviem či to bol slovenský alebo český film alebo iný ani neviem s ktorého roku to bolo videl som to veľmi dávno tak ak si niekto na tento film tak by mi mohol dať názov alebo s kade by som ho stiahol. Ešte ak sa nemýlim tak v jednom dieli starého uragánu na stv 1 ten film parodovali ale to si len myslím že ho parodovali kedže to bolo chvíľu po tom ako ten film vysielali. Takže za pomoc ďakujem aj keď nemám veľmi nádej že niekto vie o akom filme píšem kedže ani ja som o ňom od tej doby nepočul ale ďakujem
uz dlhsie hladam jeden film ale pametam si iba ze sa to tocilo tusim okolo stredo/vysoko skolakoch, a taky typicky znak ze vzdy tam zrazily jelena alebo srnku, nieco povedali hodili ho do vody a prisahali ze o tom nikomu nepovedia, zda sa mi ze to bola parodia na nieco lebo potom ta srnka bola umela a vzdy nejak inak spravena..zrazili ju viackrat a tusim ze po kazdom zrazeni mal pribeh niekdo iny... nepametam si viac ale tusim ze to bola komedia, alebo horor
jedno s toho proste zrazily srnku.. nie kruh kde okolo auta behalo 100 srniek ale oni vzdy zrazily jednu..
zda sa mi ze to bola parodia na tento film: http://www.imdb.com/title/tt0119345/ ale miesto starceka zrazali srnku
zda sa mi ze to bola parodia na tento film: http://www.imdb.com/title/tt0119345/ ale miesto starceka zrazali srnku
jo presne to
diki moc
nevies ci to ma nejake pokracovanie?
-
twardykamen
Medium Professional
nebue to nahodou totofrenky78910 napísal:Hľadám jeden film ktorý som videl strašne dávno a už si ho pamätám len tak matne ale viem že bol o jednom chlapcovi ktorý sa zaľúbil do rómky a na konci sa s jedným chlapcom bil na nože. Pamätám si ešte jednu scénu s toho filmu ako si taká pani zabudla doma asi kľúče alebo neviem už čo presne to bolo ale viem že potom obvinila takých dvoch malých rómov že jej ich ukradli a oni ju za to zbili. Neviem či to bol slovenský alebo český film alebo iný ani neviem s ktorého roku to bolo videl som to veľmi dávno tak ak si niekto na tento film tak by mi mohol dať názov alebo s kade by som ho stiahol. Ešte ak sa nemýlim tak v jednom dieli starého uragánu na stv 1 ten film parodovali ale to si len myslím že ho parodovali kedže to bolo chvíľu po tom ako ten film vysielali. Takže za pomoc ďakujem aj keď nemám veľmi nádej že niekto vie o akom filme píšem kedže ani ja som o ňom od tej doby nepočul ale ďakujem
http://www.csfd.cz/film/36451-smradi/
-
HiddenUser
Medium Star
Zdravím, hladam jeden nazov filmu. Boli tam volaky mafiani, ktory chceli zabit jednu zenu. Ta zena (neviem ako) dostala skrytu identitu ze mala ine meno, jej povodne bolo volake ze Tanja. Nasla si nejakeho muza a byvali potom spolu.Mala nejake veci ktore si v tom dome niekde do stropu schovavala. A potom si myslela ze ten muz je s tymi mafianmi ale on jej potom povedal ze chcel iba nejaku cast a ze sa nan vykaslali.. Potom niekedy na konci k nej prisli ti mafiani a chceli ju uz zabit a ten jej muz tam vtedy dosiel a toho mafiana niecim slahol. Potom ho tusim zakopali alebo co.
Ak niekto vie nazov, prosim, napiste. Dakujem pekne. k +
//EDIT: 3.5.2012 11:00!
Ak niekto vie nazov, prosim, napiste. Dakujem pekne. k +
//EDIT: 3.5.2012 11:00!
-
evilbanana
Medium Star
Hladam nazov filmu . Dvaja cernosi prevazali cinanov do Ameriky ,dalej tam bol policajt rasista ktory nenavidel cernochov a este hispanec ktory sa prestahoval s rodinou zo svojej stvrte Toto si vsetko pamatam k+ ista
-
Stoporko
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Ahojte,
hľadám názov dokumentárneho filmu, ktorý pojednáva o oku, jeho vývoji... a na záver filmu je povedané, že počas filmu bola viackrát v zábere gorila (prezlečený človek). Potom sú prehrané dané zábery ešte raz. Neviem sa toho dokumentu dopátrať, ani google nepomohol. Vďaka za pomoc.
hľadám názov dokumentárneho filmu, ktorý pojednáva o oku, jeho vývoji... a na záver filmu je povedané, že počas filmu bola viackrát v zábere gorila (prezlečený človek). Potom sú prehrané dané zábery ešte raz. Neviem sa toho dokumentu dopátrať, ani google nepomohol. Vďaka za pomoc.
http://www.csfd.cz/film/293957-specialni-jednotka/h.olub napísal:hladam film z prostredia francuzkej legie, jednotka isla na zachrannu misiu novinarky niekam do vychodnej europy no pred nepriatelom museli ujst do hor kde nakonie prezili len dvaja z jednotky(jeden bol cernoch) a ta novinarka, vdaka
-
JeffHardyy
Light Professional
hľadám jeden tuším nemecky film,jak vlastne šiel chalan vlakom za otcom alebo mamou a v kupé ho taký týpek v červených čižmách uspal a ukradol mu veci..a ten chalan ho potom hladal s partiou deciek ktoré viedlo dievča
ten týpek mal ulízane blond vlasy a ponukal mu chlast vo vlaku a vypytoval sa kde ide a tak dalej..k+ istá
Hladam tri filmy...
1. Film je o takych vysokoskolach (stredna skola neviem) a maju autoopravovnu a maju sa zucastnit pretekov na jachtach... Ale superiaci tim, taki zbohatlici, maju perfektnu jachtu a je jasne ze nevyhraju. Den pred pretekom vsak ti zbohatlici dovezu auto do tej opravovne...a oni (ten druhy tim) z neho vyberie motor a si ho daju do jachty... A taka je scena tam ako tapnu ten pohon a vidno cely zad auta na jachte... Aj este jedna scena je taka...lebo ten druhy tim to boli take sportove lemry asi.... A ako na jachte potrebuju prehodit lano cez taky maly otvor... A jeden chlapik co nikdy nevedel dat kos na basketbale tak toto teraz trafi...(takou malou kovovou gulou do obruce o priemeru mozno 10cm hore na stoziari na jachte)
2. Film je cely film neskutocna nahanacka...take cervene auto stare americke... a vpredu v palubovke najde zbran... A proste si pamňtam akurat len ako spustu aut policajnych ide za nimi... A cely film im utekal na tom aute... a ako sa to skoncilo neviem...
3.Film co si pamätam uplne najmenej...je taka klomedia... Taky uplny sedlak neviem ci vyhra peniaze ci co tam je... Ale viem ze vybuchne tam zumpa a ked sa sprchuje si spieva Ze mam na hlave kakanice
a este tam su sceny so spravodajstvom...a on v hlavnych novinach daco hovori
Dakujem keby niekto trafil jeden z tychto filmov
1. Film je o takych vysokoskolach (stredna skola neviem) a maju autoopravovnu a maju sa zucastnit pretekov na jachtach... Ale superiaci tim, taki zbohatlici, maju perfektnu jachtu a je jasne ze nevyhraju. Den pred pretekom vsak ti zbohatlici dovezu auto do tej opravovne...a oni (ten druhy tim) z neho vyberie motor a si ho daju do jachty... A taka je scena tam ako tapnu ten pohon a vidno cely zad auta na jachte... Aj este jedna scena je taka...lebo ten druhy tim to boli take sportove lemry asi.... A ako na jachte potrebuju prehodit lano cez taky maly otvor... A jeden chlapik co nikdy nevedel dat kos na basketbale tak toto teraz trafi...(takou malou kovovou gulou do obruce o priemeru mozno 10cm hore na stoziari na jachte)
2. Film je cely film neskutocna nahanacka...take cervene auto stare americke... a vpredu v palubovke najde zbran... A proste si pamňtam akurat len ako spustu aut policajnych ide za nimi... A cely film im utekal na tom aute... a ako sa to skoncilo neviem...
3.Film co si pamätam uplne najmenej...je taka klomedia... Taky uplny sedlak neviem ci vyhra peniaze ci co tam je... Ale viem ze vybuchne tam zumpa a ked sa sprchuje si spieva Ze mam na hlave kakanice
Dakujem keby niekto trafil jeden z tychto filmov
-
Ryan Giggs
VIP
1. http://www.csfd.cz/film/11870-ztrestene-leto/galerie/
2. určite to bolo americke auto? http://www.csfd.cz/film/7685-senzacni-unos/galerie/
3. nie je nahodou toto: http://www.csfd.cz/film/16552-spinavej-joe/galerie/.
2. určite to bolo americke auto? http://www.csfd.cz/film/7685-senzacni-unos/galerie/
3. nie je nahodou toto: http://www.csfd.cz/film/16552-spinavej-joe/galerie/.
Vsetky filmy spravne
diky moc
akurat ten prvy nie
akurat ten prvy nie
-
Ryan Giggs
VIP
Ten prvy to je ono. Vyberu motor z Ferrari aj s celym zadkom a namontuju na cln. Podla anglickeho nazvu si to najdi na youtube, je tam ta scena.
kedysi davno som videl film bolo to o nejakych katastrofach... neviem ani vobec kto tam hral, ale bolo to o tom ze hlavna postava videla "navstevnika z buducnosti" na roznych fotkach z roznych rokov, ktore boli spravene pri katastrofach... hlavna postava potom patrala po tej osobe na tych fotkach
... asi tak