Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !

Príspevok od používateľa rochedo »

No neviem, vsade citam ze SGS3 ma jeden z najlepsich audio chipov, tym padom ma perfektnu reprodukciu zvuku:
http://jonchoo.blogspot.sk/2012/05/sams ... n-dac.html
A na tie tegra hry urcite bude rovnaky hack ako to bolo na SGS2, pretoze na SGS2 som veselo hral Tegra hry.
cumilko
Star
Star

Príspevok od používateľa cumilko »

Zdravím, nejaký odborník čo by mi vedel poradiť pri kúpe telefónu v cenovej kategorii 150€ (lepšie finančné možnosti niesu a aj by mi bolo ľúto dať viac keďže málo ktorý telefón ma prežije :D)
Našiel som telefón http://www.alza.sk/zte-blade-d238255.htm a jeho verziu 2 http://www.alza.sk/zte-blade-ii-grey-d330984.htm je tam medzi týmito telefónmi zásadný rozdiel za ktorý sa oplatí priplatiť ? ide mi aj o ICS 4 čo tieto telefóny splňujú. alebo je niečo lepšie v tejto cenovej kategórii ?
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

doplat 20€ a vezmi huawei ascend g300
(ale ten blade si si vybral dobre, ja by som vsak dosporil 20€)
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

rochedo napísal:No neviem, vsade citam ze SGS3 ma jeden z najlepsich audio chipov, tym padom ma perfektnu reprodukciu zvuku:
http://jonchoo.blogspot.sk/2012/05/sams ... n-dac.html
A na tie tegra hry urcite bude rovnaky hack ako to bolo na SGS2, pretoze na SGS2 som veselo hral Tegra hry.
ja hovorím o vlastnej audio reprodukcii mobilu, nie o playbacku cez jack :) a to s tou tegrou, veď uvidíme :)...
FANTOM092
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa FANTOM092 »

Tak sony xperiu s určite nekúpim je to jeden z najkazivejších mobilov v súčasnosti robia sa no tom displeji žlte fľaky aj dneska som ho v obchode skúšal a ten displej v porovaní z galaxy s2 nebol taky pekný. Htc one x a galaxy s3 sú už príliš veľké skôr by som povedal ten htc one s. Čo myslíte htc one s je lepšie ako overený galaxy s2.
Čo všade čítam na fórach tak tie nove mobily z roka 2012 sú dosť kazové.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Tam je ťažko povedať. Exynos vs. Krait, Adreno vs. Mali400MP či čo to má SGSII. Vec osobných preferencií. Každopádne One S má trochu lepšie rozliško, lepšiu audio-reprodukciu [vlastnú]. Ale škoda že si zišiel z úrovne 4 jadrákov [5 v prípade tegry] a hlavne 1280 x 720. To je fakt na nezaplatenie :)
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

V tom pripade by som bral One S. Ako aj ujo uplink pise vacsie rozlisenie displeja, avsak s technologiou pentile. One S ma navyse notifikacnu diodu, kvalitnejsiu konstrukciu (hlinik vs plast.). A integrovany dvojjadrovy procesor Krait ponuka aj vyssi vykon porovnatelny napr. aj s Tegrou 3 pouzitou v One X.
FANTOM092
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa FANTOM092 »

Neviem či sa oplati doložiť skoro o 100€ viac za HTC one s, lebo v podstate sú rovnaké z galaxy s2. A ešte som čítal, že one s má problém z krytom odlupuje za z neho farba pri čiernej verzii, ktorú by som kúpil aj ja.

Zrobil by som chybu, keby som kúpil Galaxy s2?
vald
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa vald »

Uvažujem nad kúpou nového mobilného telefónu ale mám dosť velkú dilemu. Doteraz mám Nokiu zo Symbiantom a nesmierne som si na nej obľúbil funkcie hlasových aplikácií. Hlasové aplikácie mi priamo nájdu požadovanú aplikáciu, povedia mi koľko je hodín, prečítajú SMS alebo vyhľadajú kontakt v telefónnom zozname. (toto využívam najviac). Sú dnešné MT resp. smartfóny schopné týchto vecí?
Ako som sa dozvedel v Telecome nové telefóny s Androidom alebo Windows Mobile-om týmito vlasnosťami nedisponujú. Dá sa to teda nejako vyriešiť dodatočne? (napr. doinštalovaním nejakej aplikácie)
Viem, že pre mnohých je to nepotrebná banalita, ale ja som si na to už dosť zvykol. Vôbec si neviem prerdstaviť, že by môj nový mobil nemal tieto vymoženosti. Mohli by ste mi prosím poradiť? (díki)
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Aký by ste mi doporučili mobil za cca 300€?

Mobil budem používať na: surfovanie, sms/mms, hovory, GoogleMaps, GPS navigácia, internetové rádio, občas mp3ka, občas ako baterka, občas nejaká vychytávka v rámci možností Androidu - ale žiadne fotenie a žiadne hranie hier.

Momentálne je môj favorit Galaxy S Plus, ale už sa prestáva predávať.. no na bazoši ho ponúkajú za 200€ - nové vybraté z Orange na paušál - prípadne Galaxy S2 za 320€. Len s uplatňovaním prípadnej záruky asi bude problém.

Rozmýšľal som aj nad WP7, ale tam ma odrádza slabá podpora aplikácii.. rád by som mal Sygic Auru ako navigáciu..... a neviem, ako zvláda WP7 GoogleMaps, prípadne iné vychytávky.

Nejaké návrhy? ..uprednostňujem nový mobil, bazár len v prípade naozaj výhodnej ponuky.. :)
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

brm napísal:a neviem, ako zvláda WP7 GoogleMaps, prípadne iné vychytávky.
pri Nokiách s Windows phone máš navigáciu Nokia maps zadarmo, mám taký pocit
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Shwollo.. aj teraz som to mal na E52, ale osobne sa mi viac pozdával Sygic... a teraz som si pozrel GoogleMaps.. mal by podporovať aj Windows.. takže OK, táto otázka padla. :)
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

čaute, cez leto mi vrátia peniaze za C6-01 a rozhodujem sa aký mobil zoberiem. Systém chcem android kvôli hrám.. cena do 240 eur. zatiaľ som si vyhliadol xperiu neo V. Aký je najlepší do tej ceny? Procesor 1ghz
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Nechces radsej Windows Phone ? Vyjde ta to podla mna lepsie a dostanes za tu cenu celkom dobre telefony a hry su na to tiez.
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

Windows phone je super ale nemá aplikácie a hry ktoré chcem. Kvôli tomu som sa zbavil symbian belle
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Tak mozno by som zobral toto ak je maximum tych 240. http://mobilne-telefony.heureka.sk/sams ... s/?order=2
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

ArAsHiD
Professional
Professional

Príspevok od používateľa ArAsHiD »

Na tvojom mieste by som bral bazárový(2-3 mesiace používaný) HTC EVO 3D, do 240 ich tam je dosť.
JoJ0
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa JoJ0 »

Zdravim Vás po dlhšom čase by som si chcel kupit prvy mobil s androidom do 200eur :) OS minmalne 2.3, dobry displej , fotak aspon 5mpx, rychlost , hravosť -aby tam nesekali hry,kvalita hudby, Hlavne dobrá Vydrž BATERIE ! ,dobra Wifi- dobre a prehliadne surfovanie po interenete v mobile, ..
Toto by som hlavne od mobilu očakaval ! Nakoľko sa v android mobiloch nevyznám žiadam Vás aby ste mi našli ten vhodny mobil pre mna :)
Značka mobilu môže byť hocijaka Samsung, HTC, SE, LG ale môžu byť aj ine :) ..
Vopred dík všetkym za rady!
alfaomega
Expert
Expert

Príspevok od používateľa alfaomega »

Zdravím,
idem kupovať mobil a chcel by som poradiť. Vyberám si viac-menej medzi SGS2 a Galaxy Nexus-om. Zaujímali by ma hlavne osobné skúsenosti s týmito dvoma kúskami, keďže tie papierové som videl už x-krát.

Budem ho využívať hlavne surfovanie, počúvanie hudby, sem tam aj nejaké foto+video. Hry veľmi zriedka.

Za každú radu vopred ďakujem.
Napísať odpoveď