NHL (aktualne)

O športe...
heker
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: NHL (aktualne)

Príspevok od používateľa heker »

15min odohratyc, Sykora 5min, z toho 2g, treti na ucet Brodeura, uz je asi po finale. NJD je slabucke a uz to asi neotocia.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Los Angeles získalo trofej na domácom ľade ako prvý tím od roku 2007. Cesta kalifornského klubu v tohtoročnej vyraďovacej časti sa pritom do histórie NHL zapíše ako jedna z najpozoruhodnejších. Kings si vybojovali účasť v play off až v predposlednom kole základnej časti, no odvtedy boli takmer nezastaviteľní. Los Angeles sa stalo prvým tímom, ktorý získal Stanley Cup ako ôsmy nasadený tím v konferencii, absolútne prvenstvo mu patrí aj vďaka zdolaniu troch najlepších konferenčných tímov a zároveň je prvým mužstvom, ktoré vyhralo prvé tri zápasy v každej zo štyroch sérií, vrátane prvých dvoch duelov na súperovom ľade v každom kole.
By ma zaujímalo, kto sa tak veľmi nudí, že dokáže vyťahovať takéto štatistiky...
http://sport.cas.sk/clanok/225708/dokaz ... y-cup.html

:D
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Tak, neostáva len gratulovať víťazovi, je tam mnoho hokejistov, ktorý si titul zaslúžia.
Ako fanúšik Devils som so sezónou maximálne spokojný.
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Pekne ich vytrieskali :) paradicka gratulujem si k vyhre :D
J.O.S.E
King
King

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Landeskog podľa očakávaní získal Calder Trophy... :)

Zdeno skončil až za Karlssonom, čo ma trochu prekvapilo...asi si v zámorí našli nového švéda, aby mu dávali Norrisa..
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Hartova trofej (najužitočnejší hráč podľa Asociácie profesionálnych hokejových novinárov): Jevgenij Malkin (Pittsburgh) - ďalší nominovaní: Henrik Lundqvist (NY Rangers), Steven Stamkos (Tampa Bay) Súhlas.

Ted Lindsay Award (najužitočnejší hráč podľa hráčskej asociácie NHLPA): Jevgenij Malkin (Pittsburgh) - ďalší nominovaní: Henrik Lundqvist (NY Rangers), Steven Stamkos (Tampa Bay) Môže byť.

Vezina Trophy (najlepší brankár): Henrik Lundqvist (NY Rangers) - ďalší nominovaní: Pekka Rinne (Nashville), Jonathan Quick (Los Angeles). Súhlas.

James Norris Memorial Trophy (najlepší obranca): Erik Karlsson (Ottawa) - ďalší nominovaní: Zdeno Chára (Boston), Shea Weber (Nashville). Nepáči sa mi to. Webera by som uznal, resp. uznám, Karlssona nie.

Calder Memorial Trophy (najlepší nováčik): Gabriel Landeskog (Colorado) - ďalší nominovaní: Adam Henrique (New Jersey), Ryan Nugent-Hopkins (Edmonton). Môže byť.

Frank J. Selke Trophy (najlepšie brániaci útočník): Patrice Bergeron (Boston) - ďalší nominovaní: David Backes (St. Louis), Pavel Daciuk (Detroit). Môže byť.

Jack Adams Award (najlepší tréner): Ken Hitchcock (St. Louis) - ďalší nominovaní: Paul MacLean (Ottawa), John Tortorella (NY Rangers). Najlepšia voľba.

Lady Byng Memorial Trophy (hokejový džentlmen): Brian Campbell (Florida) - ďalší nominovaní: Jordan Eberle (Edmonton), Matt Moulson (NY Islanders). Môže byť.

Bill Masterton Memorial Trophy (za vytrvalosť, športový prístup a oddanosť hokeju): Max Pacioretty (Montreal) - ďalší nominovaní: Daniel Alfredsson (Ottawa), Joffrey Lupul (Toronto). Môže byť.

Mark Messier Leadership Award (za vodcovstvo): Shane Doan (Phoenix) - ďalší nominovaní: Dustin Brown (Los Angeles), Ryan Callahan (NY Rangers) Môže byť.

General Manager Of The Year Award (najlepší generálny manažér): Doug Armstrong (St. Louis) - ďalší nominovaní: David Poile (Nashville), Dale Tallon (Florida).

Conn Smythe Trophy (najužitočnejší hráč play-off): Jonathan Quick (Los Angeles). Súhlas.
J.O.S.E
King
King

Máme za sebou prvé kolo tohtoročného draftu...podľa očakávaní bol za jednotku zvolený Nail Yakupov, ktorého si vybral tradične Edmonton :D

Trochu ma prekvapil draft Grigorenka, ktorý bol draftovaný až z 13. miesta, sám som očakával, že si ho vyberú z vyššieho miesta...ale ruský syndróm.... :wink:

Taktiež sa uskutočnili prvé trejdy....asi najzaujímavejším je výmena Jordana Staala z Pens do Caroliny, kde sa stretne s bratom Ericom...

Pens sa zbavili, podľa môjho názoru, predraženého Zbynka Michálka...čo je uvolnenie si miesta v platovom strope...
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Pre Slovákov jednoznačne najzaujímavšia je výmena Višňovského do NYI. Určite to nikomu neuniklo, ale len tak pre úplnosť :)
J.O.S.E
King
King

Neviem, k čomu im bude Višňovský..za neho vysolili 2. výber draftu...Višňa sám nevie, či bude vôbec pokračovať v kariére..a to ešte v takom klube bez perspektívy...veľmi si na presilovkách nezahrá, pokiaľ bude Streit zdravý...
playerSC
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa playerSC »

Myslim ze prave preto je to pre Visnovskeho dobry prestup nebude az tak nasadzovany a myslim ze prave o to mu islo ked sa uz rozhodol pokracovat.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Pozor, on sa ešte zďaleka nerozhodol.
Navyše ak bude čo i len krátky lockout...tak asi skončí.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

necudoval by som sa, keby za islanders nenastupil ani na jeden zapas.
http://www.hokejportal.net/?q=clanok/vi ... aval/40629
J.O.S.E
King
King

Mužstva začínajú vsádzať na súrodenecké gény...Luke Scheen bude hrať s Braydon vo Philadelphii...Meszároš bude mať opäť ťažšiu pozíciu v obrane...Van Riemsdyk do Toronta, teda niektorý z útočníkov asi pôjde z kola von...sám by som to videl na Kulemina prípadne McArthura... :)
tyler91
King
King

Príspevok od používateľa tyler91 »

J.O.S.E napísal:Máme za sebou prvé kolo tohtoročného draftu...podľa očakávaní bol za jednotku zvolený Nail Yakupov, ktorého si vybral tradične Edmonton :D

Trochu ma prekvapil draft Grigorenka, ktorý bol draftovaný až z 13. miesta, sám som očakával, že si ho vyberú z vyššieho miesta...ale ruský syndróm.... :wink:

Taktiež sa uskutočnili prvé trejdy....asi najzaujímavejším je výmena Jordana Staala z Pens do Caroliny, kde sa stretne s bratom Ericom...

Pens sa zbavili, podľa môjho názoru, predraženého Zbynka Michálka...čo je uvolnenie si miesta v platovom strope...
Mna sklamal moj Dallas.Vymenil vyborneho M.Ribeira do WSH za C.Eakina,ktory odohral za WSH 30 zap. s bilanciou 4+4 + vyber v 2.kole draftu.Uvolnilo sa im,ale 5 mil.v platovom strope,takze po 1.juli budu usilovat ziskat nahradu.Aj som zvedavy na toho Cecha Feksu,ci sa tam nejako presadi.Uz by si konecne po tej smole zasluzili postupit do PO!
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

no pozor, eakin je este mlady hrac, projektovany ako celkom slusny hrac do 2.-3. formacie...a 2. kolo draftu je tiez velmi velmi fajn..a ribeiro tiez zase netreba precenovat
J.O.S.E
King
King

Trh s voľnými hráčmi sa otvoril...a Colorado loví :D

John Mitchell do útoku...a tiež P. A. Parenteau.

Parenteau dostal možno až príliš lukratívny kontrakt 4 mil. USD na rok, pričom v Colorade bude 4 roky. Colorado tiež vystužilo obranu, do ktorej prichádza Greg Zenon.

Myslím, že celkom zaujímavé podpisy získal Sherman :)
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

džegr ku hviezdam do dallasu, ktori ziskali roya za otta...v dallase sa buduje velmi silny team, kandidat na vitaza pacifickej divizie jednoznacne, jedine v obrane mozu mat problemy
J.O.S.E
King
King

Ja si o Dallase myslím presný opak :D .....Roy mal zlú predchádzajúcu sezónu, predminulú bol zranený, takže tohto hráča by som vnímal ako otáznik v tom, čo predvedie a čo sa ešte od neho môže očakávať. Samozrejme zmena klubu zväčša prospieva, ale hrať v pacifickej divízii, ktorá je najvyrovnanejšia zo všetkých, tiež hrať na západe, kde sa podľa mňa hraje viac fyzicky náročnejší hokej, hráči nie sú tak produktívny ako na východe. Jadro Jágr išiel výlučne po peniazoch, požadoval cca. 4 mil. USD, naviac dostal kontrakt na 4,5 mil. USD, takže je to pre neho skvelé, pochybujem však, žeby mohol byť väčším prínosom ako bol vo Philadelphii, kde hrával po boku Girouxa...naviac nikdy na západe nehral, takže veľa bodov neočakávam. Tiež si nemyslím, že zbaviť sa Stevea Otta bol najrozumnejší ťah, pretože tento hráč na ľade nechal aj dušu, takého srdciara ťažko nájsť, navyše hraje oslabenia, môže hrať v 2. útoku, vie pritvrdiť, postaviť sa za spoluhráčov...ja by som sa takého hráča nezbavil.

Naviac prišiel skvelý Ray Whitney, ktorý má ale už 40 rokov, Jágr má tiež 40 rokov, najmladší už nie je Morrow, Ryder, či Robidas...mne to príde ako mužstvo na jednú sezónu, čím sa pribrzdí rozvoj mužstva do budúcnosti v tom, že opäť nedostanú potrebný priestor mladí hráči ako Vincour :)

Toľko môj pohľad na formujúci sa Dallas

///Inak dovolil by som si už teraz povedať, kto bude čiernym koňom sezóny...jednoznačne Calgary Flames - budujú skvelé mužstvo, navyše majú nového trénera, Boba Hartleyho, ktorý si odskočil do Švajčiarska po titul v NL A a po dlhšej odmlke sa vracia do NHL...navyše hráči ako Wideman, Červenka, Hudler môžu byť prínosom :)
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

a ja si zase o Calgary myslim presny opak :D chyba im kvalita na centri, Cervenka je otazny, co dokaze na uzsom klzisku a fyzickejsej hre, Stajan je pre mna hrac, ktory nenaplnil potencial a ma zostupujucu tendenciu a uz tam maju len Cammalleriho, ktory tiez posledne 3 sezony nemal bodovo nijak skvele a Glencrossa, co skor hra kridlo.
tyler91
King
King

Príspevok od používateľa tyler91 »

Dallas v nasledujucej sezone PO podla mna urcite vybojuje,este dufam,ze este podpisu nejakeho obrancu.Matt Carle,alebo Ryan Sutter,ale toho nevidim realne.
1.Utok by som videl na Whitney-Benn-Jagr
2.Eriksson-Roy-Ryder.
3.Morrow-Eakin-Nystrom/Vincour (snad vyuzije potencial)
Dufam,ze aj divaci si pridu na svoje,lebo v minulej sezone navstevnost strasne slaba.
Napísať odpoveď