Mapy pre RAV4

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
z3t
Medium Star
Medium Star

Mapy pre RAV4

Príspevok od používateľa z3t »

Zdravim, nevie nahodou niekto, ake mapy idu do zabudovanej navigacie v Toyote RAV4? Je tam system Toyota Touch.
heker
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Mapy pre RAV4

Príspevok od používateľa heker »

RV?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

E13, Gen5, TNS310..., ty musis vediet co to pyta. Pozri sa do uzivatelskej prirucky alebo pozri na dakom Toyota klube, mapy potom uz nie je problem stiahnut.
z3t
Medium Star
Medium Star

V prirucke sa pise, ze databaza vychadza z map AISIN AW, pre ktore su zdrojom mapy NAVTEQ. Len si niesom celkom isty, ako to funguje a tak by som sa chcel spytat niekoho, kto sa v tom trochu vyzna, ci to chapem spravne. Najskor musim nainstalovat nejaky navigacny system do tej Toyoty Touch a az do toho dam tie mapy?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

AISIN AW je vyrobca a dodavatej navigacii, NavTeq je firma s mapovymi podkladami. Alebo zavolaj ci napis predajcovi Toyota a ten ti najskor pomoze.
z3t
Medium Star
Medium Star

Ale ten, pre koho budu tie mapy nechce ist oficialne cez Toyotu, lebo by musel priplacat 800Eur+za aktualizacie.
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

A ty aj ten pre koho budu tie mapy, ste tak trosku obaja natvrdli, ze? Mas zavolat do Toyoty a spytat sa, ze ake mapy tam idu a nic viac. Nikto ich nekaze kupovat, nic, len zistit, ze co je to tam a podla toho sa uz stiahnut. A 800 eur urcite nestoji aktualizacia map, DVD bude stat tak 50-100 eur, viac urcite nie.
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

nissan si za aktualizaciu pyta 180euro, takze kludne viac :wink:
to by bolo vcelku v pohode, len keby tie svine do auta rv 2010 nedali 2 roky stare mapy
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Mrk: Neveril som tomu co pises, potom som pohladal na Nissan fore a je to skutocne tak, za aktualizaciu vraj pyta Nissan 189 eur. To si rovno kupit nejaky Garmin, TomTom alebo inu navigaciu a v tej cene mas uz aj dozivotnu aktualizaciu, pripadne si kupim obycajny Garmin za 100 eur, 4GB pamatovu kartu za dakych 6 eur a mapy si stiahnem z internetu kazde 3 mesiace zadarmo. Dost nelogicky tah zo strany Nissanu.
z3t
Medium Star
Medium Star

Takze nakoniec v tej RAVke nema GPS modul, za ktoreho namontovanie sa plati okolo 600E, takze sa rozhodol kupit nejaku externu navigaciu.
M&M
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa M&M »

urcite externu, ako za kazdou aktualizaciou map vrazat 600€ do toho...
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

ak mi ide o cenu/vykon tak urcite externu, ale aj vstavana ma svoje caro, sam pouzivam nejakeho TomToma XL a tatko ma vstavanu v aute konkretne Nissan Connect.
ten tomtom na moje poziadavky uplne staci, ale kedze je externy nenosim ho stale zo sebou, len ked viem, ze ju budem potrebovat, zatial co vstavanu mam stale zo sebou a niekolkokrat som ju uz vyuzil aj ked som to nemal v plane.
hlavne mam stale zapnutu mapu a vidim ako ide cesta, vcelku uzitocna vec ked sa pohybujem po neznamych/menej znamych cestach, hlavne v noci...

kym som chudak bez penazi a jazdim na starych sunkach, tak mi staci externa, ale ak by som uvazoval o novom aute, nedajboze od nejakej premiovejsej znacky, tak musi byt urcite vstavana, tak isto ako by to auto malo mat automat :)
M&M
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa M&M »

z3t napísal:Takze nakoniec v tej RAVke nema GPS modul, za ktoreho namontovanie sa plati okolo 600E, takze sa rozhodol kupit nejaku externu navigaciu.
za toto K :minus: ? Kto mi dal?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

minik460: Kto a kde pisal o tom, ze sa za kazdu aktualizaciu plati 600 eur??? Sumu 600 eur pozaduju za zabudovanie GPS prijmaca do auta, anteny, pripadne riadiacej jednotky a spojazdnenie tychto veci.
Napísať odpoveď