Doctor Who

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Bad.boy
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Doctor Who

Príspevok od používateľa Bad.boy »

Ked by som mal ja vyzdvihnut jednu cast z tych co som zatial videl, bola by to ta o Madam Pompadour. Proste ma dostala :)
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

To boli tie trhliny v čase a priestore, že? Na to som tiež zabudol, taktiež geniálne. :)
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

ja by som privítal, keby bolo viac častí na spôsob/štýl epizódy Midnight (diamantová planéta a "to")
Hensym
VIP
VIP

Tiež dobrá epizóda. Dôkazom toho, že aj bez nejakej extra akcie a skoro iba dialógmi sa dá osloviť divák. Také niečo mysteriózne, kde začneš aj rozmýšľať. Akurát ten záver bol akýsi otvorený, resp. nie veľmi vysvetlený. No už sem nejdem písať o epizódach, lebo je to pomaly OT a to isté dookola, idem si pozrieť nejakú ďalšiu. :lol:

//autoeditácia príspevku (12 Júl 2012, 22:03)
Tak dopozerané. Resp. dopozeraný nový seriál tj. 6 sérií so špeciálmi. Chcel by som k tomu napísať sloh, ale nechce sa mi, a vyjadrím to jedným slovom, masterpiece. Všetci traja doktori nového seriálu super, najlepší Tennant a Smith. Najlepšia spoločníčka Amy, (meno nepoznám). Kvalita seriálu stúpala priamo úmerne so sériami, rovnako miera serióznosti, mysterióznosti a temnosti - čo hodnotím ako plus. V prvej sérií som mal pocit že pozerám na relatívne seriózny seriál sprevádzaný komediálnymi prvkami, a tie tvory tam boli fakt vtipné, rovnako efekty, no keď to šlo ďalej a ďalej, tak piata a šiesta séria bola potiahnutá do dokonalosti, fakt paráda. Páčilo sa mi ako to dokázali poprepájať a veľa vecí, aj zo starších sérií do seba zapadalo. Viac sa mi nechce písať, proste geniálny, fakt geniálny seriál a trošku ma mrzí že thread o Doctorovi má 2 strany, ale taký Hotel Paradise ich má 11, a stále sa prispieva. Holt, slováci sú blbí, no. Niekedy až moc.
Rayiner
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rayiner »

ktorá séria je podľa vás najlepšia?
Hensym
VIP
VIP

U mňa 5 alebo 6. Ako som písal, kvalita stúpa priamo úmerne so sériami.
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Tiez 5 a 6 myslim, s tym poctom stran si to trafil :D, serial pise Moffat je to proste pan :D, tak isto ako Sherlocka. Inac Amy sa vola Karen Gillan a uz bude len v nejakych 4 alebo 5 castiach.
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

ono čo sa týka nových sérií, tak jo... 5 a 6... ale to len preto, že predsa len - doba ide dopredu, doctor je populárny a dostáva od štúdií viac peňazí na točenie... nič proti Mattovi, ale David je best doctor proste... a jo, Karen je nom nom nom companionka, potom Billie Piper...

a Steven Moffat je sick fuck, zápletky cez X sérií a tak... :)
Hensym
VIP
VIP

Matt a David imho takmer rovnakí čo sa týka kvality. Obaja super. Škoda, že Amy už o chvíľu končí, najlepšia companiom podľa mňa. Už sa vie kto príde? Či tá ženská z posledného špeciálu? (celkovo mi bude chýbať (zatiaľ najsympatickejšia) trojica Doctor, Amy, Rory.)
Pascalwb
Addict
Addict

Vie sa to uz dost dlho.
Pekna, je ale nejak sa mi tam nehodi.

http://doctorwho.cz/novinka/novy-tym-tardis
Hensym
VIP
VIP

Tak to z obrázkov ťažko posúdiš, som zvedavý. :)
Pascalwb
Addict
Addict

Tak zacala 7. seria, zatial som videl len bez titulkov.
Spoiler
!!!Ak ste nevideli, necitajte!!!

No, co ma ten Moffat za lubom, hned takto zhurta ukaze novu spolocnicku, dufam, ze tam bude nejaky zvrat, ale zevraj hovorila ine meno ako ma mat.
Inac je celkom hot, uz som myslel, ze bude taka mudra, to by bola dost blbost, ale nastastie to skoncilo inac.
Amy bola strasne napalovana, v tvari jej to pridalo 10 kilo, v dalsej casti uz vyzera dobre :D
No som zvedavy, co Moffat chysta.
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

yikes,,,, konečne :) dobrý odpaľovák na začiatok série, dúfam, že kvalita sa bude držať, ale tak Moffat je magor, on tam zapletie určite niečo ešte z druhej série ako ho poznáme... :)
Hensym
VIP
VIP

Perfektná časť. Ukážková otváračka série. Teším sa na ďalšiu. :)

PS: Otázka, pozerávate aj "Next time" útržky pred titulkami, alebo to považujete za spoilery?
Pascalwb
Addict
Addict

Ja si to kuknem :D aj tak za tyzden zabudnem, jedine ked kukam celu seriu, vtedy vynechavam pri kazdom seriale.
Hensym
VIP
VIP

Dinosaurs on a Spaceship je zase raz skvelá časť. Ale chýbalo mi tam také to niečo, z čoho dostanem zimomriavky, nejaký zvrat, ktorý to otočí naruby, alebo niečo na ten spôsob. Každopádne, supr. :)
Pascalwb
Addict
Addict

Nj cast dost zabavna. High five a podobne. Podla mna sa pribeh nejak extra vyvijat nebude. Aspon kym su tam pondovci. Nejake hlavne posunutie pribehu cakam v 5 a 6 epizode, tie pise Moffat.
Hensym
VIP
VIP

Každopádne, nová companion už v prvej časti, a ešte v takom stave. Som zvedavý ako to vymyslia, mala by sa objaviť vo Vianočnom špeciály, nie?

Mimochodom..:
Spoiler
Brian Pond, you are delicious!
I'm not Pond...
Of course you are.
:lol: :lol: :lol:
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

Podla mna uplne super serial, hladal som nejaku zaplatu po Stargate Universe a nasiel som :)
Mna inak strasne stvala Rose z prvej serie a jej Matka, no neunosne to bolo ta hlupost :D (mozno to bolo iba cz dabingom alebo neviem), ale potom sa to stabilizovalo, som sam ? :D
Hensym
VIP
VIP

Zo začiatku aj mňa. Teda ani nie Rose, ako jej mama. :D
Napísať odpoveď