Cestoval som vlakom domov a pritom mi znela hudba. Zrazu ju seklo, asi na 2-3 sekundy a potom pokračovala. Následne po skončení danej skladby mi všetky ostatné, čo som mal v priečinku Sounds zmizli. Neukazuje ich ani v inom mobile, ani v ničom inom. Momentálne mám mobil cez kábel v PC a skúšam rôzne programy na obnovenie stratených súborov, ale tie mi nájdu len veľmi staré, vymazané alebo presunuté skladby. Nič iné mi nezmizlo, len všetky hudby z priečinka Sounds (konkrétne tam sú 2 predvolené priečinky, ktoré sa nedajú a ani sa nedali zmazať, tam som mal väčšinu hudieb). Fotky, navigácia a všetko ostatné, čo mám na pamäťovke tam zostalo, dá sa s tým pracovať, takže by som vylúčil vadu karty. Keď pozerám pamäť na karte a v priečinkoch, mám tam rozdiel 200-250MB, čo zhruba odpovedá 60 skladbám, čo som mal v danom priečinku.
Prosím o radu, je to veľmi dôležité. Mal som tam dosť dôležité skladby, ktoré už asi nikdy nezoženiem.
//Requva nič nenašla, len starý bordel spred dvoch rokov.
// Ďalší program tiež našiel kopu smradu, veci z augusta 2010. Našiel 7.6GB smetí, tých 200-250MB je tam stále, len neviem prísť na to, kde a ako to spojazdniť.
Nokia N95 - zblbnutie prehrávača a následné stratenie hudieb
Re: Nokia N95 - zblbnutie prehrávača a následné stratenie hu
zaujimave. Skus len v nokii dat obnovit zoznam skladieb, ci si ich telefon nepresunul. Ked ich na karte nevidis, obavam sa ze je po nich. Ked nemas zalohu, je to zle. Nokie, hlavne tie starsie dost casto robia somariny s pamatovkami. Svojho casu si moja 5130xm spravila 40gb subor na 1gb pamatovke.
-
Thommas
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Obnovenie nefunguje, nič nenájde. Podľa rozdielu obsadenej pamäte tie skladby tam ešte sú, len ich neukazuje.
ja mam podobny problem,ja som vymazal z priecinka kde som mal hudbu nejaky(zjavne podstatny) subor a tym padom mi tu zlozku na pamat. karte skrylo a nemozem ju nijak najst.ked si pozriem kapacitu pamate karty tak tu hudbu mi zaradilo do ostatne subory a nemozem ju nijak odtial dostat
-
Thommas
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Mám riešenie. Vybrať kartu, dať do čítačky (nie mobil) a vyhodiť vírusy. Budeš tam mať Sality a podobnú sračku., Súbory sa nedajú už obnoviť. Ja som túto sračku dostal z HTC Desire.