Problem s PC po búrke
Problem s PC po búrke
Zdravim. Dnes som prišiel domov a nejde mi ani router ani pc. Ignoruju moje zapinanie. V noci bola dosť veľká búrka. Pc bol vypnutý, nie však vypojeny a router bol zapnuty. Predpokladam, ze mi to odpalilo oba spotrebiče. Takze sa chcem opýtať, či šetriť na zdroj alebo na mb ? DAKUJEEM
-
Thommas
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Problem s PC po búrke
Nič iné ti v dome neodpálilo?
Babke vo vedlajsom dome asi tv.
Naposledy, keď som sa takouto situáciou stretol, išlo o odpálený zdroj. Treba iba skúsiť.
-
xH4wK
lol a napadlo niekoho ze im vypadli poistky ? Skusal si zasuvku ? Nieco tam napoj o com vies ze funguje a vyskusaj.
Venujte sa téme a nie fotke s nejasným obsahom.
Naposledy upravil/-a goten v 25 jún 2012, 21:54, upravené celkom 1 krát.
Dôvod: Téma premazaná od OT.
Dôvod: Téma premazaná od OT.
Tak som si kúpil atx 550w led . Zapojil som to, s nadšením som utekal k zásuvke, zapojil zdrojový kábel, zapol zdroj, spínač zdroja sa rozsvietil na červeno, stačil som zapínač pc a !..... a nič.. Takže by som sa chcel opýtať. Mám hľadať základnú dosku alebo som tam mohol len niečo zle zapojiť. Mám amd phenom x4 9650 a to má socket am2+ a to neviem kde nájdem takúto základovku. Hocijaké riešenia prijímam !
Procesor AMD Phenom X4 9650
Pamäť RAM 4096 MB DDR2
Grafika NVIDIA GeForce 8800GT a GeForce GT 640
Zvukovka Manhattan 5.1
HDD 500gb +/-
Základná doska Msi K9A2GM v2
Procesor AMD Phenom X4 9650
Pamäť RAM 4096 MB DDR2
Grafika NVIDIA GeForce 8800GT a GeForce GT 640
Zvukovka Manhattan 5.1
HDD 500gb +/-
Základná doska Msi K9A2GM v2
Dosku na AM2+ nebude problem zohnat, aj novu, aj z bazaru. Pipne PC po starte alebo je ticho?
Absolutne nič nespraví. Ani ventilátory. Ani minimum. Proste nič. Nulová odozva. Nemôže to byť v baterak na MB ?
Baterak bude baterka zrejmeNemôže to byť v baterak na MB ?