Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

O športe...
energy00
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: Posilnovanie

Príspevok od používateľa energy00 »

sa54d napísal:http://www.stillmass.eu/whey-protein-co ... eochuteny/
Co si myslíte? V doplnkoch sa takmer vôbec navyznám a išlo by o moj prvý proteín tak chcem vedieť váš názor, popr. lepšia alternatíva. Ďakujem
Ten neochutený mám teraz, no banujem, že som si nepriplatil "za chuť", pretože chutí ako trošku horká srvátka. Nesadol mi. Ale musím povedať, že účinok badať.

//autoeditácia príspevku (26 Jún 2012, 21:20)
Twitchi napísal:Ďakujem za radu, tie napolitanky a cukriky veľmi nejem a čo by som mal začiať jesť viac a aké cviky by som ešte mal robiť ?
Najprv začni kliky, brušáky, cviky s vlastnou váhou, beh, prípadne môžeš skúsiť jednoručky. Ak máš nejakého známeho, ktorý by ťa zobral do posilky, tak choď s ním, nech ti ukáže nejaké cviky a hlavne techniku jednotlivých cvikov, aby si si neublížil.
Čo sa tíka jedálničku, s doplnkami neexperimentuj, povedal by som, že si ešte mladý. Začni obmedzovať vyprážané jedlá, pridaj viac zeleniny a bielkovín (tvaroh, kuracie a hovädzie mäso...). Je toho mega veľa na rozpisovanie, navštív fórum zamerané na posilnovanie, kde sa dočítaš kvantum informácií ohľadom stravy, rozloženia cvikov a celkovo "životného štýlu".
martinez13
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa martinez13 »

energy00: doslaď si to niečim (granko, nejaká šťava, umelé sladidlo,..) a bude to lepšie chutiť

Twitchi: a do posilky prečo nemôžeš chodiť? Ja len, že aj ja som začínal doma cvičiť a po istom (krátkom) čase ma to prestalo baviť a tak som išiel do posilky. Takže ak máš fakt možnosť chodiť tam tak určite neváhaj.
h.olub
King
King

Príspevok od používateľa h.olub »

Twitchi napísal:Dobre, takže tu a verejne .. mám 14 a chcel by som chudnúť ale nabrať aj svaly, nechcem byť nejaká vyžla, takže čo by som mal vynechať zo stravy, čoho viac atd. a ak nemám veľmi možnosť ísť do posilky tak nejaké cviky na doma :) .. A k tomu jedlu prípadne zostaviť nejaký jedálniček, alebo nejaké doplnky výživy, len neviem či je to vhodné na môj vek.Tak prosím ak by mi niekto vedel poradiť.
podla mna si urcite mlady na to aby si zacinal s dietou alebo pouzival nejake doplnky stravy, telo je este vo vyvine.....
skor zacni robit nejaky sport, hybat sa, posilovat by som tiez zacal az po 15ke
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Martinez - dá sa to vypiť, po tréningu vypijem bez problémov (čo iné mi ostáva ? :) ), dakedy to dosladím štipkou vanilkového cukru.
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

hm mam taky zaujimavy problem. dnes som bol prvy krat cvicit cviky iba na nohy a pravdepodobne(urcite) som to prehnal a normalne sa mi uz dva krat stalo, ze som stratil rovnovahu koli stehennym svalom a proste sa zvalal na zem. stalo sa uz niekedy niekomu nieco take? lebo je to celkom strasidelne..da sa tomu nejako predchadzat, pripadne nemate rady co teraz s tym? nejako to rozcvicit alebo co..
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

:shock: :lol: To až tak ? Ak sú nohy fakt zničené, tak áno, niekedy sa aj mne stalo, ako keby stratili "silu" a sa mi chceli podlomiť, ale to bol len taký krátkodobý moment.

Inak čo to cvičíš ako, keď si cvičil iba nohy ? :sneaky:
M142
Addict
Addict

zobral som si napokon trenera na zaciatok a cvicil som co mi dal. a tak to aj ma byt, nie? jeden sa cvici jedna cast tela, v druhy den ina..
hughito
Redeemer
Redeemer

ko*ot aj celé TRÉNERI čo majú jeden plán, ktorý dávajú všetkým za peniaze. Tebe zachraňuje to, že cvičíš prvýkrát a ideš hlavne chudnúť, takže samotný plán nie je dôležitý, ale keď skončíš diétu a budeš chcieť reálne nabrať nejaké svaly, tak napíš sem, lebo ten tréner ťa privedie do riti akurát. Už len to, že začiatočníkovi dá cvičiť nejaký split tréning, kde si zničíš nohy tak, že padáš na zem hovorí samo za seba.
M142
Addict
Addict

hej mne sa zdal ten split tiez trocha priskoro(tyzden po zaciatku)..na druhu stranu si za to mozem asi aj sam, lebo som si vahy nahadzoval ako blaznivy, pred dvoma dnami som mal prvy split trening a zdalo sa mi, ze to nie je az take narocne a ze urcite zvladnem viac. ale ako vidim tak menej je niekedy viac.
hughito
Redeemer
Redeemer

Ja keby som bol tvojím trénerom, tak po prvý split sa dostaneš po roku. Najskôr. ,)
zuiop
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa zuiop »

kašli na split, cvic fullbody 3X so tyzdna , je to ovela praktickejsie
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Ak si predtým necvičil vôbec alebo cvičil len občas, tak na začiatok si treba dať menšie váhy. Aj keď sa zdá, že by si vládal vytlačiť viac, tak radšej menšie váhy na prvý krát, lebo bude svalovica ako sviňa. Ja som niečo podobné zažil, keď som začínal s cvičením. Na leg press som si veselo nakladal a kým som prišiel domov, nohy boli také, že sa mi na schodoch podlamovali. To ale nebolo nič oproti tej týždennej svalovici, ktorú som musel pretrpieť. Ale naozaj nechápem, čo je to za trénera, keď ti dovolil sa takto zničiť. Trénerov nerieš, to je blbosť. Všetko ohľadom tréningu, stravy atď. ľahko nájdeš na internete. Sprav si jednoduchý full body tréning, ktorý bude obsahovať jeden, dva cviky na každú partiu a to cvič dookola. Veľká trojka je základ + si k tomu daj nejaké izolovanejšie cviky. Každá partia sa dá precvičiť rôznymi cvikmi, takže si to môžeš meniť.
M142
Addict
Addict

no posluchnem vas, toto trpet asi fakt nema zmysel. este ma zaujima jedna vec..uz som v teme chudnutia spominal, ze mam nieco ako gynekomastiu. nebolo by preto vhodne zamenit bench press za podobny cvik z jednoruckami? existuje vlastne taka nahrada?
Noobsz DJ
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

Áno existuje náhrada za klasický benchpress. Je to v podstate to isté, len ten cvik nerobíš veľkou činkou, ale dvoma jednorúčkami. Môžeš ten cvik robiť na rovnej alebo aj šikmej lavičke. Inač prečo chceš benchpress nahradiť za iný cvik tomu podobný?
hughito
Redeemer
Redeemer

M142 napísal:no posluchnem vas, toto trpet asi fakt nema zmysel. este ma zaujima jedna vec..uz som v teme chudnutia spominal, ze mam nieco ako gynekomastiu. nebolo by preto vhodne zamenit bench press za podobny cvik z jednoruckami? existuje vlastne taka nahrada?
Gynekomastiu nevyrieši nejaký špecifický cvik. Proste musíš schudnúť. A ak to máš vážnejšie, čo si tvrdil, že nie, tak jedine operácia.
M4jk1:-)
Professional
Professional

Príspevok od používateľa M4jk1:-) »

je tu niekto co mava problemy so zapastami? lebo raz som bol u ortopeda a vytiahol mi taku hrcku (ganglion) s injekciou co sa mi spravilo s namahania. Mal som prestavku a zacal som klikovat a zase pocitujem bolesti. Niejake rady?
M142
Addict
Addict

hughito napísal: Gynekomastiu nevyrieši nejaký špecifický cvik. Proste musíš schudnúť. A ak to máš vážnejšie, čo si tvrdil, že nie, tak jedine operácia.
to som nikdy netvrdil, napisal som len, ze vysetrenia ju nepreukazali ;) to len tak pre istotu, nemam rad, ked mi vklada do ust nieco co som nepovedal. ale ok, toto som vlastne chcel vediet.
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

M4jk1:-) napísal:je tu niekto co mava problemy so zapastami? lebo raz som bol u ortopeda a vytiahol mi taku hrcku (ganglion) s injekciou co sa mi spravilo s namahania. Mal som prestavku a zacal som klikovat a zase pocitujem bolesti. Niejake rady?
rob kliky na podperach, nie na ohnutych rukach http://obchod.ronnie.cz/s-4045-podpery- ... power.html
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

akoze fullbody je fajn ale nechce sa mi verit, ze cvicite fb dlhsiu dobu a zlepsujete sa. Na zaciatol fajn ale casom ked som zacal prikladat vahy tak som to nestihal regenerovat..je rozdiel drepovat 60kg a ist robit mrtvolu a drepovat 150kg a na mrtvolu si ani nespomeniem..takze casom mi to pride ako nutnost, rozdelit fb na aspon 2 dni..
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

casom urcite hej, ale je rozdiel full body a full body...jedna vec je, ze jednou zo zakladnych mantier vsetkych uznavanych FB treningov je, ze sa vyhybas zlyhaniu a nejdes s max vahami, dalsia vec je, ze pri tych FB treningoch si nehodis do jedneho treningu mrtvolu a drep a bench tazky...ked idem drepy tak si nedam rmtvolu, ale dam si zhyby a naopak ked idem mrtvolu dam si na nohy nieco lahsie...ani lifterske rutiny ktore idu vacsinou vsetky tri hlavne cviky v jednej jednotke ich nedavaju v plnej zatazi, ale vacsinou je vzdy jeden den urceny pre jeden "tazky" cvik a ostatne sa idu s mensimi vahami
Napísať odpoveď