Ten neochutený mám teraz, no banujem, že som si nepriplatil "za chuť", pretože chutí ako trošku horká srvátka. Nesadol mi. Ale musím povedať, že účinok badať.sa54d napísal:http://www.stillmass.eu/whey-protein-co ... eochuteny/
Co si myslíte? V doplnkoch sa takmer vôbec navyznám a išlo by o moj prvý proteín tak chcem vedieť váš názor, popr. lepšia alternatíva. Ďakujem
//autoeditácia príspevku (26 Jún 2012, 21:20)
Najprv začni kliky, brušáky, cviky s vlastnou váhou, beh, prípadne môžeš skúsiť jednoručky. Ak máš nejakého známeho, ktorý by ťa zobral do posilky, tak choď s ním, nech ti ukáže nejaké cviky a hlavne techniku jednotlivých cvikov, aby si si neublížil.Twitchi napísal:Ďakujem za radu, tie napolitanky a cukriky veľmi nejem a čo by som mal začiať jesť viac a aké cviky by som ešte mal robiť ?
Čo sa tíka jedálničku, s doplnkami neexperimentuj, povedal by som, že si ešte mladý. Začni obmedzovať vyprážané jedlá, pridaj viac zeleniny a bielkovín (tvaroh, kuracie a hovädzie mäso...). Je toho mega veľa na rozpisovanie, navštív fórum zamerané na posilnovanie, kde sa dočítaš kvantum informácií ohľadom stravy, rozloženia cvikov a celkovo "životného štýlu".