Re: Facebook
Dá sa skryť úplne všetko aby ani priatelia nevideli ani fotky na ktorých som označený atď ?
ano hill, da sa v nastaveniach sukromia. Mozes si tam vybrat napriklad: nechces abi len niektore osoby videli tieto fotky, alebo aby ich videli priatelia tvojich priatelov, alebo aby ich nevidel nikto.
ja som to mal minuly tyzden, ale trvalo to tak hodinu max...
chezter aj mne sa to stalo asi minuly tyzden a do pol hodiny mi to slo...
zdravim ja by som sa chcel spytat, že ako si vyžiadam tu Facebook historiu ? myslim tú ako tu CheZter davnejsie pisal ze mu prisiel link na kompletnu historiu jeho FB ... aj históriu správ ...
..alebo ak tam správy niesú tak ako by som sa k nim dostal? Viem že mám v jednej konverzácii okolo 110 000 správ, no chcel by som sa dostať úplne k tej prvej. Ako nato ?
ďakujem
..alebo ak tam správy niesú tak ako by som sa k nim dostal? Viem že mám v jednej konverzácii okolo 110 000 správ, no chcel by som sa dostať úplne k tej prvej. Ako nato ?
ja som to preberal cez nastavenia uctu - vseobecne - Vytvorte si kópiu svojich údajov z Facebooku. - rozsireny archiv
-
yoggy
Takisto mi to zmenili, no ešte v ten deň som to zmenil späť na môj gmail účet.
-
Hellboy248
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
pri deaktivacii uctu sa ucet nezmaze a da obnovit ..pocas tejto doby ide posielat uzivatelovi spravy?
teraz som to skusil kvoli tebe, mam v spravach uzivatela, ktory deaktivoval ucet
skusil som to a vypisalo toto
Jedna alebo viaceré e-mailové adresy sú neplatné. Skúste to znova.
cize asi nie
skusil som to a vypisalo toto
Jedna alebo viaceré e-mailové adresy sú neplatné. Skúste to znova.
cize asi nie
-
Hellboy248
Guru wannabe
cize, dakujem
)
-
Bad.boy
Medium Professional
Od dnes poobedia mam problem s FB. Nezobrazuje sa mi odhadom 4/5 obrazkov na FB (kontaktov, odkazov na nastenke, ikonky aplikacii, vlastna profilovka, proste vsetko kde by mohol byt obrazok). Pouzivam Chrome, skusil som premazat Cookies aj Cache a nic. To iste robi aj na IE. Ma niekto podobny problem?
Tiež idem cez Chrome, ale žiadny takýto problém nemám. Zrejme to nebude v prehliadači, ale niečo sa ti deje s profilom.
-
Soviet
Darca
Robi to len na FB, ci aj inych strankach?
-
Bad.boy
Medium Professional
len FB
pre predstavu
+ teraz som si vsimol ze nenacita ani jednu fotku v albume, ci uz mojom alebo priatelov....
// robi to len na NB..na stolnom PC ide v pohode
//teraz som skusil nainstalovat Operu a robi to tiez..vsetky stranky v poho len FB bez obrazkov
pre predstavu
+ teraz som si vsimol ze nenacita ani jednu fotku v albume, ci uz mojom alebo priatelov....
// robi to len na NB..na stolnom PC ide v pohode
//teraz som skusil nainstalovat Operu a robi to tiez..vsetky stranky v poho len FB bez obrazkov
-
Soviet
Darca
Nieco podobne sa stalo raz v praci umna a sposoboval to Itunes (asi gif a png obrazky na strankach), ktory sposobil, ze prebral asociacie obrazkov a v prehliadaci sa nezobrazovali. Len keby som si dake riesenie pamatal. Neinstaloval si nahodou Itunes predtym ako si si to vsimol?
-
Bad.boy
Medium Professional
Itunes som odinstaloval uz par mesiacov dozadu takze v tom to nebude. Vcera ked som pisal s priatelmi mi zrazu nacitalo moju profilovu fotku, dal som refresh a uz nacitalo vsetky, preslo 5-10 sec a o5 isli vsetky do haja. Toto mi teda hlava nebere....
Bad.boy: ak ti nieco take spravi, stlac F5. Mne to pomoze VZDY. Skus a napis 
-
Bad.boy
Medium Professional
vdaka za cennu radu ale to bolo prve co som robil