Láska + veríte v pravú lásku?...

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...

Veríte v pravú lásku?

Áno verím, a aj som zažil resp. prežívam
29
48%
Verím, ale ešte som nemal to šťastie
20
33%
Buhužiaľ, všetko je len chémia a pobláznenie
11
18%

Celkom hlasov: 60

metal4ever
Amateur
Amateur

Láska + veríte v pravú lásku?...

Príspevok od používateľa metal4ever »

Podľa vás existuje láska ktorá všetko vydrži?ja som v tom verila 18mesiacov kým mi včera priateľ nepovedal že chce aby sme sa rozišli kvôli vzdialenosti medzi nami(500km).Bola to skutočne láska ako v rozprávkach,verná,z hlbokej duše,a z mojej strani to určite tak aj ostane... :smt049
trizzo
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa trizzo »

ja mam priatelku (manzelku) 200 km od seba, v decembri sa idem k nej stahovat....jedna strana sa musi pohnut, ak nechce, aby obe nieco stratili..
michald
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa michald »

nj, moja priatelka je kusok odo mna. rad ju mavam aj na kolenach ale obcas to prezeniem a palia ma potom. ked som od nej daleko tiez je mi strasne moc smutno, ale ona ma vzdy poslusne caka kedy sa vratim.
a ked sa jej chytim vzdy krasne zazmurka a ideme dalej. nikdy sa na mna nehneva, robi to co jej poviem, neodvrava. proste parada... jo a hlavne, ked si aj osaham kamaratovu, tak sa neuraza. bolo by mi moc smutno keby som o nu prisiel. vsak vazi len par kil a zvladne niekolkonasobne rychlejsie vsetky vypocty viac ako ja. je to sikulka.
len je strasne pazrava, ak jej nedam nazrat kazde tri hodiny tak sa mi ulozi spat a nepreberiem ju bez papania.
inak je fakt super. ked ju kocku ukazem kamosom vzdy zavidia, hehe. ale nech si oni zbalia svoju :-)
haliegro
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa haliegro »

ta moja laska vydrzi vzdialenost 2000 km (milacik je castejsia v holandsku, ako tu so mnou), sabotaze, ohovaranie, predsudky, firemne problemy, spolocne podnikanie, nedostatok ozajstnych priatelov a nedostatok prilezitosti ist sa niekam zabavit. drzte mi palce, aby nam ta laska vydrzala. :) a sami chytte stastie za pacesy, ked ho vidite prechadzat. :wink:
dex
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa dex »

michald: ty honič! :)

co sa tyka temy, tak si myslim ze otazka je trochu bez zmyslu.
chalan ta mohol lubit uplne najviac na svete, ale 500km je fakt vela. to ta uz potom zacne viac srat ako tesit. imho uplne pochopitelne.
moja holka (za chvilu to bude rok) je tiez z ineho mesta, nastastie nie tak daleko. mozno ze je to tak dobre, aspon spolu niesme vkuse - lebo to by sme asi boli, keby byvala blizsie.
ceco
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa ceco »

michald napísal:nj, moja priatelka je kusok odo mna. rad ju mavam aj na kolenach ale obcas to prezeniem a palia ma potom. ked som od nej daleko tiez je mi strasne moc smutno, ale ona ma vzdy poslusne caka kedy sa vratim.
a ked sa jej chytim vzdy krasne zazmurka a ideme dalej. nikdy sa na mna nehneva, robi to co jej poviem, neodvrava. proste parada... jo a hlavne, ked si aj osaham kamaratovu, tak sa neuraza. bolo by mi moc smutno keby som o nu prisiel. vsak vazi len par kil a zvladne niekolkonasobne rychlejsie vsetky vypocty viac ako ja. je to sikulka.
len je strasne pazrava, ak jej nedam nazrat kazde tri hodiny tak sa mi ulozi spat a nepreberiem ju bez papania.
inak je fakt super. ked ju kocku ukazem kamosom vzdy zavidia, hehe. ale nech si oni zbalia svoju :-)
nojo laptop je zverina :))

a k teme zvtahy na dialku su pekne na hovno ..
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Re: Láska...

Príspevok od používateľa drakeman »

metal4ever napísal:Podľa vás existuje láska ktorá všetko vydrži?ja som v tom verila 18mesiacov kým mi včera priateľ nepovedal že chce aby sme sa rozišli kvôli vzdialenosti medzi nami(500km).Bola to skutočne láska ako v rozprávkach,verná,z hlbokej duše,a z mojej strani to určite tak aj ostane... :smt049
isto existuje, ale pokial najdes tu pravu ktora vsetko pre teba vydrzi, sa nacakas. to ze ta tvoj drahy opustil je mi luto, ale isto je to lepsie ako ta trapit a neopetovat tvoje city
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

metal4ever napísal:Podľa vás existuje láska ktorá všetko vydrži?ja som v tom verila 18mesiacov kým mi včera priateľ nepovedal že chce aby sme sa rozišli kvôli vzdialenosti medzi nami(500km).Bola to skutočne láska ako v rozprávkach,verná,z hlbokej duše,a z mojej strani to určite tak aj ostane... :smt049
ser na nho a najdi si lepsieho :wink: :lol:
metal4ever
Amateur
Amateur

ale nenapisala som že prečo ozajstne ma chce opustit..môjmu hlupáčikovi veštila pred týždnom jedna veštkina že so mnou nebude štastný,že zoberie o3roky za ženu inu.on tomu aj verí,sice mi to nepovedal ale viem.lebo zo dna na deň zmenil drasticki svoj názor o našom vztahu.a pred tim mi vždy sluboval že čaká na mna dokedy je to potrebne(lebo ešte študujem).ešte bojujem za ten vztah.velmi ho ľubim.
Les
King
King

Príspevok od používateľa Les »

Samozrejme, ze laska vsetko vydrzi, len musia byt aj ti ludia silni, aby ju medzi sebou udrzali, co je vela krat aj dost tazke. Ale ked sa dvaja maju radi, tak ich nic nezastavi (ani svokra :) )
Ked som spoznal svoju manzelku, tak sme obaja pracovali asi 300km od seba a bola nahoda, ze sme sa spoznali. Teraz som od svojej manzelky vzdialeny 13 hodin lietadlom.
Robcsi
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Robcsi »

metal4ever napísal:ale nenapisala som že prečo ozajstne ma chce opustit..môjmu hlupáčikovi veštila pred týždnom jedna veštkina že so mnou nebude štastný,že zoberie o3roky za ženu inu.on tomu aj verí,sice mi to nepovedal ale viem.lebo zo dna na deň zmenil drasticki svoj názor o našom vztahu.a pred tim mi vždy sluboval že čaká na mna dokedy je to potrebne(lebo ešte študujem).ešte bojujem za ten vztah.velmi ho ľubim.
tak dúfam, že sa zase dáte do kopy, ja viem čo je to strata, bolí to strašne, ale život je samí otáznik, nikdy nevieš čo sa stane..... :wink:
scarpo
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa scarpo »

ja mam priatelku stale pri sebe a myslim si ze to tiez nie je bohvieco, nekedy si lezieme poriadne na nervy, ale strasne ju lubim, za to ze mi toleruje tolko hodin za compom...
miro2004
Medium Star
Medium Star

.......

Príspevok od používateľa miro2004 »

moja je 60 km sice sme spolu len 3 mesiace ale zda sa ze to bude aj x krat tolko to viete nad 25 rokov si muz aj zena naozaj uvedomi co vlastne chcu co potrebuju a co pre nich znamena milovat celym srdcom a na cely zivot ..
uprimnost dvovera a vernost to je dolezite ...
scortyak47
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa scortyak47 »

no to ti poviem vzdialenost je svina vzdy mi vsetko kazila a kazi... :( ale urcite by sa to dalo vydrzat keby ste sa videli aspon 2-3krat za mesiac...
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drakeman »

scortyak47 napísal:no to ti poviem vzdialenost je svina vzdy mi vsetko kazila a kazi... :( ale urcite by sa to dalo vydrzat keby ste sa videli aspon 2-3krat za mesiac...
lenze oni sa nevidia a to je ten problem. taketo veci su nase zivotne prekazky a nasou ulohou je im odolavat a prekonavat ich
woundgiver
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa woundgiver »

metal4ever napísal:ale nenapisala som že prečo ozajstne ma chce opustit..môjmu hlupáčikovi veštila pred týždnom jedna veštkina že so mnou nebude štastný,že zoberie o3roky za ženu inu.on tomu aj verí,sice mi to nepovedal ale viem.lebo zo dna na deň zmenil drasticki svoj názor o našom vztahu.a pred tim mi vždy sluboval že čaká na mna dokedy je to potrebne(lebo ešte študujem).ešte bojujem za ten vztah.velmi ho ľubim.
Moja zlata ak sa s tebou rozisiel pre to co pises, tak vobec nema cenu on bojovat lebo je to je*o z lesa - prepac nechcem zranovat tvoje city. Clovek, ktory si necha ovladat zivot fuchtlou s tarotom v rukach nema silu riesit realne zivotne problemy a teda nema zmysel on stat, lebo ked pride prvy skutocny problem tak aj tak zdupka. Alebo je druha moznost, ze je to uboziak, co ti nema odvahu povedat, ze sa mu uz nepacis, ze ma inu alebo cokolve a tak si nasiel ako dovod takuto kravinu a nechal teba aby si si to domyslela.
Kaliovic
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Kaliovic »

woundgiver napísal:Moja zlata ak sa s tebou rozisiel pre to co pises, tak vobec nema cenu on bojovat lebo je to je*o z lesa - prepac nechcem zranovat tvoje city. Clovek, ktory si necha ovladat zivot fuchtlou s tarotom v rukach nema silu riesit realne zivotne problemy a teda nema zmysel on stat, lebo ked pride prvy skutocny problem tak aj tak zdupka. Alebo je druha moznost, ze je to uboziak, co ti nema odvahu povedat, ze sa mu uz nepacis, ze ma inu alebo cokolve a tak si nasiel ako dovod takuto kravinu a nechal teba aby si si to domyslela.
Zobral si mi to z ust... :) Presne toto mi napadlo hned ako prve, ked som si tento topic precital :lol: Woundgiver ma podla mna uplnu pravdu - bohuzial... :?
metal4ever
Amateur
Amateur

woundgiver,je to ťažke.vieš tu boli velmi silne city,aj z jeho strany,len potom sa zmenil ked počul tie somariny.viem že nie je ten najlepšý človek.sice je velmi pesimistický(počuva black metal),je egoista,atd.,ale city su silnejšie ako rozum.neviem čo bude.rozum mi hovori že mohla by som najsť lepšieho,ale moje srdce kričí že nie.uvidim.
woundgiver
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa woundgiver »

metal4ever napísal:...vieš tu boli velmi silne city...
Ale no nedaj sa vysmiat. Tam kde su naozaj silne city, tak ich nezlomis. Je strasne lahke povedat: on ma mal naozaj rad! Ty jeho mozno ano ale ak by bol aj on teba, tak to vyzera inac. Bez urazky je som len tazky realista a o vztahoch a psychologii co to viem. To co hovoris ty je len sebaklam a verejne hladanie nadeje. Vies city su vec pekna, ale laska je to, ked rozum a city hovoria to iste a pokial to je inac, tak to nema dlhodoby zmysel.
metal4ever
Amateur
Amateur

Cez vikend vela som o tom rozmýšlala,a asi máš pravdu.je to len sebaklam,a hladám ešte nádej..ale nemá to už žiadny zmysel.ešte som ho poprosila aby prišiel tu aby sme mohli o tom porozprávať normálne lebo cez smsky,ani cez listy sa to nedá,a aby sme skončili s timto trápenim.neviem kedy pride alebo či pride.
a ozaj,ty študuješ(študoval si) psichologiu?
Napísať odpoveď