Je mi luto, ze ten policajt ostal iba pri verbalnom utoku...94tomass94 napísal:Si otváraj pi*u na niekoho iného ty žebrák..čo by som tebe spravil ekby som ťa chytil, rozje*al ti hlavu, nos ... pijavica si akurát tak ty ty je*o neiteligentné a staraj sa o seba ty nula čo si v živote nič nedokázal..ja som natural bodybuidler, nab. rok už sa pripravujem na súťaž v nat. kulturistike mužov , chcel by som robiť trénera a v živote dačo dokázať. Ty vymletý ko*ot policajtský spravili psychotesty aj to určite odpisovali jeden od druhého a hrajú sa na hrdinov suchí ko*ot..ak by som ho stretol na ulici a nebol by policajt, tak by som ho tak rozje*al že v živote by si neotvoril chrap..a radšej by sa odje*al s tým kalibrom.
Čo s audio záznamom verbálneho útoku policajta
Re: Čo s audio záznamom verbálneho útoku policajta
-
94tomass94
Zablokovaný
Sám si zakomplexovaný ty bu*erant... skap..do očí by si mi to v živote nepovedal.. ty nula.
-
TommyHot
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Policajta nahravat mozes aj na tajnasa, kedze je verejno cinna osoba. Nemohol by si ho nahravat, len ak by islo o dovernost ustneho prejavu osobnej povahy, co v tomto pripade neslo (podla toho co pises).
Tu nahravku co mas mozes poslat aj so staznostou na inspekciu ministerstva vnutra. Ale nebolo by to prvykrat, co si ministerstvo vylozilo zle zakon a kludne by si mohol skoncit s trestnym oznamenim, takze najskor by som to konzultoval s nejakym pravnikom.
http://spravy.pravda.sk/sk_domace.asp?r ... domace_p23
// mimochodom K- za tie tvoje pubertalne vylevy
Tu nahravku co mas mozes poslat aj so staznostou na inspekciu ministerstva vnutra. Ale nebolo by to prvykrat, co si ministerstvo vylozilo zle zakon a kludne by si mohol skoncit s trestnym oznamenim, takze najskor by som to konzultoval s nejakym pravnikom.
http://spravy.pravda.sk/sk_domace.asp?r ... domace_p23
// mimochodom K- za tie tvoje pubertalne vylevy
-
Corn Flake
Guru wannabe
OK akceptujem tvoju pripomienku...
Ale pre i stotu by nebolo zlé, keby si začal niekoho z nich pravidelne navštevovať http://www.zoznam.sk/katalog/Zdravie-kr ... radenstvo/ 
-
MichalkoOo
Zablokovaný
o euro že je cigán 
V tom pripade by na neho hodil takyto postup.MichalkoOo napísal:o euro že je cigán
Obsah príspevku mi nekorešponduje s relatívne dobrou gramatikou a dokonca používa aj interpunkciu. Nebude to len nejaký troll?
Obavam sa, ze toto je original diagnoza a nie troll. Ak to ale troll je, tak sa mu klaniam.
-
94tomass94
Zablokovaný
ibajte do pi*e všetci ko*ot čo mali trápne poznámky..a pozdravujte aj admina, čo ma zabanoval za nadávky, bolo to oprávnene , ja som nezačal rýpať. Ale šak keď si taký sku*vysyn a dáš ban len mne..tak nech sa páči.Cmuk
Vyfajči mi

Vyfajči mi
-
MichalkoOo
Zablokovaný
jn mal som pravduMichalkoOo napísal:o euro že je cigán
-
Corn Flake
Guru wannabe
OT, ale v ktorej časti si "nezačal rýpať"?
Si otváraj pi*u na niekoho iného ty žebrák..čo by som tebe spravil ekby som ťa chytil, rozje*al ti hlavu, nos ... pijavica si akurát tak ty ty je*o neiteligentné a staraj sa o seba ty nula čo si v živote nič nedokázal..ja som natural bodybuidler, nab. rok už sa pripravujem na súťaž v nat. kulturistike mužov , chcel by som robiť trénera a v živote dačo dokázať. Ty vymletý ko*ot policajtský spravili psychotesty aj to určite odpisovali jeden od druhého a hrajú sa na hrdinov suchí ko*ot..ak by som ho stretol na ulici a nebol by policajt, tak by som ho tak rozje*al že v živote by si neotvoril chrap..a radšej by sa odje*al s tým kalibrom.
-
TUCERO_SVK
Star
Už si viem živo predstaviť tie konverzácie s policajtmi.94tomass94 napísal:.......čo by som tebe spravil ekby som ťa chytil, rozje*al ti hlavu, nos ......ak by som ho stretol na ulici a nebol by policajt, tak by som ho tak rozje*al že v živote by si neotvoril chrap..a radšej by sa odje*al s tým kalibrom.
Zjednodušene v normálnom prípade sa treba sťažovať kompetentnému úradu kedže je nahrávka legálna ale v tvojom prípade to neodporúčam kedže nemáš dostatok rozumu a sebaovládania.
V tomto prípade bude problém asi tu a asi nie si až taký "natural" bodybuilder ako o sebe hovoríš, inak by si sa asi až takto nevyjadroval. Ak máš veľa sily choď radšej do kameňolomu alebo nejakej bane, kde budeš užitočný a vybiješ si energiu, aby si už nemal chuť mlátiť ľudí.94tomass94 napísal:...ja som natural bodybuidler, nab. rok už sa pripravujem na súťaž v nat. kulturistike mužov , chcel by som robiť trénera a v živote dačo dokázať.
-
seth82
Darca
Buhahaha. Pokiaľ nie si troll a tvoj nick niečo vypovedá, tak to máš približne 18? Pozor na vec, synku, už máš dávať pozor na 300/2005, len aby ti niečo nenašili, ináč budeš mať po tréningoch v kulturistike. Žer menej tých prefabrikátov na rast svalstva a začni si namáhať ten hrášok na krku, lebo ináč skončíš ako esbéeskár v Tescu alebo v Lidli, prípadne ako vykrádač bankomatov na Posrche Cheyenne.[url=[/url] napísal:
Sám si zakomplexovaný ty bu*erant... skap..do očí by si mi to v živote nepovedal.. ty nula.
cudujem sa policajtovi ze ti nevrazil teleskop do riti...ja by som sa asi neudrzal, cmuq
V živote si dokázal už naozaj toľko, že to sa treba pokloniť, ale zapracuj aj na intelekte. 
Re: __RP prosím_____PORADTE MI NIEKTO...BOLI U NAS POLICAJTI
Ani nie, mne sa to stalo viackrat, raz dokonca priamo na policajnej stanici pred ludmi a dalsimi policajtami.typek61 napísal:to je dost cudne takto ako sa spravaju policajti
Cvicenie pre komplex je skutocne slachetne. Uz teraz ti mozem povedat ze ty by si nespravil ani tie psychotesty, co zvladli aj ti "vymletý ko*ot policajtský".94tomass94 napísal:Si otváraj pi*u na niekoho iného ty žebrák..čo by som tebe spravil ekby som ťa chytil, rozje*al ti hlavu, nos ... pijavica si akurát tak ty ty je*o neiteligentné a staraj sa o seba ty nula čo si v živote nič nedokázal..ja som natural bodybuidler, nab. rok už sa pripravujem na súťaž v nat. kulturistike mužov , chcel by som robiť trénera a v živote dačo dokázať. Ty vymletý ko*ot policajtský spravili psychotesty aj to určite odpisovali jeden od druhého a hrajú sa na hrdinov suchí ko*ot..ak by som ho stretol na ulici a nebol by policajt, tak by som ho tak rozje*al že v živote by si neotvoril chrap..a radšej by sa odje*al s tým kalibrom.
Inak si tiez myslim ze si klasicky spinavy polodementny neger a policajt mal namiesto ust pouzit obusok. Rakovina sa tiez nelieci zelenym cajom.
sak nech zaluje, takyto trtkovia su trovy zadarmo, sen kazdeho advokata 
-
Pigesko
King
meffisto to trafil
ide mu len o to vysúdiť nejaké drobné...A to že mal dolámaný nos sa vôbec nečudujem 
94tomass94 taký ako ty robia hanbu nášmu národu. Iq pod nulou, nabúchany, nadopovaný a ked sa má niečo riešiť, tak sa každému vyhráža fyzickým kontaktom ...