Čo s audio záznamom verbálneho útoku policajta

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Billy
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Čo s audio záznamom verbálneho útoku policajta

Príspevok od používateľa Billy »

94tomass94 napísal:Si otváraj pi*u na niekoho iného ty žebrák..čo by som tebe spravil ekby som ťa chytil, rozje*al ti hlavu, nos ... pijavica si akurát tak ty ty je*o neiteligentné a staraj sa o seba ty nula čo si v živote nič nedokázal..ja som natural bodybuidler, nab. rok už sa pripravujem na súťaž v nat. kulturistike mužov , chcel by som robiť trénera a v živote dačo dokázať. Ty vymletý ko*ot policajtský spravili psychotesty aj to určite odpisovali jeden od druhého a hrajú sa na hrdinov suchí ko*ot..ak by som ho stretol na ulici a nebol by policajt, tak by som ho tak rozje*al že v živote by si neotvoril chrap..a radšej by sa odje*al s tým kalibrom.

:smt006
Je mi luto, ze ten policajt ostal iba pri verbalnom utoku...
94tomass94
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa 94tomass94 »

Corn Flake napísal::smt080
Tak toto môže napísať len jedna ubohá zakomplexovaná sračka.

Sám si zakomplexovaný ty bu*erant... skap..do očí by si mi to v živote nepovedal.. ty nula.
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Policajta nahravat mozes aj na tajnasa, kedze je verejno cinna osoba. Nemohol by si ho nahravat, len ak by islo o dovernost ustneho prejavu osobnej povahy, co v tomto pripade neslo (podla toho co pises).

Tu nahravku co mas mozes poslat aj so staznostou na inspekciu ministerstva vnutra. Ale nebolo by to prvykrat, co si ministerstvo vylozilo zle zakon a kludne by si mohol skoncit s trestnym oznamenim, takze najskor by som to konzultoval s nejakym pravnikom.

http://spravy.pravda.sk/sk_domace.asp?r ... domace_p23

// mimochodom K- za tie tvoje pubertalne vylevy
Corn Flake
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Corn Flake »

OK akceptujem tvoju pripomienku... :D Ale pre i stotu by nebolo zlé, keby si začal niekoho z nich pravidelne navštevovať http://www.zoznam.sk/katalog/Zdravie-kr ... radenstvo/ :)
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

o euro že je cigán :D
Billy
Star
Star

Príspevok od používateľa Billy »

MichalkoOo napísal:o euro že je cigán :D
V tom pripade by na neho hodil takyto postup.
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Obsah príspevku mi nekorešponduje s relatívne dobrou gramatikou a dokonca používa aj interpunkciu. Nebude to len nejaký troll?
Numline1
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Numline1 »

Obavam sa, ze toto je original diagnoza a nie troll. Ak to ale troll je, tak sa mu klaniam.
94tomass94
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa 94tomass94 »

ibajte do pi*e všetci ko*ot čo mali trápne poznámky..a pozdravujte aj admina, čo ma zabanoval za nadávky, bolo to oprávnene , ja som nezačal rýpať. Ale šak keď si taký sku*vysyn a dáš ban len mne..tak nech sa páči.Cmuk :smt049
Vyfajči mi :smt033 :smt033 :smt033 :smt033 :smt033
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

MichalkoOo napísal:o euro že je cigán :D
jn mal som pravdu :|
Corn Flake
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Corn Flake »

OT, ale v ktorej časti si "nezačal rýpať"?
Si otváraj pi*u na niekoho iného ty žebrák..čo by som tebe spravil ekby som ťa chytil, rozje*al ti hlavu, nos ... pijavica si akurát tak ty ty je*o neiteligentné a staraj sa o seba ty nula čo si v živote nič nedokázal..ja som natural bodybuidler, nab. rok už sa pripravujem na súťaž v nat. kulturistike mužov , chcel by som robiť trénera a v živote dačo dokázať. Ty vymletý ko*ot policajtský spravili psychotesty aj to určite odpisovali jeden od druhého a hrajú sa na hrdinov suchí ko*ot..ak by som ho stretol na ulici a nebol by policajt, tak by som ho tak rozje*al že v živote by si neotvoril chrap..a radšej by sa odje*al s tým kalibrom.
TUCERO_SVK
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TUCERO_SVK »

94tomass94 napísal:.......čo by som tebe spravil ekby som ťa chytil, rozje*al ti hlavu, nos ......ak by som ho stretol na ulici a nebol by policajt, tak by som ho tak rozje*al že v živote by si neotvoril chrap..a radšej by sa odje*al s tým kalibrom.

Už si viem živo predstaviť tie konverzácie s policajtmi. :roll: Pri takomto temperamente by som radšej neskúšal ísť proti nim lebo raz sa neudržíš začneš produkovať takéto reči a celá situácia sa obráti ešte v tvoj neprospech.
Zjednodušene v normálnom prípade sa treba sťažovať kompetentnému úradu kedže je nahrávka legálna ale v tvojom prípade to neodporúčam kedže nemáš dostatok rozumu a sebaovládania.
94tomass94 napísal:...ja som natural bodybuidler, nab. rok už sa pripravujem na súťaž v nat. kulturistike mužov , chcel by som robiť trénera a v živote dačo dokázať.

V tomto prípade bude problém asi tu a asi nie si až taký "natural" bodybuilder ako o sebe hovoríš, inak by si sa asi až takto nevyjadroval. Ak máš veľa sily choď radšej do kameňolomu alebo nejakej bane, kde budeš užitočný a vybiješ si energiu, aby si už nemal chuť mlátiť ľudí.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

[url=[/url] napísal:

Sám si zakomplexovaný ty bu*erant... skap..do očí by si mi to v živote nepovedal.. ty nula.
Buhahaha. Pokiaľ nie si troll a tvoj nick niečo vypovedá, tak to máš približne 18? Pozor na vec, synku, už máš dávať pozor na 300/2005, len aby ti niečo nenašili, ináč budeš mať po tréningoch v kulturistike. Žer menej tých prefabrikátov na rast svalstva a začni si namáhať ten hrášok na krku, lebo ináč skončíš ako esbéeskár v Tescu alebo v Lidli, prípadne ako vykrádač bankomatov na Posrche Cheyenne.
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

cudujem sa policajtovi ze ti nevrazil teleskop do riti...ja by som sa asi neudrzal, cmuq
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

V živote si dokázal už naozaj toľko, že to sa treba pokloniť, ale zapracuj aj na intelekte. :wink:
Gangy
Darca
Darca

Re: __RP prosím_____PORADTE MI NIEKTO...BOLI U NAS POLICAJTI

Príspevok od používateľa Gangy »

typek61 napísal:to je dost cudne takto ako sa spravaju policajti
Ani nie, mne sa to stalo viackrat, raz dokonca priamo na policajnej stanici pred ludmi a dalsimi policajtami.
94tomass94 napísal:Si otváraj pi*u na niekoho iného ty žebrák..čo by som tebe spravil ekby som ťa chytil, rozje*al ti hlavu, nos ... pijavica si akurát tak ty ty je*o neiteligentné a staraj sa o seba ty nula čo si v živote nič nedokázal..ja som natural bodybuidler, nab. rok už sa pripravujem na súťaž v nat. kulturistike mužov , chcel by som robiť trénera a v živote dačo dokázať. Ty vymletý ko*ot policajtský spravili psychotesty aj to určite odpisovali jeden od druhého a hrajú sa na hrdinov suchí ko*ot..ak by som ho stretol na ulici a nebol by policajt, tak by som ho tak rozje*al že v živote by si neotvoril chrap..a radšej by sa odje*al s tým kalibrom.

Cvicenie pre komplex je skutocne slachetne. Uz teraz ti mozem povedat ze ty by si nespravil ani tie psychotesty, co zvladli aj ti "vymletý ko*ot policajtský".

Inak si tiez myslim ze si klasicky spinavy polodementny neger a policajt mal namiesto ust pouzit obusok. Rakovina sa tiez nelieci zelenym cajom.
Rad8)
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Rad8) »

Príde mi to, ako keby chcel všetkých žalovať. :/
http://www.hojko.com/post1839022.html#p1839022
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

sak nech zaluje, takyto trtkovia su trovy zadarmo, sen kazdeho advokata :D
Pigesko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pigesko »

meffisto to trafil :) ide mu len o to vysúdiť nejaké drobné...A to že mal dolámaný nos sa vôbec nečudujem :P
InaeWolf
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa InaeWolf »

94tomass94 taký ako ty robia hanbu nášmu národu. Iq pod nulou, nabúchany, nadopovaný a ked sa má niečo riešiť, tak sa každému vyhráža fyzickým kontaktom ...
Zamknuté