Téma je o pokarhaní, o zdrape papiera, tak nemaj bujnú fantáziu.A kludne ti aj napisem ze ked niekedy nejaky ucitel skusi nieco spravit mojmu synovi alebo dcere
Učiteľ je nato aby vychovával budúce generácie a nie na to aby iba učil.Ucitel je nato aby ucil, nic viac nic menej. Nech si karha vlastne deti....
Tak za prvé dnešným učiteľom nemáš z čoho strhávať platy lebo tie už minimálne sú a ak by si dal polovici zákaz činnosti, tak by sme potom mohli zatvoriť polovicu škôl lebo by nemal kto učiť.Dnesnym ucitelom by som postrhaval platy na minimum, polovici dal zakaz cinnosti a z tej polovice este polovicu dal do basy
A kto by mal zvládať decká ako si ty? Ja to nemyslím v zlom a nič proti tebe, no každého by si len bil a zatváral do basy.
Aj ja som mal pár takých, no a? Všetci učitelia nikdy nebudú dokonalý, niektorý si vybíjajú zlosť na deckách a sú to hlavne tie ktoré v školstve zažili časy komunizmu. Holt niekto, kto bol niekedy vázený pán učiteľ a dneska si z neho robia decká srandu to neunesie.
vidíš možno kvôli tomuto ťa ľudia nemajú radi.
Dovolenky maju kolko? Dva mesiace v lete, mesiac pocas roka, plus vyletiky, lyziarske, skoly v prirode a kadejake icovinky.
Presne, hlavne tie nehorázne vysoké sumy na výplatnej páske. Teda neviem ako ty ale ja by som s nimi určite nemenil. Na výletíku sa nejakému sprostému decku niečo stane a ešte on má z toho problémy.CISTY BIZNIS !!!!
A teraz taká otázka. Kto talentovaný by išiel robiť učiteľa? Kto by chodil na vysokú, kvôli tomu aby mal na výplatnej páske smiešnych 600 € v čistom?(Nástupný plat je ešte nižší) Veď robotníci v nejakom Samsungu majú viac.
EDIT: prečo mi zmizli citácie?