Pokarhanie triednym ucitelom

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
senator8008
Light Star
Light Star

Re: Pokarhanie triednym ucitelom

Príspevok od používateľa senator8008 »

Chlapče tebe nepomôže ani odborník.
A kludne ti aj napisem ze ked niekedy nejaky ucitel skusi nieco spravit mojmu synovi alebo dcere
Téma je o pokarhaní, o zdrape papiera, tak nemaj bujnú fantáziu.
Ucitel je nato aby ucil, nic viac nic menej. Nech si karha vlastne deti....
Učiteľ je nato aby vychovával budúce generácie a nie na to aby iba učil.
Dnesnym ucitelom by som postrhaval platy na minimum, polovici dal zakaz cinnosti a z tej polovice este polovicu dal do basy
Tak za prvé dnešným učiteľom nemáš z čoho strhávať platy lebo tie už minimálne sú a ak by si dal polovici zákaz činnosti, tak by sme potom mohli zatvoriť polovicu škôl lebo by nemal kto učiť.

A kto by mal zvládať decká ako si ty? Ja to nemyslím v zlom a nič proti tebe, no každého by si len bil a zatváral do basy.

Aj ja som mal pár takých, no a? Všetci učitelia nikdy nebudú dokonalý, niektorý si vybíjajú zlosť na deckách a sú to hlavne tie ktoré v školstve zažili časy komunizmu. Holt niekto, kto bol niekedy vázený pán učiteľ a dneska si z neho robia decká srandu to neunesie.

vidíš možno kvôli tomuto ťa ľudia nemajú radi.
Dovolenky maju kolko? Dva mesiace v lete, mesiac pocas roka, plus vyletiky, lyziarske, skoly v prirode a kadejake icovinky.
CISTY BIZNIS !!!!
Presne, hlavne tie nehorázne vysoké sumy na výplatnej páske. Teda neviem ako ty ale ja by som s nimi určite nemenil. Na výletíku sa nejakému sprostému decku niečo stane a ešte on má z toho problémy.

A teraz taká otázka. Kto talentovaný by išiel robiť učiteľa? Kto by chodil na vysokú, kvôli tomu aby mal na výplatnej páske smiešnych 600 € v čistom?(Nástupný plat je ešte nižší) Veď robotníci v nejakom Samsungu majú viac.

EDIT: prečo mi zmizli citácie?
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

tu niekto s fantazirovanim pisal o telesnych trestoch . . . tak bacha nato okej? :?: :?: :?:
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

qwerty: Vidno, že máš osobné komplexy zo svojich detských čias, na to sú však odborníci, vieš ?

Nehovorím, že som za telesné tresty, ale keď som v škole dostal facku, tak som vedel dobre prečo a nikdy som sa nikomu nesťažoval. ,)

A učiteľ, čo nám dával "koxáky," päsťačky do brucha a stláčal nám trápezy, ten bol náš najobľúbenejší.

Tieto prehnané žvásty čo tu produkuješ sú na smiech. Ak by moje decko dostalo facku, tak by som to ani neriešil, lebo by som dobre vedel, že si to zaslúžil. A vedelo by to aj to decko, bolo by k tomu vychovávané, že za vlastné činy sa preberá zodpovednosť. A nejaké extrémy, vyslovená tyrania zo strany učiteľov na deťoch, to sa ani nedeje, samozrejme, iba na tebe sa to dialo. :wink:
qwerty-xyz

ty si hughito fakt az taky obmedzeny blb? to ze si sexualne zatazeny na romov to mi je jasne, aj kazdemu tuna, ale prehlasit ze nech mi ucitel bije deti ved oni vedia zaco, si ty normalny? ty si pri zmysloch? Ja uz v dnesnej dobe poznam rodicov o ktorych viem ze keby im ucitel nieco na detoch spravil tak su ochotni a schopni ho zastrelit, akurat ucitelia su este tolko pri zmysloch ze vedia co by im hrozilo tak sa opdla toho aj spravaju.

ked si ty nechas mlatit decko a uprednostnujes tento typ vychovy tvoja vec, lud ako ty by som si nasiel v praci a pred vsetkymi im dal facku. Reku sak by si vedel zaco, nie ? a ked by si nevedel, ta smola ne? Este by si ma mal rad ako si mal rad toho ucitela co ta bil, ci? Pre kazde dieta musi byt zazitok ked mu ucitel povie postav sa a z nudy mu streli facku. pred celou triedou.

Inak hughito, KUKLACI si stale hladaju (sa o tom verejne nevravi) realne obete aby si mali na kom skusat udery, nechces sa prihlasit? so svojim debilnym rozmyslanim a.k.a. ucitel ma bije tak ho budem mat rad ta isto radi privitaju. Ta tak zmastia kazdy vikend, moznoze sa ti aj postavi, co ty vies? Mna tato predstava nehecuje a ludi co mi ublizuju NEMAM RAD ! Kto ano je masochista. :arrow: porozmyslaj nad odbornou pomocou radsej ty.
hughito
Redeemer
Redeemer

S tebou sa nedá viesť žiadna normálna diskusia, si primitívny obmedzenec, navyše so zjavne istými psychickými problémami. Zamieňaš si dojmy a pojmy, o osobných urážok nevraviac..škoda drať klávesnicu.
qwerty-xyz

mas pravdu, mlatit deti v skole je to to prave orechove . . . to je urcite vlastnost ktora nie je ani primitivna ani obmedzena, a ludom co to robia medaily, nie ? ....

:roll: psychos pritrafeny... presne kvoli takymto debilnym postojom sa dava ucitelom volna ruka a potom nevedia co so sebou. Obmedzenie nehorazne, uroven vychovy minimalna . . . .

Hughito ludi ako ty by som si fakt podal, s chutou a usmevom na perach, cloveka co zastava nazor ze bit a ublizovat detom popripade neporovnatelne slabsim je ten spravny, musi kazdy cestny a spravny chlap mlatit s usmevom na perach a hrejivym pocitom pri srdci, ze robi dobre spolocnosti ked takychto debilov ktori zastavaju bitie, ponizovanie, urazky deti a nebodaj sa im to paci, zmlatia alebo odstrania zo spolocnosti. . . .

Kto presadzuje hughitove riesenia, nie je podla mna normalny. ani zo zakona ani z moralky . . . Kto presadzuje moje mozno nebude normalny zo zakona, ale z moralky, zasadovitosti a spravodlivosti urcite ano, a to je pocit ktory tomuto cloveku nikto nevezme. Bud ste na strane dobra, alebo strane hughita, teda debilizmu a strane zla. Sam to blbecek dokazal v prispevkoch.
Numline1
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Numline1 »

Kedy sa z teba stal taky pacifista? To si len bipolarny alebo co?

Nikde som nepisal, ze som za fyzicke tresty, reagoval som na cast, kde pises, ze ucitel ma len ucit a nemat na dieta ziaden vplyv. Vyskusaj si teda tyzden ucit. Som zvedavy na tvoju reakciu, ked ta pride nejaky problemovy ziak prefackat (ani nemusi byt cigan, videl som to na vlastne oci), alebo ti trieda podpili stolicku. Postavis sa, oprasis a budes dalej vysvetlovat? Uvedom si rozdiel medzi prirodzenou autoritou a sikanovanim zo strany ucitela. Ze sa to stalo tebe mi je luto, na druhu stranu sa tym vela vysvetluje...
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

pausalizovat nieco take je dost odveci...zazil som si i ja svoje, ked na mna vrieskali ucitelia, aj zaucho sa vyskytlo semtam a nemam pocit, zeby mi bolo nejak extremne uskodene...aspon som mal voci nim respekt, nie ako dnesna mladez, ktora je chranena pravami, ale o povinnostiach nema ani sajnu a bez problemov posle ucitelku do pi*e, lebo mu nic nemoze.
Anem
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Anem »

Chlapče tebe by nepomohla facka ani vŕtanie do gebule. Krásne sa ukázalo kde je problém. Ty máš komplex z učiteľov (ak nie ešte z iných vecí či ľudí). Ja osobne si učiteľskú prácu vážim natoľko že by ma ani nenapadlo takto zhadzovať tvrdú prácu pedagógov a myslím si, že mám na to dosť objektívny postoj keďže sám som dostal facky od učiteľov a vedel som začo a nešiel som s tým za nikým ikeď boli niektoré prehnané, prečo? Lebo viem aká je to robota, otec je učiteľ , sestra je učiteľka a mama takisto pracuje v školstve za také trápne peniaze... Ikeď otec zarába okolo tých 800€ ale to len z toho že si ešte na staré kolená robil výšku na špeciálnu pedagogiku a mohol učiť takých retardérov ako si ty.
Ja uz v dnesnej dobe poznam rodicov o ktorych viem ze keby im ucitel nieco na detoch spravil tak su ochotni a schopni ho zastrelit
Presne takých oqotov milujem.

Kód: Vybrať všetko

Synáčik (často jedináčik) rozmaznaný až to bolí, je doma ako to najmilšie dieťatko (dnes rodičia na deti serú a vidia ich tak 3 hodiny za deň) no v škole je to obyčajný hajzel, ktorý nemá problém s ničím. Čo by si spravil ty ako učiteľ keby ti nejaký siedmak vulgárne nadáva prinajhoršom aj s podporou celej triedy. (predpokladám že povieš niečo v tom zmysle ,že tí pedagógovia študovali ako sa to má riešiť a ak to nevedia nemajú to robiť). Dáš mu poznámku? Je mu to jedno. Dáš mu päťku? Je mu to fuk. Hodí akurát tak do teba kriedu. Chytíš ho za ucho a donesieš k riaditeľovi, ten predvolá rodiča. Rodič zväčša s úplne iným pohľadom na dieťa ktoré rozmaznal a nevychoval absolútne nechápe problémom učiteľa a školy a žiada prinajhoršom prepustenie učiteľa inak decko preloží inam. Čo spraví riaditeľ? Predsa vyhodí učiteľa , pretože za dieťa má prachy no učiteľa jednoducho vymení.
Ale ako napísal hughito škoda drať klávesnicu lebo ako tak pozerám ty si prípad...
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

qwerty - podľa tvojich drístov možno súdiť len to, že si od učiteľov dostával buď príliš veľa výchovných, alebo naopak, príliš málo.
110mat110
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa 110mat110 »

qwerty poviem ti to z druhej strany: mama je vychovavatelka v skd. Ma 1. Rocnik tj. 6-7 rocne deti. Jeden z malych je hyperaktivny rozmaznany jedinacik, ktory ignoruje autoritu. Minule mali karneval. Ked sa prezliekali z masiek on prisiel k jedemu dievcatu a povedal mu "vyzlec sa ty k**va". Teraz mi povedz ako by si tuto situaciu riesil. Samozrejme v medziach zakona a tak, aby neprisla o pracu.
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Ale dieťa až do osemnástich rokov je predsa svätá bytosť a každé po zadku od učiteľa je zásadne zneužitie fyzickej sily. A potom to so žiakmi vyzerá tak, ako to vyzerá. Keby vedeli, že za drzosť a neposlušnosť môžu byť patrične potrestaní vyzeralo by to inak. Čo pomôže pokarhanie? Decká ho sfalšujú alebo povedia, že ho dostali nezaslúžene. A ešte sa rodičia prídu hádať s učiteľom, že čo si to dovolil, pokarhať ich synáčika.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Spoločnosť dospela do bodu, že všetci majú práva, ale nikto povinnosti.
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

amen
hughito
Redeemer
Redeemer

A to odkedy je zakázané fyzicky trestať žiakov, resp. sa to nejak prísnejšie postihuje ? Lebo náš na škole fackovali celkom normálne no a to nebolo tak dávno (cca 5 rokov). Ide o to, že nemali strach proste vylepiť facku, ak ktosi už robil veľký bordel.
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Za prvej fikulasovej vlady chcela tomanova uplne zakazat fyzicke tresty, ale uz si nepamatam, ci ten zakon presiel. Kazdopadne, ak by sa velmi chcelo, dal by sa na to aplikovat §364 trestneho zakona c. 300/2005 Z.z., kde v skratke ide o vytrznictvo z dovodu slovneho, alebo fyzickeho napadnutia inej osoby.

Tiez nie som za fyzicke tresty, tie absolutne nic neriesia, facka uz po par sekundach neboli :) Taka polepsovna ma podstatne vacsiu vychovnu silu.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Samozrejme nikto sa nechceme vracať do stredoveku a biť žiakov trstenicou. Vláda by ale mohla nejako posilniť právomoci učiteľov, lebo dnes je všetko na úrovni papiera a to nič neznamená. 2-3-4 zo správania? Pokarhanie neviem kým? Prosím vás....

Ja tvrdím, keď sa platí u lekára za každý papier, tak nech aj v školstve.
Dostal si pokarhanie? 100€ odškodnenie. Od riaditeľa 300€. Pokiaľ nezaplatí tak systém ti znemožní prihlásiť sa na inú školu alebo iba do edukačného ústavu.
Prepadáš? Komisionálky 50€ pre člena komisie.

Myslím, že by to úplne stačilo aby sa vyselektovalo zrno od pliev.
hughito
Redeemer
Redeemer

To by som bol už v ústave. :lol:

Zas to je také riešenie, pokarhanie sa dostáva v podstate za počet zápisov a dostať trápny zápis, to nemusíš robiť ani veľký bordel, záleží od učiteľky/a..
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Tak navrhni iné riešenie. V spoločnosti, kde majú moc len peniaze to inak podľa mňa nejde.
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

begbeee zaujimave riesenie, ak by sa dalo zabezpecit, ze to ucitelia nebudu zneuzivat, lebo povedzme si uprimne, kto z nas nezazil, ze na nom ucitelia sedeli (?), tak som za. Koniec koncov, pokuty sa dnes davaju za vsetko. Ono by mozno nebolo zle namontovat kamery po celej skole, okrem zachodov prirodzene a tam by bolo jasne, kto je v prave a kto nie. A kedze by sa vyberali pokuty, tak naklady spojene s prevadzkou kameroveho systemu by boli hradene prave cez ne. Ano, na druhej strane stoji ochrana osobnych udajov, ale na hodinach, ktore mozu mat osobnu povahu (nejake nabozenstvo, alebo co) sa kamera proste vypne a vsetko je v ramci zakona. Kamery su dnes vsade, tak nevidim jediny dovod, preco by nemohli byt aj na skolach? Decka sa aspon zacnu spravat.
Napísať odpoveď