Čo s audio záznamom verbálneho útoku policajta

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
94tomass94
Zablokovaný
Zablokovaný

Re: Čo s audio záznamom verbálneho útoku policajta

Príspevok od používateľa 94tomass94 »

InaeWolf napísal:94tomass94 taký ako ty robia hanbu nášmu národu. Iq pod nulou, nabúchany, nadopovaný a ked sa má niečo riešiť, tak sa každému vyhráža fyzickým kontaktom ...

hanbu tu robíš akurát tak ty primitívnymi závisláckymi komentami na moju osobu.. to že som nabúchaný je moja vec, môj život.. a nie som nadopovaný, zato že si je*** Ti nemôžem.. pozri si čo znamená natural kulturistika a potom sa ozývaj, ale ty o tom prd vieš, lebo v živote si činku nedvíhal ale hráš sa tu na frajera..

Pigesko ďaľší expert na ko*ot všetkého druhu. Tá operácia sa mi stala, ešte za čias čo som robil box, a lekárka mi to zle spravila , bez narkozy, a teraz sa mi cez to blbo dýcha. Na internete som čítal, že jeden chlapec, ale on horšie skončil, vysúdil neviem koľko milionov.. utrpel som nemajetkovú ujmu na zdraví, a je nutná daľšia operácia.

Gangy na mňa kydáš špinu..a sám špina si. Aký otec , taký syn.. obidvaja ste rovnakí sku***syni. To čo ty robíš..je pokiaľ viem, trestné.. nadávaš na negrov, rasista.. btw. nie som neger, ani cigán..no to je jedno :) A tí policajti čo u nás boli sú pre mňa obyčajné trosky čo v živote nič nedokázali a idú sa do mňa navážať a pritom ma nepoznajú..ak by nebol policajt, a neboli by žiadne zákony, bol by bez pištole len raz by zvýšil na mňa hlas... prvé ale aj posledné by to bolo.
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ArkanoviTigrovi »

94tomass94, taka otazecka...
ked vies vsetko najlepsie a vsetci su dementi, tak naco sa ich pytas co so zaznamom?
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

A čo si ty v živote dokázal? Pozri, pýtam sa bez nadávok či urážania. Čo viac si v živote dokázal oproti tým policajtom?
Numline1
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Numline1 »

Cize, ak to spravne chapem, tak vsetci su nuly a koko*i len ty si stelesnene dobro vesmiru? Obvinujes Gangyho z rasizmu (kedze si biely, tak to rasizmus voci tebe nie je). Pises, ze to je vraj trestne. O dva riadky nizsie vypisujes, co by si urobil policajtovi, keby to nebolo trestne. Si vtipny. Uvedom si uz konecne, ze sa ta tu nikto neboji (pravdepodobne ani policajti) a pre kazdeho si len dalsi nevychovany zasran, ukazal si sa perfektne. Tvoja povodna otazka bola zodpovedana, teraz tu uz len spamujes nezmysly. Snad raz dostanes rozum alebo facku od zivota a uvedomis si, ze nie si stred vesmiru. Navrhujem lock, kedze toto uz nikam nevedie, aj ked je to zabavne.
94tomass94
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa 94tomass94 »

Muffi napísal:A čo si ty v živote dokázal? Pozri, pýtam sa bez nadávok či urážania. Čo viac si v živote dokázal oproti tým policajtom?

ver tomu, že veľa...a nemienim ti To menovať, viem to len ja, a nemám to za potreby rozprávať takýmto ľudom ako si ty..každí si je strojcom svojho šťastia..

Numline1 to si povedala ty ,nie ja.. aj keby som bol purporový, nemá čo útočiť..rasista sku**** .
a čo sa týka tých policajtov , tak sú to tiež len prezlečený ludia s vymletými sprostými hlavami... (výnimka potvrdzuje pravidlo)
moc sa zabávaš? tak sa pousmej, na tejto básničke, na Teba to priam sadne ako riť na šerbel :wink:

Takých ako Ty posielam do pi*e preč, do pi*e bež, heš, najprv musíš dačo dokázať, až potom komentovať ma smieš , do tej doby nič nerieš, lebo nič nevieš..Tvoje názory na moju osobu sú mi totálne ukradnuté a smiešne...vidím ako teraz Teba z toho je***, a to je to - čo ma dopredu ženie, to chcenie, to zadozučinenie.. :smt049
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...ani to z tej t-rapperskej pesničky správne prepísať nevieš...a na Gangyho si hubu neotváraj...a už vôbec nie na jeho rodinu...nepoznáš ho a sám si vyprosuješ, aby na teba neútočili ľudia, ktorí ťa nepoznajú...takže NULA si tu TY...
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

94tomass94 napísal:ibajte do pi*e všetci ko*ot čo mali trápne poznámky..a pozdravujte aj admina, čo ma zabanoval za nadávky...
aj ja pozdravujem teba. Ahoooj :smt006
Zamknuté