InaeWolf napísal:94tomass94 taký ako ty robia hanbu nášmu národu. Iq pod nulou, nabúchany, nadopovaný a ked sa má niečo riešiť, tak sa každému vyhráža fyzickým kontaktom ...
hanbu tu robíš akurát tak ty primitívnymi závisláckymi komentami na moju osobu.. to že som nabúchaný je moja vec, môj život.. a nie som nadopovaný, zato že si je*** Ti nemôžem.. pozri si čo znamená natural kulturistika a potom sa ozývaj, ale ty o tom prd vieš, lebo v živote si činku nedvíhal ale hráš sa tu na frajera..
Pigesko ďaľší expert na ko*ot všetkého druhu. Tá operácia sa mi stala, ešte za čias čo som robil box, a lekárka mi to zle spravila , bez narkozy, a teraz sa mi cez to blbo dýcha. Na internete som čítal, že jeden chlapec, ale on horšie skončil, vysúdil neviem koľko milionov.. utrpel som nemajetkovú ujmu na zdraví, a je nutná daľšia operácia.
Gangy na mňa kydáš špinu..a sám špina si. Aký otec , taký syn.. obidvaja ste rovnakí sku***syni. To čo ty robíš..je pokiaľ viem, trestné.. nadávaš na negrov, rasista.. btw. nie som neger, ani cigán..no to je jedno