Dík za cenné rady, ale je možné, že ešte budem mať pár otázok
Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Spravím to tak ako písal vald, bude to aj najrozumnejšie. Na nete som si našiel pár modelov, teraz skúsim zájsť do obchodu a pozriem si ich na vlastné oči (ak ich budu mať k dispozícií).
Zdar hojkáči. Mám možnosť od kamaráta kúpiť Galaxy Ace za 80 evri aj z 16GB kartou. Čo vy na to? Budú sa na ňom dať zahrať nejaké hry? Momentálne mám Wildfire a nepomohla ani nova rom-ka a ani pretaktovanie aby mi aspoň to angry birds šlo plynulo. Často cestujem autobusom tak by som si chcel zahrať nejakú tu 3D hru aby som sa nenudil. Máte niekto s tým mobilom skúsenosti? Akú rom by ste odporučili?
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...ďakujem za rady, mal som možnosť vyskúšať kamarátov telefón s Windows Phone a je to fakt naprd, hlavne ma odradila zložitá hierarchia priečinkov (na PC je to dobré, ale mobil má byť jednoduchý) a potreba každú aplikáciu osobitne zatvoriť...ja som zvyknutý stlačiť červený telefon a hotovo...zatiaľ sa rozhodujem medzi LG E400 L3 a SONY Xperia (ale neviem ktorú verziu, stačila by aj tá najlacnejšia)...
-
Supersonic
Light Professional
LG urcite neber radsej nejaku tu xperiu aspon s 1ghz procakom(mini/live walkman) aj ked ja by som odporucil skor nieco s vascim displejom aspon 3,5 
-
Grim
Darca
...nevykradol som banku...záleží mi aj na cene...
-
guess.whoo
Redeemer
grim a co tak se live with walkman?
http://mobilne-telefony.heureka.sk/sony ... h-walkman/
http://mobilne-telefony.heureka.sk/sony ... h-walkman/
-
Grim
Darca
...za prvé je špatný a za druhé, ja hľadám skôr niečo zamerané viac na biznis, telefón nepoužívam ako fotoaparát alebo walkman...inak má všetko čo by som potreboval, cena je pekná, ale veľmi mi vadí ten design...a ten walkman...nechcem tam žiadne zbytočné služby a tlačítka...čím menej tlačítok, tým väčšia pravdepodobnosť, že sa so svojimi nemotornými prstami trafím tam, kam chcem...
-
guess.whoo
Redeemer
tak potom zte blade bude pre teba najlepsou volbou. jednoduchsi telefon asi nenajdes a dizajn
v prospech blade hovori aj cena/vykon
A čo vravíte na ZTE Blade II v porovnaní s klasickým ZTE Blade?
Oplatí sa investovať 40 € navyše za lepší procesor a fotoaparát? Aj keď sa uvádza dlhšia pohotovostná doba, nevybije sa batéria ešte skôr ako v porovnaní s jednotkou? Zatiaľ som nenašiel používateľské recenzie k blade II, preto prosím o váš názor.
Oplatí sa investovať 40 € navyše za lepší procesor a fotoaparát? Aj keď sa uvádza dlhšia pohotovostná doba, nevybije sa batéria ešte skôr ako v porovnaní s jednotkou? Zatiaľ som nenašiel používateľské recenzie k blade II, preto prosím o váš názor.
takto potom mozme ist dalej, o 10€ drahsi ako blade 2 je acdend g300, a trochu drahsi je neo v a mozme tak pokracovat prakticky donekonecna, vzdy sa najde nieco o trochu drahsie a o trochu lepsie 
uz prvy blade je velmi vydareny model a prakticky kazdy si ho pochvaluje, ty vies co od telefonu ocakavas, ci ti treba prednu kamerku na telefone alebo nie atd atd
uz prvy blade je velmi vydareny model a prakticky kazdy si ho pochvaluje, ty vies co od telefonu ocakavas, ci ti treba prednu kamerku na telefone alebo nie atd atd
Co hovorite na SAMSUNG GALAXY SIII?
Že ak môžeš tak ho ber.
Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Ak chceš lopatu tak dobrá voľba!!skús ho ovládať jednou rukou tak aby si nemusel použiť aj druhú!!!
-
guess.whoo
Redeemer
vies na co sluzia vykricniky? ak nie tak sa to nauc.
ja nemam problem ovladat ho jednou rukou a myslim, ze ak uvazuje o kupe tak ani jemu
ja nemam problem ovladat ho jednou rukou a myslim, ze ak uvazuje o kupe tak ani jemu
-
Grim
Darca
...určite nevyzerá zle, cena je tiež veľmi priaznivá, či už u jednotky, alebo aj u dvojky uvidíme...guess.whoo napísal:tak potom zte blade bude pre teba najlepsou volbou. jednoduchsi telefon asi nenajdes a dizajn
Cawte chcem si kupit iphone 3GS / 4z nemeckeho ebay nasiel som tam dobre ponuky ale pojde mi to na nase sim pri inzerate pise ze je odomknuty tak ale pre istotu vas chcem poprosit ci to pojde dakujem
Nakoniec som sa rozhodol pre Sony Ericsson Xperia Mini, dlho som hľadal nejakú alternatívu k ZTE Blade, ale SE Xperia ma zaujala najmä malými rozmermi a výkonom. Vlastní niekto tento model, má s ním nejaké skúsenosti? Prečítal som zopár recenzií na nete, vyzerá to byť jasná voľba oproti ZTE Blade (ten sa mi zdá trocha veľký na môj vkus), len ma zaujíma váš názor na túto a či nie je vhodné sa napríklad niečomu vyvarovať. Ďakujem.
sorry kamo pred nedavnom som to predal a nepoznam ten druhy fon ale x.p. ma nezujala vobec skor by som sa rozhodol za arc hoc tam doplatis nnie vela ak to beries od niekoho a da sa najst aj za laccno a zo zarukou ale ako tak pozeram na recenzie na ZTE Blade tak sa mi to zda lepsie no pokial chces smejda ber to pokial nie pockaj kym si dosporis a mas nieco uzasne (cize mal som arc predal som len preto ze chcem skusit ipohne 4 )
-
Supersonic
Light Professional
vsak Arc ma presne taky isty hardware ako Mini + Mini ma mensie rozlisenie takze vasci vykon by mal byt tam...