Facebook

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Jakub140
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Facebook

Príspevok od používateľa Jakub140 »

Nefunguje Friend list watcher. Neviete niečo o tom?
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

Mne už 2 dni nefičia správy, facebook nikdy nesklame. :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Jakub140: FB zrusil ich aplikaciu, dovod nepoznaju. Podla sprav, ktore boli od autora aplikacie som cital len to, ze sa snazia spojit s niekym kompetentnym z FB, aby zistili, ze kde je problem. Zatial neuspesne.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

hd_ napísal:Mne už 2 dni nefičia správy, facebook nikdy nesklame. :)
nemohol si napisat skor? :D ja som cely cas rozmyslal, co som napisal zle, ze mi nechodi odpoved...
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Hej, najprv správu neodošle alebo ju tam mám poslanú 3x.
tomas147
Star
Star

Príspevok od používateľa tomas147 »

neviem ci sa totu uz rozoberalo lebo je trosku zdlhave citat vyse 170 stran ale neexistuje aplikacia alebo nieco co zistuje kto sledoval moj profil ?
M&M
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa M&M »

tomas147: ano, je tam aplikacia Kdo naposledy navštívil tvuj profil?
tomas147
Star
Star

no ale kde ? nemas link ?
M&M
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa M&M »

napis to do vyhladavaca ktory je na facebooku (hore v strede) Ako profilovku maju taku velku desiatku
tomas147
Star
Star

tie udaje su aj pravdie ci si to len vvyzrebuje mena spomedzi priatelov?lebo mo tomu neverim, ina hladal som nieo co uklada zobrazenia mojho profilu zo vsetkych uzivatelov fb nielen spomedzi priatelov
Numline1
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Numline1 »

Nahodne, neda sa to zistit
LukasqoO
King
King

Príspevok od používateľa LukasqoO »

Da sa niekde zistit, ci si niekto stiahol moju fotku ?
Numline1
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Numline1 »

nie
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Mam tu mensiu prosbu ohladom Facebooku. Mam kamaratku, ktorej sestra sa bude vydavat o par mesiacov. Jej buduci manzel jej bol s par zenami neverny, viem to ja, vie to moja kamaratka, raz sa priznaj aj buducej manzelke, vsetko sa to pretriaslo a bolo dobre. Nedavno vypisoval dvom zenam, lakal ich do postele a daval im rozne navrhy. Cital som to ja, citala to kamaratka, ale nemame z toho log a tak to nemozeme pouzit, bolo by to len tvrdenie bez dokazov a to nechceme. Vzhladom na to ako sa kamaratka zacala k nemu spravat a podozrievat ho, zacal si davat viac pozor. Chcel som jej pomoct, tak som jej do pocitaca nainstaloval keylogger a ked bol u nej na navsteve, tak ho poprosila nieco najst na Facebooku, on sa prihlasil a tak sme ziskali jeho mail a heslo, ktore pouziva. Kamaratka mu potom prehladala Facebook, ale vsetko ma zmazane a tak sa uz asi k nicomu nedostaneme, dava si pozor. Pred par dnami sa s nim stretla, mimo svojej sestry a povedala mu, ze vie o dvoch zenach s ktorymi sa vyspal, on jej v klude do oci tvrdil, ze je to loz a ze su to len zenske keci. Zial, ani jedna nie je odhodlana na to, aby to povedala jej sestre a ani posunut spravy z Facebooku, ktore medzi sebou pisali. Takze treba len cakat aby niektorej napisal a vtedy to ukazat snubenici.

Moja otazka znie, ci vie niekto o programe alebo webovej aplikacii do ktorej by som nastavil jeho prihlasovacie udaje a automaticky by kontrolovali spravy, teda najma tie odoslane, ale dobre by boli aj prijate. Ked mu pozerala Facebook, tak tam mal kopec sprav s ludmi, ale s niektorymi zenami tam nema nic, nie je to ani v archive, ani stopy po tom.

Vedel by niekto poradit ako automaticky ukladat tie jeho spravy, pretoze sediet pri pocitaci a cakat kym nieco napise alebo mu niektora z nich nieco posle, tak to je nad ludske sily. Dakujem.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

No ak nevedel o tom keyloggery a nie je natolko zdolny aby si ho vedel detekovat a zrusit tak sa mu ho pokus dostat aj do jeho osobneho PC. Budes mat aspon nim odoslane spravy.
heker
Redeemer
Redeemer

javatar - Kamaratka sa nema ako dostat do jeho pocitaca, pretoze byva s jej sestrou a nema kluce. A tazko si len tak zozenie kluce od nej, ze by nieco potrebovala. Navyse by som musel ist asi aj ja to nainstalovat a nastavit, mozno by stacilo aj cez telefon jej poradit. Lenze do jeho PC sa aj tak nedostane kvoli heslu na PC, takze tadialto cesta nevedie.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

ak sa nedostanes do bytu ani do pc tak je to marne, skusil by som este appku ma smartfone, klienta na fb alebo cosi podobne, zapnes a prihlasis sa ako on a budes cakat, ked niekto napise, pipne ti to a mozes robit screeny obrazoviek...podla mna lepsie ako nic :D
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Vsak keylogger zaznamenava kazde tuknutie. Takze keby odpisoval babe nejakej, tak si to treba vysledovat a najst ni?..
heker
Redeemer
Redeemer

CheZteR - Ano, v mobile je to rovnake riesenie ako sediet pri pocitaci. Takze to moze byt krkolomna vec a mozno najblizsi tyzden alebo aj mesiac nic nenapise a to co mu pride hned zmaze, skor ako si to precita(me).

Soviet - Kamaratka sa nedostane k jeho notebooku, je to novy notebook, je tam Windows Vista alebo 7 a ma tam aj heslo. Nema sa ako dostat do bytu a tak instalacia keyloggeru v jeho PC nie je mozna.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Jaaj tak..Tak jedine nenapadne mu nastavit v profile mobil kamaratky, alebo alternate email na ktory budu vsetky jeho nove spravy posielane.
Napísať odpoveď