problem dnesnych zien...kopa svalovej hmoty, bmw, vela penazi, frajer...ale na povahu pozerat .eee
Čo s maniakom ?
Re: Čo s maniakom ?
Da sa snim najskor dokopy a potom vyplakava? 
problem dnesnych zien...kopa svalovej hmoty, bmw, vela penazi, frajer...ale na povahu pozerat .eee
...potom placu no juj on ma tyra ja ho nespoznavam...no juj 
Podľa toho, čo tu je napísané, je to prípad na hony vzdialený tvojmu príkladu o nagélovaných frajeroch na béemwé...
ide o princip nie o beemwe
je tu este sanca ze ju namotal na pekne recicky aby si ju ziskal pod svoju ''''nadvladu''''''
princip je ale ten isty ze v dnesnej dobe nehovorim len o zenach ale staci zaujat a hned je tvoja...clovek je zasplepeny peknymi vecami ale to hlavne vzdy vzdy prehliada
je tu este sanca ze ju namotal na pekne recicky aby si ju ziskal pod svoju ''''nadvladu''''''
princip je ale ten isty ze v dnesnej dobe nehovorim len o zenach ale staci zaujat a hned je tvoja...clovek je zasplepeny peknymi vecami ale to hlavne vzdy vzdy prehliada
Žijú od 18 spolu, teraz má tá ženská 40, tak netrep. Chybu spravila v tom, že sa s ním nerozviedla pred tými 3 mesiacmi, čo bol zlomený a prosil ju na kolenách. Akože jemu prehrábavalo už dlho predtým, ale ešte akože v "rámci normy." Ten definitívny zlom nastal až nedávno, tie vyhrážky o zabití a mrzačení, ale však to sa už opakujem.
-
RBG
Medium Expert
Nazdy je urcite decko, cudujem sa ze na jeho prispevok vobec reagujeshughito napísal:Žijú od 18 spolu, teraz má tá ženská 40, tak netrep. Chybu spravila v tom, že sa s ním nerozviedla pred tými 3 mesiacmi, čo bol zlomený a prosil ju na kolenách. Akože jemu prehrábavalo už dlho predtým, ale ešte akože v "rámci normy." Ten definitívny zlom nastal až nedávno, tie vyhrážky o zabití a mrzačení, ale však to sa už opakujem.
Ak ti mozem poradit tak odstahovat sa, a potom podat zalobu. Reci ze policia s tim nic nerobi, nepocuvaj
nazdy dostal kosom od svojej lasky ktora isla za vacsim jebacom ako je on a teraz si bude papulu otvarat...holt aspon na to sa spoza tej klavesnice zmozes
tak teda nech zavola policiu ze dobry den moj muz ma tryzni prosim pridte byvam na mrkvickovej ulici...a nech caka co sa bude diat
potom nech skusi podat zalobu
chyba bola na jej strane bohuzel
nikdo tady nevi co se doopravdy snima deje takze nikto moc extra dotoh mluvit nemuze
ja by som na tvojom mieste skusil poradit jej sa snim normalne porospravat ze sa jej nelubi jeho spravanie ze sa ho boji ma zneho strach ked je taky zly a uvidis veci sa zmenia
uz ked si napisal prvy krat myslel som si, ze si debil, ale teraz som o tom uplne presvedceny
Nazdy, len toľkoto k tebe.
policia sud a azyl
dej pak vedet jak si uspel 
podla toho, co ti tu napisal ColdRain mi vychadza, ze by mala vyhladat pravnu pomoc (advokata), podat trestne oznamenie a odcestovat na cas, kym ho zavru.
mala, ale toto som sa docital http://miroslavjurek.blog.sme.sk/c/2651 ... zenie.html odporucam prejst cely blog, sam som ho este necital, ale uz teraz mam pocit, ze tusim kam to smeruje...tolko k tomu, ze sa snim treba porozpravat ako pise miestny expert na medziludske vztahy
//autoeditácia príspevku (02 Júl 2012, 11:21)
mea culpa, este doplnim, ze je to skor o stalkerovi ako o tyranej osobe a este pred novelou trestneho zakonnika v ktorej bol za trestny cin ustanoveny stalking preto tie opletacky ... uz som to prebehol cele, ak o tom chce niekto podiskutovat smelo do toho, rad vymenim par nazorov, ked nie, je to miniimalne na zamyslenie, ale obe strany v mnohom pochybili...
//autoeditácia príspevku (02 Júl 2012, 11:21)
mea culpa, este doplnim, ze je to skor o stalkerovi ako o tyranej osobe a este pred novelou trestneho zakonnika v ktorej bol za trestny cin ustanoveny stalking preto tie opletacky ... uz som to prebehol cele, ak o tom chce niekto podiskutovat smelo do toho, rad vymenim par nazorov, ked nie, je to miniimalne na zamyslenie, ale obe strany v mnohom pochybili...
tiez som dnes rano nahodou narazil na jeho blog : http://miroslavjurek.blog.sme.sk/c/2802 ... u-Vas.html tento.
co si myslite ze taky clovek ako je on ked ho da na sud alebo bude volat policiu ze sa polepsi?? pozerate asi vela americkych filmov 
nie, on sa polepsi ked sa snim porozprava...ty si fakt ko*ot (blahozelm si druhy clovek ktoremu som to na fore povedal)
Lebo presne to sa v americkych filmoch vacsinou stava.Nazdy napísal:co si myslite ze taky clovek ako je on ked ho da na sud alebo bude volat policiu ze sa polepsi?? pozerate asi vela americkych filmov
-
qwerty-xyz
no kua fix, ten dokument je riadne zaujimavy.
no nie vazne teraz, preco sa tito ludia nestrielaju? nie verejne, tajne.... podla mna idealne riesenie.
http://www.ceskatelevize.cz/porady/1030 ... 151210001/
-- dat dokopy specializovany vysokoprofesionalny tym ktory to spravi, rychlo, ticho, bez zbytocneho natahovania a hlavne efektivne. Lebo sudy, prepustania, a natahovacky sposobia len to ze on si obet naozaj niekde chyti a dost ohavnym sposobom ju umuci k smrti, takto by mu preletela 308 cka hlavou kdesi v noci v ulicke, hned by ho aj nalozili, a pochovali, policia by o tom ticho vedela, bez svedkov bez hocicoho a je PORIADOK !!!
napr s mojou oblubenou DSR-kou, .... PIC do hlavicky, alebo trinitriliova zozadu do chrbta. MNAM! no nie vazne, a problem porieseny hned.
http://www.ceskatelevize.cz/porady/1030 ... 151210001/
-- dat dokopy specializovany vysokoprofesionalny tym ktory to spravi, rychlo, ticho, bez zbytocneho natahovania a hlavne efektivne. Lebo sudy, prepustania, a natahovacky sposobia len to ze on si obet naozaj niekde chyti a dost ohavnym sposobom ju umuci k smrti, takto by mu preletela 308 cka hlavou kdesi v noci v ulicke, hned by ho aj nalozili, a pochovali, policia by o tom ticho vedela, bez svedkov bez hocicoho a je PORIADOK !!!
napr s mojou oblubenou DSR-kou, .... PIC do hlavicky, alebo trinitriliova zozadu do chrbta. MNAM! no nie vazne, a problem porieseny hned.
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
qwerty - nefantazíruj...je to síce ideálne riešenie (a také osobité qwertyovské), ale v banskej štôlni by sa ten človek hodil viac...skôr by to chcelo ochotnejšiu a pružnejšiu ruku zákona (políciu)...ja viem, fantazírujem aj ja...
-
qwerty-xyz
mno jo ale ja som uz pisal aj o tom z toho videa, pozeral to niekto? ten prvy ju ubil palicou, vybil vsetky zuby, polamal ruky, prsty a druhy 31 bodnoreznych ran, ...tak uznaj sam GRIM do banskej stolne? ....
ty este asi myslis toho co autor pisal, ale tak co z toho videa vychadza tak to je dost podobne tomu "nasmu" pribehu tuna.
--- inak zmlatit chlapa istymi skupinami, ale tak ze dobre zmlatit by nepomohlo? Ako keby segra mala podobny problem tak sa chlapcovi najprv dohovori a potom sa niekde odchyti kde sa mu "dohovori" znova. . . . samozrejme nie sam, to nie je dohovaranie medzi styroma ocami, to je skupinova prosba
--- mno ako to tak pozeram a pozeram a citam si clanky vidim ako riesenie fakt len specializovane komando vysokomotivovanych ludi s uzkym ale za to nesmierne presnym urcenim. Lebo tieto pripady, no fuj, ... jedna umlatena, druha dobodana, tretej prestrelena hlava s gulovnicou a policia robi PRD. specialny oddiel so specialnym urcenim, pod osobitnym zakonom s osobitnymi pravomocami, . . . . a bude poriadok.
ty este asi myslis toho co autor pisal, ale tak co z toho videa vychadza tak to je dost podobne tomu "nasmu" pribehu tuna.
--- inak zmlatit chlapa istymi skupinami, ale tak ze dobre zmlatit by nepomohlo? Ako keby segra mala podobny problem tak sa chlapcovi najprv dohovori a potom sa niekde odchyti kde sa mu "dohovori" znova. . . . samozrejme nie sam, to nie je dohovaranie medzi styroma ocami, to je skupinova prosba
--- mno ako to tak pozeram a pozeram a citam si clanky vidim ako riesenie fakt len specializovane komando vysokomotivovanych ludi s uzkym ale za to nesmierne presnym urcenim. Lebo tieto pripady, no fuj, ... jedna umlatena, druha dobodana, tretej prestrelena hlava s gulovnicou a policia robi PRD. specialny oddiel so specialnym urcenim, pod osobitnym zakonom s osobitnymi pravomocami, . . . . a bude poriadok.
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...nebude, len vznikne anarchia...treba schopnejšiu políciu...nie lenivých lofasov...
...btw. ja som to pozeral...
...btw. ja som to pozeral...