Čo s maniakom ?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Nazdy
Amateur
Amateur

Re: Čo s maniakom ?

Príspevok od používateľa Nazdy »

Da sa snim najskor dokopy a potom vyplakava? :nono:

problem dnesnych zien...kopa svalovej hmoty, bmw, vela penazi, frajer...ale na povahu pozerat .eee :nono: ...potom placu no juj on ma tyra ja ho nespoznavam...no juj :oops:
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Podľa toho, čo tu je napísané, je to prípad na hony vzdialený tvojmu príkladu o nagélovaných frajeroch na béemwé...
Nazdy
Amateur
Amateur

ide o princip nie o beemwe :shock:
je tu este sanca ze ju namotal na pekne recicky aby si ju ziskal pod svoju ''''nadvladu'''''' :smt007
princip je ale ten isty ze v dnesnej dobe nehovorim len o zenach ale staci zaujat a hned je tvoja...clovek je zasplepeny peknymi vecami ale to hlavne vzdy vzdy prehliada :wink:
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Žijú od 18 spolu, teraz má tá ženská 40, tak netrep. Chybu spravila v tom, že sa s ním nerozviedla pred tými 3 mesiacmi, čo bol zlomený a prosil ju na kolenách. Akože jemu prehrábavalo už dlho predtým, ale ešte akože v "rámci normy." Ten definitívny zlom nastal až nedávno, tie vyhrážky o zabití a mrzačení, ale však to sa už opakujem.
RBG
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa RBG »

hughito napísal:Žijú od 18 spolu, teraz má tá ženská 40, tak netrep. Chybu spravila v tom, že sa s ním nerozviedla pred tými 3 mesiacmi, čo bol zlomený a prosil ju na kolenách. Akože jemu prehrábavalo už dlho predtým, ale ešte akože v "rámci normy." Ten definitívny zlom nastal až nedávno, tie vyhrážky o zabití a mrzačení, ale však to sa už opakujem.
Nazdy je urcite decko, cudujem sa ze na jeho prispevok vobec reagujes :)
Ak ti mozem poradit tak odstahovat sa, a potom podat zalobu. Reci ze policia s tim nic nerobi, nepocuvaj
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

nazdy dostal kosom od svojej lasky ktora isla za vacsim jebacom ako je on a teraz si bude papulu otvarat...holt aspon na to sa spoza tej klavesnice zmozes
Nazdy
Amateur
Amateur

:lol: no a jako ty mozes vediet co sa vtedy odohralo?? to absolutne natom nic nemeni ze vtedy mala 18 a teraz ma 40...

tak teda nech zavola policiu ze dobry den moj muz ma tryzni prosim pridte byvam na mrkvickovej ulici...a nech caka co sa bude diat :D
potom nech skusi podat zalobu :lol: kym sa to dostane na sud a vobec sa nieco zacne riesit kamosko potrva roky a to ta zenska nespravi a ked tak tak ci tak bude trpiet roky... :twisted: som zvedavy ked ich sud rozdeli a zakaze pristup k nej napriklad na 100 metrov tak ako si potom rozdelia majetok a ci ma chut sa v 40 handrkovat o sprostosti a kto kde bude byvat... :nono: potom teprve zazije tyranie :smt007

chyba bola na jej strane bohuzel :| kdyby to bylo takove jednoduche jak tady pisou nekteri vsevjedi tak by to tak delal asi kazdy neeee :?: :?: :?: :lol:

nikdo tady nevi co se doopravdy snima deje takze nikto moc extra dotoh mluvit nemuze :nono:
ja by som na tvojom mieste skusil poradit jej sa snim normalne porospravat ze sa jej nelubi jeho spravanie ze sa ho boji ma zneho strach ked je taky zly a uvidis veci sa zmenia :oops:
ColdRain
Addict
Addict

uz ked si napisal prvy krat myslel som si, ze si debil, ale teraz som o tom uplne presvedceny
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Nazdy, len toľkoto k tebe.
Nazdy
Amateur
Amateur

policia sud a azyl :lol: dej pak vedet jak si uspel :smt006
meffisto
King
King

Príspevok od používateľa meffisto »

podla toho, co ti tu napisal ColdRain mi vychadza, ze by mala vyhladat pravnu pomoc (advokata), podat trestne oznamenie a odcestovat na cas, kym ho zavru.
ColdRain
Addict
Addict

mala, ale toto som sa docital http://miroslavjurek.blog.sme.sk/c/2651 ... zenie.html odporucam prejst cely blog, sam som ho este necital, ale uz teraz mam pocit, ze tusim kam to smeruje...tolko k tomu, ze sa snim treba porozpravat ako pise miestny expert na medziludske vztahy

//autoeditácia príspevku (02 Júl 2012, 11:21)
mea culpa, este doplnim, ze je to skor o stalkerovi ako o tyranej osobe a este pred novelou trestneho zakonnika v ktorej bol za trestny cin ustanoveny stalking preto tie opletacky ... uz som to prebehol cele, ak o tom chce niekto podiskutovat smelo do toho, rad vymenim par nazorov, ked nie, je to miniimalne na zamyslenie, ale obe strany v mnohom pochybili...
meffisto
King
King

Príspevok od používateľa meffisto »

tiez som dnes rano nahodou narazil na jeho blog : http://miroslavjurek.blog.sme.sk/c/2802 ... u-Vas.html tento.
Nazdy
Amateur
Amateur

co si myslite ze taky clovek ako je on ked ho da na sud alebo bude volat policiu ze sa polepsi?? pozerate asi vela americkych filmov :twisted:
ColdRain
Addict
Addict

nie, on sa polepsi ked sa snim porozprava...ty si fakt ko*ot (blahozelm si druhy clovek ktoremu som to na fore povedal)
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Nazdy napísal:co si myslite ze taky clovek ako je on ked ho da na sud alebo bude volat policiu ze sa polepsi?? pozerate asi vela americkych filmov :twisted:
Lebo presne to sa v americkych filmoch vacsinou stava.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

no kua fix, ten dokument je riadne zaujimavy.

:arrow: no nie vazne teraz, preco sa tito ludia nestrielaju? nie verejne, tajne.... podla mna idealne riesenie.

http://www.ceskatelevize.cz/porady/1030 ... 151210001/

-- dat dokopy specializovany vysokoprofesionalny tym ktory to spravi, rychlo, ticho, bez zbytocneho natahovania a hlavne efektivne. Lebo sudy, prepustania, a natahovacky sposobia len to ze on si obet naozaj niekde chyti a dost ohavnym sposobom ju umuci k smrti, takto by mu preletela 308 cka hlavou kdesi v noci v ulicke, hned by ho aj nalozili, a pochovali, policia by o tom ticho vedela, bez svedkov bez hocicoho a je PORIADOK !!!

napr s mojou oblubenou DSR-kou, .... PIC do hlavicky, alebo trinitriliova zozadu do chrbta. MNAM! no nie vazne, a problem porieseny hned.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

qwerty - nefantazíruj...je to síce ideálne riešenie (a také osobité qwertyovské), ale v banskej štôlni by sa ten človek hodil viac...skôr by to chcelo ochotnejšiu a pružnejšiu ruku zákona (políciu)...ja viem, fantazírujem aj ja...
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

mno jo ale ja som uz pisal aj o tom z toho videa, pozeral to niekto? ten prvy ju ubil palicou, vybil vsetky zuby, polamal ruky, prsty a druhy 31 bodnoreznych ran, ...tak uznaj sam GRIM do banskej stolne? ....
ty este asi myslis toho co autor pisal, ale tak co z toho videa vychadza tak to je dost podobne tomu "nasmu" pribehu tuna.

--- inak zmlatit chlapa istymi skupinami, ale tak ze dobre zmlatit by nepomohlo? Ako keby segra mala podobny problem tak sa chlapcovi najprv dohovori a potom sa niekde odchyti kde sa mu "dohovori" znova. . . . samozrejme nie sam, to nie je dohovaranie medzi styroma ocami, to je skupinova prosba :wink:

--- mno ako to tak pozeram a pozeram a citam si clanky vidim ako riesenie fakt len specializovane komando vysokomotivovanych ludi s uzkym ale za to nesmierne presnym urcenim. Lebo tieto pripady, no fuj, ... jedna umlatena, druha dobodana, tretej prestrelena hlava s gulovnicou a policia robi PRD. specialny oddiel so specialnym urcenim, pod osobitnym zakonom s osobitnymi pravomocami, . . . . a bude poriadok.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...nebude, len vznikne anarchia...treba schopnejšiu políciu...nie lenivých lofasov...

...btw. ja som to pozeral...
Napísať odpoveď