Aky typ farby/laku/spreja pouzit na sklo
Aky typ farby/laku/spreja pouzit na sklo
Prosim poradte mi niekto, ako nafarbit sklo (s drotenou vlozkou). Ide o klasicke sklo na balkone, ktore sa vyskytuje na mnohych panelakoch. Potrebujem ho nafarbit na bielo a hlavny problem je ten aby to samozrejme bolo odolne voci vode, cely den na to prazi slnko a v zime aby to vydrzalo aj mrazy. Jedina moznost je aplikovat farbu z vonkajšej strany. Za kazdu pomoc budem vdacny. K+
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Aky typ farby/laku/spreja pouzit na sklo
...ja by som použil klasické farby na kov...lakovať to netreba...či má sklo drôtenú vložku, alebo nie je úplne jedno, keďže povrch skla je sklenený bez ohľadu na to, či je v skle niečo zatavené...
Dakujem za tip, ten drot som spomenul aj preto, lebo sklo potom nie je uplne ploche ako zvycajne a su tam trochu priehlbinky, tak pre istotu som to uviedol ci to nema nejaky vplyv. Budem rad aj za ine postrehy.
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...mimochodom, ak to chceš natierať iba zvonka, radšej si to vytiahni z toho tmelu, myslím, že to stačí opatrne rozšpárať šrobovákom...naťahovať sa cez balkón nieje žiadna sranda...samozrejme, že potom sklo nebude vôbec priehľadné...ja by som to radšej natrel z oboch strán...