Aky typ farby/laku/spreja pouzit na sklo

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
neoiron
Medium Star
Medium Star

Aky typ farby/laku/spreja pouzit na sklo

Príspevok od používateľa neoiron »

Prosim poradte mi niekto, ako nafarbit sklo (s drotenou vlozkou). Ide o klasicke sklo na balkone, ktore sa vyskytuje na mnohych panelakoch. Potrebujem ho nafarbit na bielo a hlavny problem je ten aby to samozrejme bolo odolne voci vode, cely den na to prazi slnko a v zime aby to vydrzalo aj mrazy. Jedina moznost je aplikovat farbu z vonkajšej strany. Za kazdu pomoc budem vdacny. K+
Grim
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Aky typ farby/laku/spreja pouzit na sklo

Príspevok od používateľa Grim »

...ja by som použil klasické farby na kov...lakovať to netreba...či má sklo drôtenú vložku, alebo nie je úplne jedno, keďže povrch skla je sklenený bez ohľadu na to, či je v skle niečo zatavené...
neoiron
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa neoiron »

Dakujem za tip, ten drot som spomenul aj preto, lebo sklo potom nie je uplne ploche ako zvycajne a su tam trochu priehlbinky, tak pre istotu som to uviedol ci to nema nejaky vplyv. Budem rad aj za ine postrehy.
Grim
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...mimochodom, ak to chceš natierať iba zvonka, radšej si to vytiahni z toho tmelu, myslím, že to stačí opatrne rozšpárať šrobovákom...naťahovať sa cez balkón nieje žiadna sranda...samozrejme, že potom sklo nebude vôbec priehľadné...ja by som to radšej natrel z oboch strán...
Napísať odpoveď