Osviencim...Pravda?...Mytus?. Vas nazor

Diskusie na politické témy...
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Osviencim...Pravda?...Mytus?. Vas nazor

Príspevok od používateľa javatar »

esteze hojko.com bezi na linuxe ktory pochaza z finska lebo na americkom systeme by nas dozaista znicil :aasmile24:

nazdy - jedine co ti uznam je, ze masa sa velmi casto myli (vo vacsej, ci mensej miere) - ale kde beries tu istotu, ze sa nemylis aj ty?
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Nazdy zatiaľ boli tvoje pripomienky vyvrátené a to sa nikto ani nesnažil. Ja som zatiaľ nedospel do stavu, že začnem otvárať knihy na túto tému kvôli tebe, ale keď ma donútiš, všetko bude. Zrovna mám dva dni voľno v práci, takže čas si nájdem.

Dávať sem tie nezmysly z nazi webov je samo o sebe diskvalifikujúce.
Nazdy
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Nazdy »

preto sme na fore ze som sa pytal aj na vas nazor a ja nechcem presviedcat :oops:
len ma serie to kam speje tato doba...asi vsetci vieme kam... niekto ma bavoraka a hned susedia si myslia ze je to mafian drogovy diler alebo vrah...vadi ma to ze ludia nepozeraju aj trochu inam a nie len tam kam by nemali...ja nevravim ze popieram holokaust len ja som typ cloveka ktoremu ked niekto povie ze nechod dolava lebo tam je zle tak ja tam idem len preto lebovsetci idu doprava a ked ja idem dolava zistim ze to vobec nebolo take hrozne...

mohol by tu niekto napisat kto otom nieco cital atd a napisat nestranicky prispevok.
Polo-X
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Polo-X »

neviem ci je spravne hodnotit narodnost alebo cely stat na zaklade auta...

ja mam 16 rocnu staru rozbitu toyotu ale japoncov si hodnotit na zaklade toho nedovolim....

v nemecku som zil a pracoval a neprisli mi tak ako ty pises

aj ked je pravda ze podla mna by mali byt nas vzor v schopnosti pracovat, dodrziavat pravidla, jednoducho dotiahnut veci dokonca tym spravnym smerom...

a za vzor by som vobec nebral mcdonaldy kedze hlavny produkt a to hamburger si doniesli americania prave z nemecka po vojne 8) to je to studium co ti stale opakujem....

ich penetracia internetu v state sa s usa neda porovnat...

ipad? prepac ale clovek co ukradne ideu a potom ju zabali do obalu a preda niekolkonasobne drahsie je pre mna zlodej a nie inovator... proste kvalitny ako sa u nas hovori hochstapler...

chlast - nemci patria do svetovej spicky v piti piva... takze urcite sa vedia zabavat aj pri alkohole ak je to nutnost na spravne fungujucu spolocnost pre teba...

drogy neriesim to mi k fungujucej spolocnosti absolutne nesedi, ale nebolo to prave pocas vojny co cesi vymysleli pervitin? samozrejme v protetorate... :sly:

radsej mat za vzor nemcov ako americanov alebo nebodaj rusov, kedze z tvojich prispevkov mam pocit k inklinacii ruskeho neonacizmu alebo ako to nazvat...

//ja som o tom cital vela aj pochodil uz som to tu pisal viac krat, a davam ti nestranny pohlad na vec cisto tak ako ho vidim ja, nie som v ziadnej skupine ani ma nikdo neplati za tento nazor, proste som ho na zakladne vlastnych skusenosti a informacii takto uzavrel
Nazdy
Amateur
Amateur

Polo-X napísal:neviem ci je spravne hodnotit narodnost alebo cely stat na zaklade auta...

ja mam 16 rocnu staru rozbitu toyotu ale japoncov si hodnotit na zaklade toho nedovolim....

v nemecku som zil a pracoval a neprisli mi tak ako ty pises

aj ked je pravda ze podla mna by mali byt nas vzor v schopnosti pracovat, dodrziavat pravidla, jednoducho dotiahnut veci dokonca tym spravnym smerom...

a za vzor by som vobec nebral mcdonaldy kedze hlavny produkt a to hamburger si doniesli americania prave z nemecka po vojne 8) to je to studium co ti stale opakujem....

ich penetracia internetu v state sa s usa neda porovnat...

ipad? prepac ale clovek co ukradne ideu a potom ju zabali do obalu a preda niekolkonasobne drahsie je pre mna zlodej a nie inovator... proste kvalitny ako sa u nas hovori hochstapler...

chlast - nemci patria do svetovej spicky v piti piva... takze urcite sa vedia zabavat aj pri alkohole ak je to nutnost na spravne fungujucu spolocnost pre teba...

drogy neriesim to mi k fungujucej spolocnosti absolutne nesedi, ale nebolo to prave pocas vojny co cesi vymysleli pervitin? samozrejme v protetorate... :sly:

radsej mat za vzor nemcov ako americanov alebo nebodaj rusov, kedze z tvojich prispevkov mam pocit k inklinacii ruskeho neonacizmu alebo ako to nazvat...

//ja som o tom cital vela aj pochodil uz som to tu pisal viac krat, a davam ti nestranny pohlad na vec cisto tak ako ho vidim ja, nie som v ziadnej skupine ani ma nikdo neplati za tento nazor, proste som ho na zakladne vlastnych skusenosti a informacii takto uzavrel
jop ja to beriem.lenze Nemci sa nemusia s nikym pretekat ako samsung a apple kto ma lepsi tablet alebo kto viac zarobi...Nemci proste vyrobia vyrobok a jednoducho ten vyrobok je skratka ten naj...tam je proste zakladny nemec rovny tomu druhemu a prave otom to je... pristahovalci a podobny ludia nemaju nikkdy uspech v takej krajine...amerika je samy pristahovalec a jak su natom??su bohatsi jak cokolvek ine len preto lebo ich 10x viac jak v europe ... odkial prisli choroby? odkial prisli drogy? odkial prisli sny ako byt bohaty a ako oklamat masu ako to robili prezidenti v USA??europa to nasleduje a svet putuje do skazy a nikto nepozna pravdu... to je ta skoda osviencimu sa vrazdilo mozno viac ako si myslime mozno menej nikto znas kto tu je nevie otom ani meke nic... vsetci len hadame a priklaname sa k nazorom zase inych ludi...
hughito
Redeemer
Redeemer

Tvoja filozofia "idenia proti prúdu" je veľmi nešťastná. Proti prúdu sa nechodí automaticky, lebo ostatná väčšina povedala, resp. si myslí niečo iné - takto si to isté, čo oni, len opačne. Treba mať podložený svoj názor a svoje presvedčenie, nie uvažovať v zmysle: "holokaust je všeobecne akceptovaný, tak ja ho budem spochybňovať" a nájsť hocaký link od nacistov a na základe neho to dokazovať.
Waagbistritz69
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Waagbistritz69 »

možno ani zem nie je podľa neho guľa ale plochá doska ktorú na chrbtoch nesú štyri slony :roll:

OT jak sviňa ale:
amerika je samy pristahovalec a jak su natom??su bohatsi jak cokolvek ine len preto lebo ich 10x viac jak v europe
to by boli rádoví číňania a indovia v priemere ešte bohatší ako zvyšok sveta podľa tejto überlogiky
odkial prisli choroby?
kde si aké chytil ty neviem ale ak sa pýtaš všeobecne tak myslím že nejaké sa vyskytovali aj pred vznikom spojených štátov amerických a oproti dnešným chorobám to bol častokrát inší hardcore..
odkial prisli drogy?
tiež neviem kde ich kupuješ ale inak primitívne kmene ich zvykly brať pri rituáloch, určité typy vína a piva tu boli ešte dávno pred naším letopočtom, ale z USA zase pochádza mimo jiné jedna zaujímavá subkultúra založená na odmietaní drog
odkial prisli sny ako byt bohaty a ako oklamat masu ako to robili prezidenti v USA?
kdysi dávno přišel člověk, zapíchl do země hůl a řekl "tohle je mé," a přišli další, králové, prezidenti, ale každopádne to bolo tiež dávno pred vznikom USA
europa to nasleduje a svet putuje do skazy a nikto nepozna pravdu
hlavne že ty hej
to je ta skoda osviencimu sa vrazdilo mozno viac ako si myslime mozno menej nikto znas kto tu je nevie otom ani meke nic... vsetci len hadame a priklaname sa k nazorom zase inych ludi
prepáč ale ty mi v tomto topicu prídeš že najviac zo všetkých hádaš a prikláňaš sa k prvému bulšitu čo ti kto povedal
Nazdy
Amateur
Amateur

hughito napísal:Tvoja filozofia "idenia proti prúdu" je veľmi nešťastná. Proti prúdu sa nechodí automaticky, lebo ostatná väčšina povedala, resp. si myslí niečo iné - takto si to isté, čo oni, len opačne. Treba mať podložený svoj názor a svoje presvedčenie, nie uvažovať v zmysle: "holokaust je všeobecne akceptovaný, tak ja ho budem spochybňovať" a nájsť hocaký link od nacistov a na základe neho to dokazovať.

nepochopil si...ked mi niekto povie nejedz lebo mne to nechuti nieje to dobre...preco by som automaticky mal si aj ja povedat a radit dalsim ludom ked som to este nejedol a nepresvedcil sa otom? preco ked mi niaka sprievodkyna povie ze no tak tu palili zidov...fasa ale ma niaky dokaz? zila tam? ma fotky? ma video? ma niaky iny dokaz ako len vraviet to zaco dostava 500 euro mesacne? neviem ale je to proti logike :nono:

//autoeditácia príspevku (04 Júl 2012, 0:43)
Waagbistritz69 napísal:možno ani zem nie je podľa neho guľa ale plochá doska ktorú na chrbtoch nesú štyri slony :roll:

tomu verim pretoze otom je nespocet dokazov ale o vyvrazdovani ludi v plynovych komorach je hold tak svedectvo... jedna pani povedala
hughito
Redeemer
Redeemer

A na to si došiel ako, že nie sú dôkazy okrem svedectiev preživších ? Celkovo akosi nemáš usporiadaný názor ani na túto záležitosť.
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Sú ľudia, buď fanaticky presvedčení o niečom, lebo tak boli vychovaní (vymývanie mozgu), alebo inou kategóriou sú psychicky chorí, ktorí sú až tak presvedčení o svojej pravde, že nezaberie žiaden logický argument, fakty, ani skutočnosť, čo vidia na vlastné oči, takže nič, že by sa mohli náhodou mýliť.

Nemá zmysel presvedčovať alebo oponovať presvedčenému fanatickému náckovi, že sa môže aj mýliť.

Mňa skôr prekvapuje, že takíto ľudia vás ešte vedia stále zaujať, odvádzať pozornosť a vťahovať diskutujúcich do nezmyselných debát, kde je vopred jasné, že fanatika (alebo psychicky chorého) jednoducho nemôžeš presvedčiť - je to nemožné.

Neviem, či sa tí istí neustále registrujú novými nickmi, lebo tieto debaty sa veľmi veľmi podobajú s tými nekonečnými copy-paste príspevkami tých, čo tak ospevujú Hitlera, rôzne konšpiračné teórie.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Nazdy:

"ale oni j.bu na veci ako ipad internety mc donaldy chlasty drogy a ine chobotiny." - Haha, no vzhľadom na to, že moje korene sú v Nemecku, viem, že toto je blud :) Ty si asi v živote nebol v minulosti na Love Parade a podobných akciách, pričom stačí iba spomenúť taký Oktoberfest a bude jasné, že to, čo si napísal, sa nezakladá na pravde.

"Nemci proste vyrobia vyrobok a jednoducho ten vyrobok je skratka ten naj" - a ktorý konkrétne? Autá? Ťažko, to je silne subjektívny názor, pričom ty sám očakávaš, že ti tu niekto napíše niečo nestranné a sám si jednostranne zameraný. Nemecké autá nie sú kvalitatívne o nič lepšie ako japonské - prezri si rebríčky spoľahlivosti za rok 2011 a 2012 na základe názorov zákazníkov a zistíš, že tie nemecké na vrchole nie sú. O akých výrobkoch okrem áut píšeš? Elektronika? Určite nie. Takže vôbec netuším, že na čom si zakladáš toto presvedčenie.

"pristahovalci a podobny ludia nemaju nikkdy uspech v takej krajine" - isteže. Pomenujem: Mesut Ozil, Mario Gomez, Jerome Boateng, Lukas Podolski, Sabine Lisicki - päť mien vyvracia tvoju domnienku a to som sa v tom ani nezačal hrabať a našúpal som to tu iba tak z pamäti.

"odkial prisli choroby? odkial prisli drogy? odkial prisli sny ako byt bohaty a ako oklamat masu ako to robili prezidenti v USA?" - nože, odkiaľ prišli choroby? Z USA? Tuším máš medzery okrem chémie aj v dejepise, Ameriku predsa objavili v roku 1492 (teda neoficiálne) a kto tam poprinášal všetky choroby? Mne sa tak zdá, že práve Európania na čele s Conquistadormi a na severe Angličania a Francúzi. Nože, dolož svoje tvrdenia nejakými faktami, takto je to iba bezduché tmárenie. To isté o drogách - vieš ty vôbec, že koľko percent Anglicka fungovalo v 17.-18. storočí na opiátoch? Prečítaj si knihu Opium and the People a pochopíš, že odkiaľ prišla napríklad táto droga. Alkohol? Ten má svoje najstaršie korene v Číne a siahajú až 7000 rokov pred náš letopočet, chľastali aj Egypťania, Indovia a aj v Babylone. Koka? Cigarety? Marihuana? Nože, čo vlastne pochádza z tej zlej-zlej Ameriky? Nuž a sny ako byť bohatý sprevádzajú ľudstvo od dôb dávnych, nie od Ameriky, v USA sa to iba darilo častejšie.

Svet neputuje do skazy, svet sa možno iba radikálne zmení. To je všetko. Ináč chcel by som vedieť, že či tu budeš aj naďalej prispievať takýmto štýlom, pretože tu vyhlasuješ veci, ktoré majú na míle ďaleko od pravdy a ja netuším, či sú iba súčasťou tvojej propagandy a ty si to uvedomuješ, alebo ich iba recituješ a nevieš o tom.
Nazdy
Amateur
Amateur

Takže zjavne podľa váš sa mýlia historici mýlia sa vedci ktoré a ktorý majú parné dôkazy otom zr aj iné teórie su možné ako len blud niakych ľudí ktorý buď otom nič nevedia alebo su nútený. Systémom konať tak ako chce systém.ja niesom vseved ale určite radšej uverim ľuďom ktorý niesu ničím a nikým zaujatý a svoje veci robia na základe výsledkov ktoré dosiahli.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

Lenze nackovia sa nedaju nazvat nezaujati...
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Nazdy: Vôbec neviem, o čom píšeš. Na základe čoho si myslíš, že tí, ktorým veríš, zaujatí nie sú? Lebo to o sebe vyhlasujú? A aké výsledky dosiahli, odkiaľ čerpali informácie, hádam vynachádzali svoju vlastnú históriu odznova? A bežní historici (rozumej tí, ktorým neveríš) svoje veci nerobia na "základe výsledkov, ktoré dosiahli"? A na ktorýchže historikov to narážaš? Vôbec ti nerozumiem.
hughito
Redeemer
Redeemer

Tak tak, v tvojom uvažovaní sú logické medzery. Inak, tí tvoji "nestranní" historici (ak teda vôbec išlo/ide o historikov, často sú to iba nadšenci, ktorí sa za historikov vydávajú) boli s tými "parnými dôkazmi" vyvrátení.

Samozrejme, môžu byť seriózne debaty o holokauste, napr. o počte, číslo 6 000 000 je mierne navýšené a také "pre médiá," na zapamätanie, tie čísla idú rádovo o státisíce dole podľa rôznych odhadov a rôznych spôsobov určovania počtu Židov.
Waagbistritz69
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Waagbistritz69 »

pre nazdyho :psssst:
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

no chlapci, aby sme boli objektivny, ten pastnuty clanocek od nazdyho ste vyvratili argumentom, ze je to z pochybneho zdroja a to bolo vsetko. cize argumentacne 0 bodov a uz ste ho zacali nalepkovat popularnou nalepkou "nacek". och ake jednoduche.
hughito
Redeemer
Redeemer

:roll: Áno, tak teda ten článok má pravdu.

Ja ani ostnatí tu nie sme platení od toho, aby sa tu podrobne vyvracala každá hlúposť, čo sem niekto postne. Človek, ktorý o tom aspoň čosi vie, že ten článok nie je pravdivý.
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

hughito napísal::roll: Áno, tak teda ten článok má pravdu.

Ja ani ostnatí tu nie sme platení od toho, aby sa tu podrobne vyvracala každá hlúposť, čo sem niekto postne. Človek, ktorý o tom aspoň čosi vie, že ten článok nie je pravdivý.
toz veru niesi plateni, ale ked napises, ze je to hlupost, patrilo by sa aj napisat preco. a kedze rad pises do kazdej temy, tak kde je problem, aj ked za to niesi plateni? :P
Polo-X
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Polo-X »

zelovoc napísal:no chlapci, aby sme boli objektivny, ten pastnuty clanocek od nazdyho ste vyvratili argumentom, ze je to z pochybneho zdroja a to bolo vsetko. cize argumentacne 0 bodov a uz ste ho zacali nalepkovat popularnou nalepkou "nacek". och ake jednoduche.
clovek ktory prezentuje taky nazor a stotoznuje sa samozrejme ze nemusi byt z tejto komunity ale danym nazorom k nej minimalne inklinuje... ale problem internetovej komunikacie je ze cloveka skutocne len velmi tazko odhadnut a tak sa uzatvara nazor na cloveka casto nie plne pravdivy... to je ale realita

co sa tyka tych argumentov... tak ako som pisal vyssie, treba ist do tych taborov, navstivit, treba citat literaturu nie len z danej strany ale aj opacnu, treba sa stretnut s pamatnikmi, navstivit archivy.. tam mas argumentov tony...

keby len vacsina sa nebala hovorit o tom...

a co rodiny ludi ktori tam boli? kam potom zmizly ked neboli vojakmi a odvliekli ich na vlaku a uz sa nevratili?
Napísať odpoveď