baba v autobuse
Re: baba v autobuse
tak tak, načo sa niekto pýta ako má niekoho osloviť, keď v podstate nemá problém čo by povedal ale proste má strach sa ozvať, nehovoriac o tom, že len v slovenčine/češtine sú desiatky webov zaoberajúcich sa "zbalením dievčaťa" 
Stále nechápem kde je problém, skús ju osloviť, pozvať ju niekam, ak si priveľmi hanblivý a potrebuješ sa oťukať, tak skús najprv číslo a smsky, alebo facejbuk...
K tým návodom, každý, kto sa nimi riadi je podľa mňa blb. Veď najhlavnejšia na tom je spontánnosť.
K tým návodom, každý, kto sa nimi riadi je podľa mňa blb. Veď najhlavnejšia na tom je spontánnosť.
-
RBG
Medium Expert
To je nic. Ja som raz isiel z jedneho konca BA na druhy v autobuse, a stale sa na mna holky pozerali a usmievali, a potom az doma som zistil ze kompletne celu papulu mam od cokoladovej zmrzlinytwardykamen napísal:raz som mal podobnu prihodu,som siel este na intraku vo vytahu, a slecna sa pri pohlade na mna pekne usmievala,pozdravil som a siel svojou cestou s dobrym pocitom. a potom pri zrkadle som zistil ze ejha sopel z nosa
Pobavilo ma to
Za to že na teba pozerá ťa nemusí hneď chcieť. To mňa by potom chceli všetky baby
(som Neprehliadnuteľný
)