baba v autobuse

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
robo1152
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: baba v autobuse

Príspevok od používateľa robo1152 »

tak tak, načo sa niekto pýta ako má niekoho osloviť, keď v podstate nemá problém čo by povedal ale proste má strach sa ozvať, nehovoriac o tom, že len v slovenčine/češtine sú desiatky webov zaoberajúcich sa "zbalením dievčaťa" :D
Adry
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Adry »

Stále nechápem kde je problém, skús ju osloviť, pozvať ju niekam, ak si priveľmi hanblivý a potrebuješ sa oťukať, tak skús najprv číslo a smsky, alebo facejbuk...

K tým návodom, každý, kto sa nimi riadi je podľa mňa blb. Veď najhlavnejšia na tom je spontánnosť.
RBG
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa RBG »

twardykamen napísal:raz som mal podobnu prihodu,som siel este na intraku vo vytahu, a slecna sa pri pohlade na mna pekne usmievala,pozdravil som a siel svojou cestou s dobrym pocitom. a potom pri zrkadle som zistil ze ejha sopel z nosa :)
To je nic. Ja som raz isiel z jedneho konca BA na druhy v autobuse, a stale sa na mna holky pozerali a usmievali, a potom az doma som zistil ze kompletne celu papulu mam od cokoladovej zmrzliny :shock:
Windors
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Windors »

Pobavilo ma to :D Za to že na teba pozerá ťa nemusí hneď chcieť. To mňa by potom chceli všetky baby :D (som Neprehliadnuteľný :D)
Napísať odpoveď