Počkať alebo nechať tak?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Mammut
Light Expert
Light Expert

Počkať alebo nechať tak?

Príspevok od používateľa Mammut »

Ahojte mám takú dilemu s mojou najlepšou kamarátkou. Poznáme sa už rok, zo začiatku klasicke obyčajné kamarátstvo, potom sme sa zblížili a chodievali častejšie spolu von až sa to dostalo do štádia kedy som sa ja do nej zaľúbil a povedal som jej to na rovinu. Ona mi odpovedala že chce byť len mojou kamarátkou a že nechce sa vôbec viazať. Tak ja som to síce s ťažkosťami ale predsa prijal. Tak sme pokračovali v kamarátení, no časom začali pribúdať dlhšie objatia, dlhšie spoločne strávený čas, prvé blbnutie ako kusanie pri objatí do krku od nej až to vyvrcholilo raz malou pusou. Na druhý krát po tom sme sa stretli a neskutočne vášnivý večer sme zažili (ale nespali sme spolu). A takéto kamarátenie trvá už takmer 4mesiace. Ja by som to aj posunul už do vzťahu, veď skoro všetci naši známi nám vravia či spolu fakt nechodíme.
No ona stále nechce aj keď mi povie v krásnych cvhíľkach že ma ľubi...ale ja tomu moc ešte neverím že ma skutočne ľubi.
A problém je ešte taký, že je tu jeden chalan, ktorého ona chce (mne tvrdí že už nie) ale keď sú spolu tak je z neho namäkko. On ju kedysi odmietol ale ona stále dobiedza za ním a on ju neustále odmieta. A keď už ako tak na neho zabudla, tak medzi nami sa to vyvinie vždy tak krásne že skoro sa ideme dať dokopy, ale vtom jej on napíše, resp. sa stretnu a pomotá jej hlavu a ona automaticky odomňa cúvne.
Ja to nikam netlačím, nechávam to na ňu nech si teda vyberie či mňa, kde sa cíti veľmi šťastná somnou, alebo jeho...kdež to on je proste krásny a namakaný chalan podľa nej....proste vysnívany chalan jej.

Chcem sa teda opýtať, či mám čakať kým sa baba rozhodne koho si vyberie, lebo podľa mňa somnou čaká na to kedy sa on uvedomi a príde za nou a daju sa dokopy :/ ... ale potom prečo keď ju odmietnem aj ja niekedy s ňou ísť von je z toho fakticky nešťastná plače a je nadne keď sa nevidíme napr. pár dní...čiže tiež som jej neni ľahostajný.
Janette
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Počkať alebo nechať tak?

Príspevok od používateľa Janette »

No mne sa zda, ze ta krasne vyuziva. Zabudni na nu, co sa tyka vztahu a zacni sa rozhliadat po inej :/
Ja by som nechcela byt ta druha moznost pre niekoho ineho ...
Mammut
Light Expert
Light Expert

Tak ale potom prečo mi vraví že ma lubi, a kopukrat odmieta najlepšie kamarátky len preto aby mohla byt somnou a to nebývame zrovna najbližšie. A tvrdí mi že jeho nechce a že ju už nezaujíma...ale viem že to tak neni...prečo mi to nepovie na rovinu že by ho fakt chcela?....
vonjose
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vonjose »

Má iný objekt záujmu a ty si len taká poistka. Ja byť tebou, by som ju skúsil ignorovať. Buď ťa chce alebo nie, nemôže byť niečo medzi tým. Takto sebou len nechávaš zametať.
Janette
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janette »

Sam si opvedal, ze vas straveny cas niekedy je aj take "blbnutie", predpokladam, ze cosi take asi nedostane od kamaratok, ..
Z mojho pohladu to vyzera to tak, ze si ta drzi blizsie, aby mala aspon niekoho .. Dovtedy pokial "Pana Uzasneho" neosvieti a nerozhodne sa pre nu.

Kamaratka? Mozno.
Nieco viac? Urcite nie.

Prepac, ze to vyznie takto, ale ... Ona ta nelubi, ona ta zneuziva.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

Ignorácia jednoznačne, neodpisuj jej, nechoď na facebook týždeň, povedz že si pracovne vyťažený atď.
Môžem sa ťa spýtať koľko máš rokov? Teda obidvaja koľko máte rokov :)
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Mammut napísal:Tak ale potom prečo mi vraví že ma lubi...
Tipujem, ze ma max 16-17 rokov. Trafil som? Tak preto :)
Mammut
Light Expert
Light Expert

No ja mám 23 ona 22 :)
to s tým využívaním aj ja pociťujem, ale potom prečo niekedy fakt mi to všetko príde také skutočne z jej strany keď sa on neozýva...vtedy sa to medzi nami fakt už začína lámať, dokonca sa už aj medzi kamarátkami somnou chváli že asi budeme spolu (aspoň čo mi oni prezradili)....no potom sa jej on ozve alebo sú spolu chvilku a ona zase cukne a je ku mne taká aby som sa asi od nej odľubil....
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

vyskúšaj tu ignorácu, tu sme to s chalanmi rozoberali, http://www.hojko.com/taktika-ignoracie- ... r%C3%A1cie
22 rokov a ešte sa s tebou tak hraje? Nevybláznila sa v mladosti?
Mammut
Light Expert
Light Expert

Ignoraciu som skúšal a zabrala vážne ma má rada....no len pokial to nebude mat vysporiadane asi s hentym osobne tak to sa nikam asi nepohneme....
neviem fakt čo mam robiť...
etc.
Professional
Professional

Príspevok od používateľa etc. »

Jednoznačne si ako záloha.. Skús tú spomínanú taktiku ignorácie a keď nezaberie tak na ňu zabudni a nájdi si inú, lebo len strácaš čas. :)
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

chod dalej. pripravujes sa o najkrajsie roky zivota
.
a ak sa doplazi naspat, v ziadnom pripade nepristupuj na nejake kamaratstvo!
Anem
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Anem »

Povedz jej ,že už nemáš náladu byť v nejakom polo-vzťahu, buď sa vykašle na toho vyvoleného alebo keďže v nej nemáš úplnú dôveru z toho nič nebude. Pretože takto to fakt vyzerá že ťa len využíva ako poistku ak by sa ten namakaný krásavec "neuvedomil".
etc.
Professional
Professional

Príspevok od používateľa etc. »

lumir napísal:chod dalej. pripravujes sa o najkrajsie roky zivota
.
a ak sa doplazi naspat, v ziadnom pripade nepristupuj na nejake kamaratstvo!
Súhlas.
Cross
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Cross »

Strácaš s ňou čas a nervy chlape ;) Zažil som niečo podobné, trvalo mi vyše pol roka kým mi bliklo že som len ako hračka, ozvala sa len keď jej bolo smutno, potrebovala vypočuť a poradiť, no keď som potreboval ja tak nemala čas :) Hlavu hore, si mladý chalan, prídú ďalšie, lepšie! ;)
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

to podstatné tu už odznelo...má ťa rada, ale nemiluje... rada s tebou trávi čas, ale nechce byť "s tebou".... proste si niečo na polceste... ona to berie tak, že si veľmi dobrá zábava ktorú neposkytne len tak niekomu, ale akonáhle sa nájde niekto kto ju poblázni tak si minulosť...

užívaj si chvíle s ňou, ale neviaž sa, nájdi si niečo ďalšie... máš 23, nič ti nebráni užívať si s viacerými naraz... ak nie si puritán, tak hľadaj... ako sa hovorí v projektovom managemente - "vždy maj rozbehnutých viac projektov naraz, aby keď ti nejaký padne, tak to tak nebolelo" - a žena je iba projekt...:)
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Nejdem ti davat k- ale dost plytky nazor nemyslis? Dost smutne ak je zena pre teba len nejaky projekt.
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

tommyhot: tu ide o to ako sa on k tomu postaví... ak sa k tomu postaví tak, že to je iba jeden z projektov, tak ho to nebude tak bolieť, keď to padne... a nebude pol roka zahrabaný v rohu smútiť a spomínať... ale bude žiť...

ja mám ženy rád, veľmi rád... a neboj,, sám mám s nimi veľa vlastných problémov, ale vždy keď si spomeniem na niečo také ako som napísal mi je lepšie a nebolí to tak... takže o plytkosti názorov mi tu nič nehovor
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

Len ťa využíva, lebo má rada vedľa seba niekoho blízkeho a momentálne tam žiaden vhodný partner nie je.

Určite by som s ňou chcel buď normálny partnerský vzťah, alebo ak ťa teda neľúbi, tak len kamaráti a nič viac, žiadne šantenie a telesná blízkosť...
Napísať odpoveď