Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Rád by som kúpil nejaký fón v cene 100-150€, viete mi, prosím, poradiť čo by som mal kúpiť ?? Ja rozmýšlam nad nokiou N900 alebo N97, čo vy nato ? Ďakujem
ak nové tak blade alebo g300
používaný...preto chcem, aby mi niekto poradil, aký najlepší telefon sa v tej cene pohybuje. Inak v takej N97 je možné aj nainštalovať adobe reader ? teda podporuje pdf ? lebo raz za čas by som chcel fon využiť aj na prečítanie nejakej e-knihy
-
HiddenUser
Medium Star
Tak pokiaľ je pre Symbian Adobe Reader, tak ti to pojde. Inak je aj Java aplikacia, PDF Viewer alebo PDF Reader.
-
evilbanana
Medium Star
Cavte, Rozmyslam medzi xperia arc a xperia P co by ste si vybrali Vy?
Inak zistil som že existujú aj napodobeniny Nokie N97
Viete mi povedať ako rozoznať NOKIA od NOKLA 
N97mini ma v sebe predinstalovany reader a myslim ze aj office
Rozonas ich bud podla rozdielnych konektorov, inych pozicii napisov, a zvycajne faky maju TV tuner takze aj taku nechutnu dlhu antenu. Samozrejme, aj podla nalepky pod bateriou
Rozonas ich bud podla rozdielnych konektorov, inych pozicii napisov, a zvycajne faky maju TV tuner takze aj taku nechutnu dlhu antenu. Samozrejme, aj podla nalepky pod bateriou
Určite Xperiu P ... novinka, krajší design(subjektívne), White magic, dvojjadroevilbanana napísal:Cavte, Rozmyslam medzi xperia arc a xperia P co by ste si vybrali Vy?
//autoeditácia príspevku (09 Júl 2012, 22:47)
Samsung Galaxy S, Galaxy ace, Iphone 3GS ... všetko lepšie než zasekaná N97 so symbianomM2222 napísal:Rád by som kúpil nejaký fón v cene 100-150€, viete mi, prosím, poradiť čo by som mal kúpiť ?? Ja rozmýšlam nad nokiou N900 alebo N97, čo vy nato ? Ďakujem
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
N97 sa vyhnite, to je taká divná anomália, ktorú nokia vytvorila ako protipól nokii 3310 a 3330. Proste 3310 bol ich najväčší úspech v celej histórii spoločnosti a N97...no, však to si domyslíte.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
všetko len starý symbian + 400MHz procesor nie.. Ked už chceš symbian tak Nokiu 700/701.. Najnovší symbian + 1.3GHz
Čo je lepšie? Dvojjadrový Ace 2 s taktom 800MHz alebo napríklad Arc S s jedným jadrom taktovaným na 1,4GHz? Dosť cestujem a chcel by som si na mobile aj zahrať nejaku hru, takže čo vy na to? Mobil by som chcel maximálne ale to je už úplne maximum do 250 eur a môže byť aj bazárový. Ace 2 sa dá nový zohnať aj za 230 evri.
-
uplink
VIP
NovaThor a Mali 400 je úplne inde výkonovo ako Scorpion taktovaný na 1.4 GHz s Adrenom 205, ktoré je skoro najslabšie. Takže výkonovo určite Ace 2, čo sa však týka celkového komfortu, je to otázne. A teda aj na hry bude oveľa vhodnejší Ace 2. V niektorých testoch nakopáva Exynos A9 a to už je fakt čo povedať.
Čítam nejaké recenzie a dočítal som sa že Mali 400 je v S3-je aj v Note takže by z hrami nemal byť problém, poprípade nahodenie inej romk-ky s ktorej by som všetky nepotrebné blbosti pomazal a pre taktovanie by z neho urobili dobrý telefón za takú cenu. A ešte čo hovoríš na Xperiu Sola? Zatiaľ som sa nedostal k tomu aký má čip ale zaujala ma napríklad technologia floating touch s ktorou by som v zime mohol ovládať mobil aj v rukaviciach. Má sice menšiu ram-ku ale zase lepšie čitateľný display na slnku. Ktorý by si odporučil s tých to dvoch mobilov?
-
evilbanana
Medium Star
cavko, dobre mi radite a uz presne viem do coho pojdem no potreboval by som este radu nakolko sa v novych pausaloch maximalne nevyznam cez web a do predajne este nejdem kedze kupa bude tak o mesiac mozno troska neskor.
Mam zakaznicku zlavu 60€ na mobil a 20€ myslim este na obstaravanie.
Mobil Xperia P/ Xperia S siel by som do S ale mozete mi poradit aka by bola obstaravacia cena S ak by som chcel pausal cca 20 € mesacne neobmedzeny internet a nejakych 20 minut volania Sms nepotrebujem
Nevyznam sa do pausalov terajsich. A ano pojdem sa spytat do predajne len este sondujem po internete ci na to budem mat alebo nie. K+
Mam zakaznicku zlavu 60€ na mobil a 20€ myslim este na obstaravanie.
Mobil Xperia P/ Xperia S siel by som do S ale mozete mi poradit aka by bola obstaravacia cena S ak by som chcel pausal cca 20 € mesacne neobmedzeny internet a nejakych 20 minut volania Sms nepotrebujem
Nevyznam sa do pausalov terajsich. A ano pojdem sa spytat do predajne len este sondujem po internete ci na to budem mat alebo nie. K+
-
uplink
VIP
lukas9206 - Sola S je taký malý zázrak, za málo penez veľa hudby. Floating touch som na ňom nikdy nevyužil, ani ma nenapadlo ho "potrebovať". Ale má Cortex A9 v poslednej revízii a tak isto Mali 400. Display je viac ako okay, aj uhly, aj farby, má "len" 512 RAM k dispozícii 300, väčšinou voľných od 80-160. Hudbu prehráva spoľahlivo, má trochu problémy so sťahovaním apps z Play Store pri niektorých Asus routroch, a z času na čas zamrzne, ako každý droid. Ináč je okay. Avšak ani Ace 2 nie je zlý. Oba som mal v paprčiach pred nedávnom a dojmy sú podobné. Akurát Sony mi je sympatickejšia značka ako ťamťung, ale ináč je to "on par".
-
galbavymartin
Light Professional
momentalne mam galaxy nexus ale hrozna bateria (daval som aokprom a franco kernel kvoli vydrzi ale nepomhlo)...favorit je Omnia W.. chcem nieco s lepsou vydrzou aspon podobnou 4S ked som mohol dost casu travit na internete...narozdiel od nexusu kde za 3 hodiny vo vlaku pri 2G sieti vybijem total baterku....nebranim sa ani dalsiemu andoridu (Motorola XT910 Razr, LG prada 3.0, S2) ale neviem..najlepsiu vydrz na androide som mal na Note ale nechcem kvoli velkosti....mal som Lumiu 800 po update bola baterka v poho ako je v porovnani s Omniou W? ..ide mi hlavne o surfovanie, slusnu baterku, socialne siete (facebook na androide je dost hrozny), spracovanie, dobry hlasity reproduktor a sluchadlo hovoru (to nebolo na Lumii nic moc)...nepotrebujem hrat hry..necakam od baterky 2-3 vydrz ale od rana do vecera nech nemam problem..pouzivam vacsinou 3G..dakujem za rady! strop je 300€ viac uz za mobil nedam
Mam tiez Nexus a nemam problem s bateriou. Nabijam kazdy vecer. Bezim na Lean kernel-y. Franco by som velmi nedaval ak ti ide o vydrz. Ten je skor na vykon. Tiez existuju desiatky kombinacii. Rozne ROM-ky a rozne kernely davaju rozne vysledky. Skusal si znizit voltaz, podtaktovat ? Pripadne skus ten Lean-kernel ak potrebujes dobru vydrz.
A facebook je hrozny vsade, nie len na Androide. Ta ich aplikacia je katastrofa, odpad aj na iOS.
A facebook je hrozny vsade, nie len na Androide. Ta ich aplikacia je katastrofa, odpad aj na iOS.
-
Supersonic
Light Professional
k tomu Mali-400: zaklad je uvedomit si ze Sony-čka aj ACE 2 maju Mali-400 MP1 kdezto napr samsung galaxy s2 ma Mali-400 MP4 takze necakajte od toho rovnaky vykon
cekujte posledny graf
Kód: Vybrať všetko
http://www.gsmarena.com/sony_xperia_sola-review-766p3.php-
galbavymartin
Light Professional
ja som uz nexus predal skusal som aj kernel co si pisal ale skor mi odporucali franco....tam bola dan za velky displej..ako ked som bol v stand by tak baterka klesala pomalicky....len ked si surfoval na nete baterka isla velmi dole....a zasa aby som sa obmedzoval jasom a bol len na 2G o to nestojim...iphone bol v tomto smere ovela lepsi....aj Lumia....tak napr. WP maju dobry facebook...
xperia P alebo galaxy S II? ... to je dilema ktorú riešim v posledných dňoch. Recenzie a parametre mám už pomaly namemoované v hlave, skôr by som potreboval nejak vaše skúsenosti.