bojím sa udriet niekoho
Re: bojím sa udriet niekoho
dobry low kick nebude vediet za mesiac to je jasne,len som mu chcel povedat nech sa do niecoho pusti,sport prospieva.chcel ist do kosic lebo tam ma box a kusok za domovom by mal byt kick box.nech sa sam rozhodne myslim ze rady dostal
Nechapem ako niekto moze tlacit 14 rocneho chlapca do LK... na spravny lk je treba vela treningu, akurat tym este viac nastve supera..
k téme: proste bud s tym nieco rob alebo zostan sediet doma... takto sa to zacina, o mesiac bude co? zatrhni to este v zarodku, ak si trufas ale nieze sa bezhlavo pustis sam do 5, chod do toho s nejakym partakom, co sa ta na isto zastane a ukaz ze sa nebojis, lebo presne takychto bojkov si tito frajeri vyhladavaju
staci ze im raz ukazes ze si "frajer" a nie posera, a daju ti pokoj 
k téme: proste bud s tym nieco rob alebo zostan sediet doma... takto sa to zacina, o mesiac bude co? zatrhni to este v zarodku, ak si trufas ale nieze sa bezhlavo pustis sam do 5, chod do toho s nejakym partakom, co sa ta na isto zastane a ukaz ze sa nebojis, lebo presne takychto bojkov si tito frajeri vyhladavaju
Jediný použiteľný je ten prvý úder, spodkom ruky, tie ďalšie dva sú proste nezmysly - hádam nemám natáčať video a presne ukázať prečo. K tomu tretiemu sa ani nevyjadrujem a k tomu druhému, tam je problém ohľadom rozmachu, dôležitá je aj výška súpera, ktorý ak je nižší tak to úplne celé a celkovo neprirodzený pohyb aj držanie ruky (v zmysle toho úderu).
Celkovo tá základná dogma o tom, že súper reflexívne skrčí bradu dole a tým aj hlavu a tým pádom by sme triafali čelo je úplne odveci, prax ukazuje opak.
Maki: na bradu, na hento, na tamto. Ten týpek bude rád, ak sa vôbec odhodlá na nejaký schopnejší úder, nieto aby ešte mieril. Neviem ako vy, ale ja keď som sa bil (vážne), tak nejaké mierenie bolo to posledná, čo ma zaujímalo. Podľa mňa sa to ani nedá. Možno tak vo filme.
K mýtusu menom low-kick. Koľko profi fighterov niekoho v ringu dali dole low-kickom ? A keď aj áno, tak to bolo x low-kickov, silných a presných na jedno miesto. Ale to je zápas v ringu, v reáli sotva využiteľné aj tými profíkmi, nie to ešte tu dotyčným. Tak prosím vás poniektorí, prestaňte tu šíriť nezmysly.
Celkovo tá základná dogma o tom, že súper reflexívne skrčí bradu dole a tým aj hlavu a tým pádom by sme triafali čelo je úplne odveci, prax ukazuje opak.
Áno, lebo to je jediný výsledok toho, ak človek vie ako udierať a údery vždy dopadajú na tvrdé - brada je kosť, pod okom je kosť, zuby + miesto pod nosom je tvrdé, spánok je kosť, všetko údery idú na tvrdú plochu, okrem nosu. Lenže človek nie je stena ani múr, tak preto si človek (resp. jeho hlava) tak nezničí tú ruku.Ty stale rozpravas o rozbitych hankach, ale skus dat poriadnu supu s prenesenim vahy tela, do niecoho tvrdeho a som zvedavy ci budes mat len osuchane kosticky na rukach
Maki: na bradu, na hento, na tamto. Ten týpek bude rád, ak sa vôbec odhodlá na nejaký schopnejší úder, nieto aby ešte mieril. Neviem ako vy, ale ja keď som sa bil (vážne), tak nejaké mierenie bolo to posledná, čo ma zaujímalo. Podľa mňa sa to ani nedá. Možno tak vo filme.
K mýtusu menom low-kick. Koľko profi fighterov niekoho v ringu dali dole low-kickom ? A keď aj áno, tak to bolo x low-kickov, silných a presných na jedno miesto. Ale to je zápas v ringu, v reáli sotva využiteľné aj tými profíkmi, nie to ešte tu dotyčným. Tak prosím vás poniektorí, prestaňte tu šíriť nezmysly.
ako to chodí na ulici
kladivové údery sú dobré aj na ulicu a používaju ich aj fighteri v mma /mount pozicia /
kladivové údery sú dobré aj na ulicu a používaju ich aj fighteri v mma /mount pozicia /
ano hovorte mu ako ma mat zovretu past a ze ma udierat na bradu vy ste fakt asi chori ked ma 14 rokov, aj teleskop mu poradte. Ak sa stane ze ta bezdovodne zbije normalne zavolaj policiu na nich a ver mi ze uz to nespravia a este mas sancu ze ti vyplatia bolestne. Ja viem ze hojko useri ti davaju tie ich pro rady ako hughito co cely den refreshuje hojko a dva krat nazivo mozno videl bitku spoluziakov. Pozri ak ten utocnik je ti aspon trocha seberovny co sa tyka vahy, vysky tak sa bran a ak je o hlavu vyssi a dost starsi tak je to potom uboziak. a ten utocnik je tvoj kamos alebo sa len poznate alebo co?
dá sa povedat že kamoš ale bývalí ja to nechcem vyriešit políciou ja sa chcem proste sa naučit bránit
-
senator8008
Light Star
Tu ide o to aby sa vedel brániť. Keď má 14 rokov tak stihne zavolať políciu, pretože mu maximálne jednu strelia, no takéto útoky sa zvyknú stupňovať a keď bude mať 20, tak tu políciu nemusí stihnúť ani zavolať. A to ani nehovorím, že koľkokrát sa stane, že nejaký macher chce pred všetkými ukázať svoju silu a tak dá niekomu jednu ranu zo "srandy" (divná sranda), zle trafí, obeť padne na obrubník a rodina môže chystať pohreb(sám takéto prípady poznám). A preto je dôležité vedieť sa brániť.M4jk1:-) napísal:ano hovorte mu ako ma mat zovretu past a ze ma udierat na bradu vy ste fakt asi chori ked ma 14 rokov, aj teleskop mu poradte. Ak sa stane ze ta bezdovodne zbije normalne zavolaj policiu na nich a ver mi ze uz to nespravia a este mas sancu ze ti vyplatia bolestne.
EDIT: "Vďaka" za karmu, nabudúce sa prisím podpíš. Nemyslíš si že ak by som vedel ako takým situáciám predchádzať tak by som to sem napísal? No hovorím tu o prípadoch ktorý sa pobijú kvôli tomu, že si sa podľa nich na nich škaredo pozrel. Toto nebývajú normálne bitky, ktoré majú dôvod. To sú bitky, ktorých jediný dôvod je, že k*kot plný testosterónu si potrebuje niečo dokazovať na slabších.
M4jk1:-): Na tvoje bludné osobné hodnotenia nie je nik zvedavý a rady tipu zavolať policajtov je tiež pekne odveci. Vyplatia bolestné.
Inak naozaj, je to super riešenie, ktoré naozaj všetko vyrieši, aj do budúcnosti.
igorovic: Áno kladiváky sa používajú v MMA ale to je úplne špecifická situácia. Na tom videu je pekne vidieť, že treba pekne päsťami útočiť a nie riešiť nejaké nezmysly. Týpek dostal 2-3 priame údery a mal dosť.
igorovic: Áno kladiváky sa používajú v MMA ale to je úplne špecifická situácia. Na tom videu je pekne vidieť, že treba pekne päsťami útočiť a nie riešiť nejaké nezmysly. Týpek dostal 2-3 priame údery a mal dosť.
Policajti majú tzv. "pain-meter". Do neho nefúkaš, ako do klasického alkohol testera, ale zakričíš od bolesti a ten ti vyráta, aké veľké bolestné ti vyplatia.
Keď ťa zbijú a nahlásiš to, tak to väčšinou skončí len kdesi na mestskom úrade napomenutím a to je tak všetko. Prd platné a ešte sa aj nabeháš po polícií, úradoch.
Keď ťa zbijú a nahlásiš to, tak to väčšinou skončí len kdesi na mestskom úrade napomenutím a to je tak všetko. Prd platné a ešte sa aj nabeháš po polícií, úradoch.
-
Waagbistritz69
King
- Kontaktovať používateľa:
ja som zas počul že stačí mať vo vrecku všeobecnú deklaráciu ľudských práv a slobôd, to vytiahneš a normálne to vytvorí silové pole okolo teba a to odrazí každý útok.. alebo aj 158 volať, v takýchto prípadoch vyhadzujú príslušníkov z nadzvukových stíhačiekpinco napísal:"Policajti majú tzv. 'pain-meter'. Do neho nefúkaš, ako do klasického alkohol testera, ale zakričíš od bolesti a ten ti vyráta, aké veľké bolestné ti vyplatia."
to vela zaujimave materialu sa tu popisalo...faktom je, ze v sucasnosti clovek musi vediet oplatit ranu, ale treba to robit s rozumom a ako posledne mozne vychodisko, treba vedeit najst tu tenku hranicu kedy uz nie je cesty spat...ale na druhu stranu, chalan ma 14 aby zneho nevyrastol dalsi diskotekovy kktko ktory po troch mesiacoch thajskeho ide skusat...ale nejaky ten kickbox cloveku neuskodi, branit sa treba vediet, zakony su jedna vec, ale bezne konflikty bezne eskaluju az do fyzickej konfrontacie a to nepomoze ani doktorat z trestneho prava, treba proste dat dve tri z lava, z prava...ja sa zasadne nebijem, rozumej nedavam prvu ranu, ale ani si nenechavam srat na hlavu, castokrat staci nebat sa fyzickej konfrontacie, trosku sa postrkate a ked uvidi, ze zneho nie si posraty stiahne chvost a ked sa zazenie staci byt pripraveny uhnut prvej, kedze malokto bezne na ulici hadze nejake komba a nasledne mu to vratit, staci fakt direkt na nos (bradu radsej nie, nedajboh ho trafis, vypnes, spadne, zlomi si vaz a mas co dokazovat), resp istota je tak zo tri direkty na ten nos a je po probleme...ale opat vsetkeho s mierou, nebojujem ked nemozem vyhrat, ked mam 70kg a skace do mna 120 kilovy vyholenec tak berem nohy na plecia a ked ho nemam cim zastrelit utekam kade lahsie, za predpokladu, ze nemusim chranit frajerku
Presne tak, všetko s mierou. Pri bitke je dôležité zachovať si zdravý rozum. Keď dôjde ku konfliktu, začne sa vyplavovať adrenalín a človek častokrát prestane racionálne uvažovať.
Rana na nos spôsobí krvácanie a krv vie odradiť súpera. Ale je to takisto dosť nebezpečný úder. Skôr poriadna facka, ktorá otrasie celou hlavou a chlap padá na zem. Tu je zase nebezpečenstvo udretia hlavy o chodník, otras mozgu a pod. Najlepšie je skúsiť to vyriešiť diplomatickou cestou. Lepšie je sa ukľudniť a radšej ustúpiť, síce možno spravíš zo seba poseru, ale nepríde tým nikto k úrazu.
Rana na nos spôsobí krvácanie a krv vie odradiť súpera. Ale je to takisto dosť nebezpečný úder. Skôr poriadna facka, ktorá otrasie celou hlavou a chlap padá na zem. Tu je zase nebezpečenstvo udretia hlavy o chodník, otras mozgu a pod. Najlepšie je skúsiť to vyriešiť diplomatickou cestou. Lepšie je sa ukľudniť a radšej ustúpiť, síce možno spravíš zo seba poseru, ale nepríde tým nikto k úrazu.
-
TommyHot
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Najucinnejsi je aj tak kopanec do vajec
i ked aj z toho moze clovek od bolesti stratit vedomie
toto bola velka pravda, presne tak, do vajec a je vymalovane, potom rychlo ist kade lahsie, kym si frajer prinesie kamaratov, je to sice zbabele ale nic nefunguje lepsie a v podstate to cloveku nema ako vazne ublizit, ked ho do tych vajec nekopnes okovanou topankou tak by to aj vajcia mali prezit, ale kazdy z nas muzov vie, ze je to bolest jak svina, no to je aj druha stranka mince, ze ked tak kopnem niekoho s kym sa bezne vidavam, tak potom bude mat asi nutkanie mi to vratit ... je to tak 50:50 bud sa ma zlakne a mam pokoj, alebo skor ci neskor dostanem poriadne po vajciach aj ja 
a inac pinco: tie spanky su tiez zly napad, ked to ide na bradu tak cez nervove kanaly ktore tade idu cloveku vypne nohy, proste sa posklada ako colstok, ked to ide na spanok clovek strati tovnovahu a potaca sa, co je asi fakt zarovnako a je to vlemi nebezpecne, pripady ked typek drbol hlavou o barovy stol, stolicku, cokolvek su uplne bezne a dokazovat potom nutnu obranu vyzaduje uz skuseneho advokata
a inac pinco: tie spanky su tiez zly napad, ked to ide na bradu tak cez nervove kanaly ktore tade idu cloveku vypne nohy, proste sa posklada ako colstok, ked to ide na spanok clovek strati tovnovahu a potaca sa, co je asi fakt zarovnako a je to vlemi nebezpecne, pripady ked typek drbol hlavou o barovy stol, stolicku, cokolvek su uplne bezne a dokazovat potom nutnu obranu vyzaduje uz skuseneho advokata
-
senator8008
Light Star
No veď to je to, že prakticky každý úder a nemusí byť ani nejaký silný, môže človeku veľmi ublížiť a to si tí útočníci väčšinou neuvedomujú, šak si iba spravia srandu a jedna nešťastná rana a plačú na súde, ako to oni nechceli a že to bola iba nešťastná náhoda.
Takto by som neuvažoval - stáť sa môže a keď sa "má stať," tak sa stane (sotíš ho, potkne sa padne hlavou na roh stola). Ale inak človek dokáže vydržať veľmi veľa, to je oveľa pravdepodobnejšie. Kolenačky do hlavy, tzv. bootparty, hocičo.
Kopanec do vajec - to by som nikdy nespravil, ale bez ohľadu na to, príde mi to nie úplne ľahké, píšete to ako jednoduchú vec, ale. Kým sa človek rozmáchne s nohou, tak práve tu je ten reflexívny pohyb tela, danie sa nabok a ten kop už sotva bude priamy a trafí tak, ako by mal. Čiže, to mi nepríde tiež ako nejaký všeliek.
Ak chcete mať pokoj, tak 90% spraví výzor, ako vyzeráte. Ja mám niečo málo cez 190 cm a momentálne takmer 110 kg. Kto si myslíte, že ma pôjde biť ? Mám za sebou dva vážnejšie strety, raz ešte pred rokmi, keď som bol chudší a práve starší a veľký (ale tlstotou iba, 2 metre 120 kg)) chalan do mňa dovolil a potom naposledy pred pol rokom na koncerte, kedy som bol atakovaný za blbosť zbabelo a nakoniec to dopadlo tak, že týpek (ešte aj nesprávny) skončil v nemocnici (bol som a boli sme ako partia vo výraznej menšine). Ostatné konflikty ani neviem či tak môžem nazvať, lebo sa skončili skôr, ako začali.
Čo mám kamoša, cca 175 cm a 65 kg, tak ten sa bil stále a bol aj napádaný (po rôznych diskotékach). Šťastie mal, že sa vedel biť a teda väčšinou vyhral.
Najlepšou prevenciou je teda "veľkosť," čo je však mýtus, lebo to nemusí o ničom vypovedať, ale tak, funguje to zo psychologického aspektu.
Kopanec do vajec - to by som nikdy nespravil, ale bez ohľadu na to, príde mi to nie úplne ľahké, píšete to ako jednoduchú vec, ale. Kým sa človek rozmáchne s nohou, tak práve tu je ten reflexívny pohyb tela, danie sa nabok a ten kop už sotva bude priamy a trafí tak, ako by mal. Čiže, to mi nepríde tiež ako nejaký všeliek.
Ak chcete mať pokoj, tak 90% spraví výzor, ako vyzeráte. Ja mám niečo málo cez 190 cm a momentálne takmer 110 kg. Kto si myslíte, že ma pôjde biť ? Mám za sebou dva vážnejšie strety, raz ešte pred rokmi, keď som bol chudší a práve starší a veľký (ale tlstotou iba, 2 metre 120 kg)) chalan do mňa dovolil a potom naposledy pred pol rokom na koncerte, kedy som bol atakovaný za blbosť zbabelo a nakoniec to dopadlo tak, že týpek (ešte aj nesprávny) skončil v nemocnici (bol som a boli sme ako partia vo výraznej menšine). Ostatné konflikty ani neviem či tak môžem nazvať, lebo sa skončili skôr, ako začali.
Čo mám kamoša, cca 175 cm a 65 kg, tak ten sa bil stále a bol aj napádaný (po rôznych diskotékach). Šťastie mal, že sa vedel biť a teda väčšinou vyhral.
Najlepšou prevenciou je teda "veľkosť," čo je však mýtus, lebo to nemusí o ničom vypovedať, ale tak, funguje to zo psychologického aspektu.
To si hadam nemyslel vazne. Profi fighteri idu dole po x lowkickoch koli tomu ze su nato zvyknuti, nie koli tomu ze to nevedia kopat alebo zeby to bol slaby kop. A v reali sotva vyuzitelne aj tymi profikmi ?:D:D tak ty asi potom nevies co to je profi lowkick.hughito napísal: K mýtusu menom low-kick. Koľko profi fighterov niekoho v ringu dali dole low-kickom ? A keď aj áno, tak to bolo x low-kickov, silných a presných na jedno miesto. Ale to je zápas v ringu, v reáli sotva využiteľné aj tými profíkmi, nie to ešte tu dotyčným. Tak prosím vás poniektorí, prestaňte tu šíriť nezmysly.
Prosím ťa nešír tu nezmysly. Ukáž mi jeden jediný streetfight, kde niekto svojho oponenta išiel kopať do stehna a ešte tak, aby ho zložil. Sa uvedomte čo tu šírite za nezmysly.
V spontánnej bitke úplne nevyužiteľné, max. ak by som sa šiel s niekým byť na férovku a bol by čas si niečo vymyslieť, potom áno, možno by som skúsil aj nejaký kop (ale neviem či low kick), ale celkovo to je blbosť.
Profi fighteri určite vydržia dosť, ale tak low-kick proste nie je kop, ktorý môže zneškodniť súpera, resp. sa to deje výnimočne. To musí perfektne sadnúť + súper musí mať uvoľnené stehno, inak jedine vytrvalými kopmi na jedno miesto x-krát po sebe.
V spontánnej bitke úplne nevyužiteľné, max. ak by som sa šiel s niekým byť na férovku a bol by čas si niečo vymyslieť, potom áno, možno by som skúsil aj nejaký kop (ale neviem či low kick), ale celkovo to je blbosť.
Profi fighteri určite vydržia dosť, ale tak low-kick proste nie je kop, ktorý môže zneškodniť súpera, resp. sa to deje výnimočne. To musí perfektne sadnúť + súper musí mať uvoľnené stehno, inak jedine vytrvalými kopmi na jedno miesto x-krát po sebe.
Ukaz mi jeden jediny streetfight v ktorom je profi fighter. Si pisal o profi fighteroch ze je to prenich sotva vyuzitelne. Nato narazam. Profi fighteri v ringu su nato zvyknuti, tak preto vydrzia dlho, a do laika mu to nemusi ani perfektne sadnut ani + nemusi mat uvolnene stehno, staci ked kopne. Kamarata z klubu karate kde som zacinal, napadli asi pred 3-4 mesiacmi 3 romovia(nie ti z tabora), bol to jeho prvy streetfight, karate cvici 8 rokov. Posledneho nacal low kickom a hned klakol k zemi, co bolo dalej nemusim opisovat.. a to nikdy nebol na fulcontactnom zapase !! Tak ani si nechcem predstavit co by dokazal porobit taky profi fighter
Tak áno, keby išiel profík proti nejakej lame na ulici tak mu tú nohu low-kickom aj zlomí, ale proste low-kick sám o sebe nie je spôsob útoku, ktorý by som odporúčal pri bitke na ulici. Aj keď každý kto robil plnokontaktný šport tak vie, aké je to nepríjemné dostať ranu na uvolnené stehno (veľmi ťažko sa s tým vôbec hýbe), ale zas keby som mal spraviť pomer, koľkokrát sa mi stala taká situácia a koľkokrát som proste po low-kicku normálne fungoval ďalej, tak to je jasné.