12.99 EUR/mesiaccapo126 napísal:ako je to vlastne s platením na offikoch akým spôsobom sa to platí a koľko to vychádza na mesiac alebo na akú dlhú dobu sa to dá objednať?
Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
-
aruN
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
a za každý offik sa platí 12,99€ ale to je individuálne podla toho na akom patchy je, počet ľudí, atď. Alebo na tom nezáleží a platí sa rovnako?
-
Kosh
King
je to rovnaké, Blizzardu zaplatíš a môžeš si vybrať akýkoľvek oficiálny server z ponuky a tam hrať, alebo aj na viacerých naraz
a ako vravím, 21 za dva mesiace, je 10,5 za mesiac
- sa kúpi gametime kupón v normálnom web obchode s kartou a je....
a ako vravím, 21 za dva mesiace, je 10,5 za mesiac
velmi zaujmave.. nepodcenujem baby je fakt dost dobrá ma momentalne najvetsiu sledovanost ..ale sak pekna je ujde no 
http://www.own3d.tv/game/World+of+Warcraft#/live/289463
http://www.own3d.tv/game/World+of+Warcraft#/live/289463
Je tu daky bývaly hrac twinstar.cz a mal by zaujem sa zbavit *Hviezdiciek?... Mozem ponuknut original hru (steam key) Batman arkham city alebo odkupit za daku cenu. Piste SS diky
-
AXO
Professional
Kto by sa rad vratil po dlhsom case do hry a chcel by Scroll of Ressurection, poslite SS s vasim registracnym mailom na battle.net kam tu scroll odoslat.
Mount pre oboch, instantny lvl80 pre jednu postavu a mozno nieco naviac, moc som to nepozeral.
Mount pre oboch, instantny lvl80 pre jednu postavu a mozno nieco naviac, moc som to nepozeral.
keby dakto chcel na twinstare - deimos predam full furious human warriora 3000+ achievments
-
Bad.boy
Medium Professional
Nepoznate dobry TBC server kde je aspon 1k ludi, cca rovnaky pomer ali/horde a ziadny (alebo len kozmeticky) donate? 
Na TBC si kladieš privysoké nárokyBad.boy napísal:Nepoznate dobry TBC server kde je aspon 1k ludi, cca rovnaky pomer ali/horde a ziadny (alebo len kozmeticky) donate?
Cz/sk také niesu už
-
Bad.boy
Medium Professional
Nemusi byt vobec sk/cz
. Nasiel som Feenix kde je kludne 1800 ludi lenze v spicke su micro lagy a je tam donate aj na equip...
skusal si pozriet twinstar?
TBC twinstar.cz zomrel, nik tam nehrava, proste absolutne nik.. par mesiacov dozadu tam bolo 1200 ludi online a teraz ked sa tam napojis a mas stastie, tak ste tam dvajaSon-Goku napísal:skusal si pozriet twinstar?
na twine som nehral uz vyse pol roka lebo ma stavali ich nekonecne pady.asi sa to tam nezlepsilo ked poodchadzali hraci alebo ?
Co?
prave naopak, ja hravam najma na deimose PVP, ale sem tam aj phobos.. hram to 2 tyzdne (tiez som mal pauzu, skoro rok) a padol 1krat , ked som hral na deimose za ten cas
, odporucam, najlepsi free cz/sk server (wotlk)
pametam casy ked behom hodiny to padlo 30 krat.robili update padalo to vratili naspet nepadalo,a opet o tyzden update a stale dookola.
No teraz to facha pekne ziadne lagy ani pady, vela hracov
, spokojnost, ale mna to dlho bavit nebude, troska si pohram a zase ma to zacne nudit.. stale dookola to iste 
tiez ma to nebavilo hral som dpsko a na dung sa nie a nie dostat pri vyssich lvloch.zacal som tanka ale uz ma nebavilo odznova expit,chcel som raidy.asi zacnem opet hrat ked to uz dali do normalu
najprv si bolo treba spraviť určitý gs v low dungoch porobiť daaké profesie a potom by ta brali len často do raidov sa bere podla GS .. ale v prípade že sa ti nechce expit tak ti jedine odporúčam fun servery kde máš večší xp rate a aj drop rate
ale zas keď si zvykneš na večší xp rate a pojdeš na offik alebo blizz server tak to bude možná nudné pre teba expiť a dropovať veci takže sa musíš rozhodnúť ja osobne som vyskúšal všetky servery aj pár high lvl serverov napr Gigafun(TBC 200lvl) a pár wotlk serverov 250 lvl na ktoré mená si už ani nespomínam a občas aj tam bola sranda je tam custom eq .... všetky talenty atd
alebo ešte poprípade možeš skúsiť instant ale tam ide hlavne o PvP (bg,areny,duel zony) často je tam PvE eq nepodstatný a nepoužitelný napr do arén... Na takých serveroch sa často začiatočné sety robia v Bg za goldy/marky/honory a potom sa už ide do aren a robia sa napr WF eq kde ti treba Rating+Ap
ale zas keď si zvykneš na večší xp rate a pojdeš na offik alebo blizz server tak to bude možná nudné pre teba expiť a dropovať veci takže sa musíš rozhodnúť ja osobne som vyskúšal všetky servery aj pár high lvl serverov napr Gigafun(TBC 200lvl) a pár wotlk serverov 250 lvl na ktoré mená si už ani nespomínam a občas aj tam bola sranda je tam custom eq .... všetky talenty atd
alebo ešte poprípade možeš skúsiť instant ale tam ide hlavne o PvP (bg,areny,duel zony) často je tam PvE eq nepodstatný a nepoužitelný napr do arén... Na takých serveroch sa často začiatočné sety robia v Bg za goldy/marky/honory a potom sa už ide do aren a robia sa napr WF eq kde ti treba Rating+Ap
no ved problemom bol ten gs ze ten kvalitny padal v dungoch kde ma ma moc ako dps nechceli.dps je na serveri kopec nebol to len moj pripad stale sa hladalo tank+heal
Treba občas skúsiť zakladať raid alebo dačo ..Son-Goku napísal:no ved problemom bol ten gs ze ten kvalitny padal v dungoch kde ma ma moc ako dps nechceli.dps je na serveri kopec nebol to len moj pripad stale sa hladalo tank+heal
Ja ked som tak začal na jednom servery tak ma tiež nechceli nikde zobrať no spravil som profky pochodil pár low dungov spravil som pár weekly q atd a ajtak to nebolo celkom ono ale na 1/3 raidov ma určite vzali .. v prípade že ti to nepomože skús si nájsť guildu napríklad ja som bol z low eq v guilde stačí ti poznať taktiky ináč v tej guilde boli samý 5,9k Gs+ a ja som mal asi 5,2k Gs
tak ked sme šli napríklad Toc/Togc alebo napr icc tak som povetšine dostal item kedže nikomu nebol potrebný a tak som mál do pár dní asi 5,7k Gs a vtey ma brali skoro všade no zas keby hrávaš na twinstare napr od tbc tak by to šlo sezona po sezone a tier dungy po tier dungoch a mal by si všetko ... lebo na twinstare to robili tak že dali napr s7 a k ním spustili ToC atd ..