bojím sa udriet niekoho

O športe...
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: bojím sa udriet niekoho

Príspevok od používateľa guess.whoo »

pinco napísal:
Rana na nos spôsobí krvácanie a krv vie odradiť súpera. Ale je to takisto dosť nebezpečný úder. Skôr poriadna facka, ktorá otrasie celou hlavou a chlap padá na zem. Tu je zase nebezpečenstvo udretia hlavy o chodník, otras mozgu a pod. Najlepšie je skúsiť to vyriešiť diplomatickou cestou. Lepšie je sa ukľudniť a radšej ustúpiť, síce možno spravíš zo seba poseru, ale nepríde tým nikto k úrazu.
Toto bola jedina normalna rada v tejto teme. pokial bude mierit niekam inam na tvar tak je velmi velka pravdepodobnost, ze si zlomi ruku. on moze mat past zovretu spravne, ale ked super len trosku uhne uz je to necisty uder konciaci na pohotovosti.
ked mieri na nos a pohne hlavou tak stale trafi nieco makke a bude to bolestive tak ci tak
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

hughito napísal:Prosím ťa nešír tu nezmysly. Ukáž mi jeden jediný streetfight, kde niekto svojho oponenta išiel kopať do stehna a ešte tak, aby ho zložil. Sa uvedomte čo tu šírite za nezmysly.

V spontánnej bitke úplne nevyužiteľné, max. ak by som sa šiel s niekým byť na férovku a bol by čas si niečo vymyslieť, potom áno, možno by som skúsil aj nejaký kop (ale neviem či low kick), ale celkovo to je blbosť.

Profi fighteri určite vydržia dosť, ale tak low-kick proste nie je kop, ktorý môže zneškodniť súpera, resp. sa to deje výnimočne. To musí perfektne sadnúť + súper musí mať uvoľnené stehno, inak jedine vytrvalými kopmi na jedno miesto x-krát po sebe.
vyserte sa na ten lowkick chalana som chcel povzbudit no mohol som napisat radsej nieco ine,napr judo :roll:
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Každopádne, ak teraz začne niekam chodiť, to mu už nepomôže v tejto situácii, ale do budúcnosti určite, ak vytrvá.
Son-Goku
Darca
Darca

za dva mesiac sotva a pochybujem ze cez pradzniny nieco bude otvorene.tak ci tak.radsej teraz a nieco vediet
hughito
Redeemer
Redeemer

To sa nedá naučiť za tak krátky čas a aj keby sa čosi naučil, teoreticky, tréning a "prax" je iná vec, na to netreba zabúdať. Koľko borcov z ringu narazilo kdesi v šenku.

Tieto veci treba mať v sebe, čo sa dá možno podporiť tým tréningom v detstve, ktorý síce vyzerá najmenej užitočný, ale je najviac. Mne dalo najviac zápasenie v 5 rokoch a karate v 6-8, to môžem prehlásiť.
Son-Goku
Darca
Darca

cloveku chyba sebavedomie ze na to ma.ja sice netusim proti komu stoji aky je vysoky kolko vazi atd,ale mozno by mu stacilo keby sa mu postavil.ale aj tak treba brat treningy ako uvolnenie a relax a nie ze kazdu chvilu ma na mna niekto vyskocit.i ked on byva v casti kde su sami cigosi :D
silmarill
King
King

Príspevok od používateľa silmarill »

tie rady s bojovými športami, no ja neviem... chalan má 14, podľa všetkého tipujem že má 150cm, 40kg aj so školskou taškou... ak ho šikanuje nejaký bulo ktorého IQ sa rovná váhe tak nejaké údery päsťou ho viac len naserú. teleskop, boxer alebo inú hračku mu bulo ľahko vytrhne z ruky a následne mu ňou zmaľuje xicht.

treba si nájsť partiu kamošov a držať sa s nimi. ak na to chalan fyzicky nemá, tak je proste samovražda sa do niekoho púšťať.

btw povedal si rodičom že ťa niekto šikanuje? mne keby syn povedal že ho niekto týra, tak by som spravil všetko pre to, aby sa také niečo už NIKDY nestalo.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

inak ani to oznamenie na policiu a nasledne pokarhanie spojene s predvolanim rodicov nie je nanic. taky z*ebik od rodicov dokaze divy (pokial nema rodicov takych ako je on)
Son-Goku
Darca
Darca

to by aj mohol objasnit ze preco to neriesi s rodicmi
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

so svojimi by to mohlo byt pre neho nepohodlne, ale nech to policia riesi s jeho rodicmi
Son-Goku
Darca
Darca

fizli hovno vyriesia.zapisu si mena nieco podristaju a odidu.takto to funguje.bol som svedkom.nepotrebuju to riesit,ich take male obcianske spory nelakaju,na pokuty na to ich je.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

mestsky by to riesili, hlavne ak ide o sikanu na ZS
hughito
Redeemer
Redeemer

Toto si pozriet, vy lowkickeri. Lowkick nie je konečný kop, síce tuna týpek riadne dostával a zdalo sa, že zachviľu spadne, v podstate držal dlho a nie a nie padnúť - potom prišla jedna rana a bolo po zápase (tie dve dodatočné, to bol bonus).

Inak týpek urobil dobrú vec, je to jeden z naj útokov vôbec podľa mňa, síce ťažko sa to dá naplánovať zrejme, ale spontánne to môže prísť a výsledok je devastačný. Ak sa na vás super navalí a začne bušiť, má prevahu, také priklonenie sa a akoby zozadu vyletí vaša silnejšia ruka oblúkom a prásk inštinktívne na hlavu. Väčšinou to súper nerozdýcha už, lebo to nečaká a akoby ide vlastnou energiou do tej rany (sám sa nekryje, lebo je v rangu a útočí).

Mne sa to raz podarilo spraviť na tréningu kamošovi, rozbil som mu nos a samozrejme, keby to bol ostrý zápas, tak by som ho dorazil, lebo proste zostal dosť otrasený.
Son-Goku
Darca
Darca

moze byt nezabudni ale na kolena,tiez nebezpecna poloha
hughito
Redeemer
Redeemer

Samozrejme, je to risk, resp. aj z núdze cnosť ako na tom videu, okomentovali to ako lucky punch, ale každopádne účinné.
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

hughito toto uplne o nicom nevypoveda...pozri si zapasy jose alda, ten rozkopal uz tolko noh, ze by si ich nespocital, to site bas ruten, ten vyhral titul tazkej vahy po 3(!!) lowkickoch...nehovorim, ze lowkick je na ulicu dobry, nie je, treba ho vediet a poriadne a to sa proste neoplati ucit dva roky kopat lowkick aby to malo zmysel, ale ked uz si zacal hadzat taketo veci, tak mi to fakt nedalo

btw. ta technika sa vola overhand right(left)

//autoeditácia príspevku (11 Júl 2012, 23:05)
takto vyzera najlepsie muai thai v mma sucasnosti a myslim, ze aj ked ma nejakych 70kil realne, k zemi by poslal aj 100kg hughita jednym kopom na nohu

edit2:
toto je snad este lepsie na tie low kicky
Son-Goku
Darca
Darca

svojho casu daval dobre bomby aj mirko
Waagbistritz69
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Waagbistritz69 »

pinco napísal:
"Rana na nos spôsobí krvácanie a krv vie odradiť súpera. Ale je to takisto dosť nebezpečný úder."
zo skúseností mám zdanie že až taký nebezpečný nie odkedy mi jeden napitý asi 30-ročný chlap dal pár takých do nosa a nezlomil ho, akurát krvácal.. ale to môže byť fakt len zdanie, určite tam veľa faktorov zohráva svoju rolu :)
hughito
Redeemer
Redeemer

Nos znesie dosť.

Mirko dával rany do hlavy. :D

ColdRain - to video bolo v kontexte predchádzajúcej diskusie, kde sa objavilo, že nech použije dotyčný voči tomu šikanovateľovi low-kick, čo stále považujem za absurdnosť. Dokonca zA oveľa väčšiu, ako špeciálne údery TH.
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

ja v tomto suhlasim, je malo ludi ktori vedia kopat low kick tak aby to na ulici malo zmysel, ale tak ako si ty reagoval videom ktorym si sa snazil dokazat, ze low kick je sam o sebe na nic, som ti ja hodil, ze to nie je uplne na nic

hej, mirko daval na hlavu, az dokym mu to gonzaga nevratil potom ho to nejak preslo :D
Napísať odpoveď