Arogantni vodici na cestach

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Noobsz DJ
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Re: Arogantni vodici na cestach

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

GothaR len to človeka naserie ale strašne moc. Väčšinou, čo si všímam značky, tak sa jedná o rakúšakov. Neviem či majú v hlave nasraté alebo čo, ale tu si jazdia ako keby pre nich pravidlá neplatili. Za to ak by si ty alebo hociktorý Slovák u nich prekročil rýchlosť čo by len o cca 10km/h, tak ti pôjdu ešte aj vodičák zobrať. Pamätám si časy, keď sa na Pezinskej Babe vozili vždy dvaja policajti na motorkách a na oboch stranách (v Pezinku a aj v Perneku) čakali buď jedno alebo dve policajné autá. Bolo to zopár rokov dozadu, keď do autobusu medzimestskej dopravy jeden magor napálil. Potom tam na motorkách nechodili dlho jazdiť a teraz posledné tri-štyri roky sú tam zasa.
Header
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Header »

To isté horský prechod Havran medzi PN a Radošinou. Bývalá trasa pretekov do vrchu. Cesta plná zákrut a zopár roviniek, motorkári tadiaľ premiestňujú svoje duše v 250km/h bežne :| Čo tam po bezpečnosti. Po rokoch to tam neznámemu človeku príde ako prehliadka krížov popri ceste. Prečo asi...
Polúcia mlčí..

a choď teraz s rodinkou na zmrzlinku niekde :x

RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

Header napísal:
to jazdi Gari... ten si to moze dovolit :P
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

Header napísal:To isté horský prechod Havran medzi PN a Radošinou. Bývalá trasa pretekov do vrchu. Cesta plná zákrut a zopár roviniek, motorkári tadiaľ premiestňujú svoje duše v 250km/h bežne :| Čo tam po bezpečnosti. Po rokoch to tam neznámemu človeku príde ako prehliadka krížov popri ceste. Prečo asi...
Polúcia mlčí..

a choď teraz s rodinkou na zmrzlinku niekde :x

Chel by som vidiet ako by sa stretol s podobnym "inteligentom" co ide oproti, by sa v tom fiate zosral tak ze by ho odtial nevytiahli...
Mustafa
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Mustafa »

Ak si chcete "užiť", odporúčam starú cestu od TN smerom na BN. Predbiehanie cez plnú čiaru, kopa naložených kamiónov, za ktorými je nalepených ďalších 10 áut (takže nie je šanca bezpečne predbiehať a prdkáte sa 60-70), kamióny sa neobťažujú cez dedinu spomaliť, často musíte spomaliť alebo sa stiahnuť ku kraju, aby idiot z protismeru dokončil predbiehanie a samozrejme vodiči áut drahších značiek nalepení na vašom zadnom nárazníku.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Medzi NR a Vráblami je tiež solídna cesta. Vytvárajú sa tam kolóny a o nebezpečné predbiehanie nie je núdza.
mato951
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mato951 »

begbeee napísal:Medzi NR a Vráblami je tiež solídna cesta. Vytvárajú sa tam kolóny a o nebezpečné predbiehanie nie je núdza.

S tade chodím niekedy aj 2x za deň ale sú tam také dva úseky kde sa da ísť pekne teraz je tam taký kusok novej cesty.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Je to dosť frekventovaná cesta a väčšie vozidlo tam dokáže urobiť peknú kolónu, lebo sa ťažko predbieha, keď ti ide furt niečo oproti a často nemáš výhľad.

Raz som tam zažil asi 3 km kolónu za traktorom, ktorý neuhol z cesty ani na chvíľu.
Header
Professional
Professional

RATZINGER666 napísal:to jazdi Gari... ten si to moze dovolit :P
a Gari je poloboh či ? chápem že možno jazdí do vrchu alebo je veľký fanda závodných vozov... neskromne by som však povedal, že si to nemôže dovoliť nikto...

poznáš ho aj osobne či len tak ?
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

header, karma: myslel som to samozrejme s nadhladom, preto ten smajlik :wink:

osobne nie, ale na tu 127 sa velmi dobre pozera :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Nieco na zasmiatie :D
Prílohy
limo.jpg
Header
Professional
Professional

GothaR: to prišlo pre teba ? :mrgreen:

dneska už hneď ráno mi zdvihol adrenalín nejaký dement čo sa mi držal hodnú chvíľu za zadným nárazníkom asi 30centi a do polovice bol v ďalšom pruhu... fakt bol natlačený že jedno prudšie pribrzdenie a je vo mne..najlepšie však bolo že keď som pribrzdil a snažil sa ho upozorniť nech si dá pohov, začal po mne trúbiť :sneaky:

som mal chuť ho zastaviť, hrdinsky naširoko vystúpiť a povedať mu že je pirát ako borec na bielej oktávke z toho videa čo koluje po nete :lol: :smt059 ..ale potom ma to prešlo na šťastie...
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Header: Casto mavam pri tychto nalepencoch chut dupnut prudko na brzdu, nech to do mna v pali. Ja si auto opravim cez zakonnu poistku, budem argumentovat mackou aoebo psom na ceste a ked bude moc mudry, zavolam policajtov a ma to od 60 do 150 eur na mieste. A to verim, ze bude pre neho riadne lekcia, ved naraznik, kapota, svetla a este par veci na Octavii sa v pohode vysplha aj na tisic eur.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Ja osobne nenávidím 2 typy:
a) na okreske nestíha, ale v dedine má snahu resp. ide dobrých 75, t.j. na okreske mu ukážete chrbát, ale v dedine vám dobreže nejde v kufri
b) na okreske ide ako Fitipaldi, v každej dedine spomalí na 35-40.
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

presne minuly tyzden sa mi stalo to iste.. isiel som cez dedinu zarzu pozeram ze ten na tom Ivecu sa namna moc tlaci, prisli sme na koniec dediny tak som pridal aby som sa ho zbavil.. normalne som mu usiel tak samozrejme ze 7,5t. Iveco nebude stihat za osobakom.. ale vojdem do mesta a isiel som podla GPS 56km/h.. a asi po nejakych 400 metroch pozeram ze zase ho mam na zadku.. drzal sa ma ako kliest fakt mohlo byt medzi nami menej ako 30cm.. aj som rozmyslal ci mu stupim trocha na brzdu nech sa chlapec zapoti ale potom som si to rozmyslel keby nedajboze nezareaguje a vpali to domna tak skoncim dost zle.. tak sme islii takto asi nejake 2km potom ho to prestalo bavit a zobral ma cez plnu ciaru.. niektori fakt maju v tej hlave asi nas*ate a je im jedno ci niekoho daju dole alebo sa im nieco stane...
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

mne sa stalo vcera nieco podobne, idem si v kolone dvoch dalsich aut v obci tachometrovych 60km/h ked sa za nami priruti individum na rozbitej felicii, kedze som bol posledny v kolone nemohol som ani pridat... tak sa na mna natlacil. Prisiel koniec obce a vsetky auta v kolone vratane mna zrychlily na 100km/h ked si zavodnik zmyslel ze on nas vsetkych predbehne lenze na ani jedno auto v tej kolone nemal... takze siel dlho dlho vedla nas a ziadny vysledok. Ked tu zrazu sa v dialke na konci dohladu objavila liazka a to uz suhajko nevedel kam s konope lebo predbehnut nas nemohol... videl som vystrasneny pohlad v jeho ociach vo vedlajsom pruhu, tak som zabrzdil a pustil ho pred seba za dalsie auto v kolone. To mu ale zjavne nestacilo a pri vojdeni do dalsej obce spomalil asi na 30km/h a zacal jazdit stredom vozovky a brzdit ma. Jedine stastie mal, ze v tej obci som byval tak som po 50m vyhodil blinker a odbocil do vedlajsej ulice k domu. Keby sa tak len chcel vratit :psssst:
Header
Professional
Professional

test: keby si tak vedel koľko krát som mal chuť toto urobiť... strašne moc!... ale vždy mi potom niečo prebehne hlavou a neurobím to :sly: potom keď vidím ako ten blbeček predbehne mňa, dalšie 3 autá v kolóne (to posledné do neprehladnej zákruty) tak ľutujem že som to neurobil. A na druhej strane, zbytočné opletačky kvôli dementovi :| aj keď niekedy ako som písal... je to na hrane
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

Header : nestoji to za to. Budes mat rozbite auto, opletacky, stratis kopec casu a vo vysledku fagan dostane smiesnu pokutu a ty mas sice opravene ale burane auto. Jedine skodoradost pokial dotycny nebude mat havarijnu...
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...takých somárov nepúšťam zásadne pred seba...
bonno50
Star
Star

Príspevok od používateľa bonno50 »

vcera som zistil ze ako vyzera arogantny vodic na SR
jazdi na Skoda Octavia 1,9TDi 25-30 rokov a tvari sa jak majster sveta za volantom
to som zistil za 4dni co som presiel cele Slovensko z prava do lava a z dola hore
Napísať odpoveď