Sprchovanie sa bez mydla alebo gélu

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Waagbistritz69
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Sprchovanie sa bez mydla alebo gélu

Príspevok od používateľa Waagbistritz69 »

citrónová šťava je vraj tiež dobrá na to :smt104
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

hughito napísal:Asi po roku som si omylom strekol antiperspirant a nerobilo to teda dobrotu už po chvíli. Musel som to zmyť preč.
Začal si konečne voňať čo? :D

Srandu si robím, prepáč. Ale zaujíma ma, že čo zlé ti to robilo?
Windors
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Windors »

No neviem si predstaviť chodiť von medzi ľudí hlavne teraz v lete keď sa človek spotí taký smradľavý :D
U mňa proste musí byť nejaký ten sprej.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Ked sa spotis, tak si smradlavy aj s deodorantom aj bez neho :) Takze nevidim rozdiel.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

Voci deodorantu nepoznam rozdiel ani ja. Ale ako som uz pisal - ako som vysadil sprchove gely tak sa potim menej a menej agresivne (pot zacina smrdiet neskor). V tomto teple sa asi potim rovnako ale o tom smrade to plati stale...

Hughitovi verim, ze antiperspirant unho mohol vyvolat nieco ako mini alergicku reakciu. Sam viem co to so mnou spravilo ked som sa raz pokusne umyl chemiou (sucho, miestami svrbenie a celkovo neprijemny pocit).
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Tak tak, ten pot proste hneď nesmrdí, aj keď, paradoxne (mono?) začal teraz viac smrdieť, odkedy som sa začal otužovať a sprchovať min. raz denne a celkom často aj dvakrát. To je sranda, keď som sa sprchoval 3-4 krát do týždňa, tak bolo ohľadom smrdenia oveľa lepšie.

Zase teraz sú aj tie extrémne teplá, takže možno aj to má vplyv, ťažko povedať.
Saq.utd
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Saq.utd »

do pi*e ani jedneho z vas nechcem stretnut v tychto horkach
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

hugo - pot bezprostredne po vyluceni nesmrdi - smrdi az potom co sa v nom namnozia bakterie, co v tomto teple trva samozrejme kratsie
hughito
Redeemer
Redeemer

No jo, ale proste po tom antiperspirante som začal smrdieť hneď a to som sedel pri počítači, takže to fakt nemôžem ani cítiť už.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Saq.utd napísal:do pi*e ani jedneho z vas nechcem stretnut v tychto horkach
Bez pozerat reklamy v tv a kup si to co ti ponuknu, lebo bez toho sa neda zit. Mozno ti aj anjeli podlahnu :) Tliachas nezmysli. V robote ani medzi ludmi nemam problem. Nesmrdim. Deodorant ti potenie v tomto teple nezachrani.
Soviet napísal:No teraz som si este na skusku objednal z vytazku z konope http://www.kozmetikazkonope.sk/natura-s ... vlasy.html a uvidim ako ten bude fungovat. A ak to bude nafigu, presedlam na zihlavu.
A co sa tyka recenzie. Vcera som testoval umyvanie tymto samponom a zatial len pozitivne. Vlasy sa lahko rozesavaju. Vir (vybuch) na hlave mi po umyti takmer vobec nebolo vidno, co sa o beznych samponoch nedalo povedat. A taktiez aj ked som sa rano zobudil, tak som na hlave ziadne take bezne prekvapenie nemal. Takze zatial odporucam.
Xijo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Xijo »

Ja som sa uz raz v minulosti zapojil ale prestal, lebo som "nevonal ako kvietok" ked som vysiel zo sprchy :D ale idem znovu a chcem vyskusat aj tie vlasy no kedze ich mam skor dlhe ako kratke vyzeraju uplne strasne...
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

Soviet napísal:Tliachas nezmysli. V robote ani medzi ludmi nemam problem. Nesmrdim.
Mozno im je trapne ti to povedat, u nas v praci mame tiez asi 1-2 takychto, smrdia ked okolo nich prechadzas zostava za nimi oblacik zapachu v miestnosti a nevedia o tom pretoze ich cuchove ustrojenstvo si na zapach zvykne.
To iste ak hughito pouzil antiperspirant tak jeho nos si na chvilu zvykon na silnu vonu antiperspirantu a ked sa vratila kruta realita jeho vlastny smrad tak ho zacitil a myslel si ze to je antiperspirantom - nie je...

Ludia nechcem vas stretnut, aj tu sa timto ludom vyhybam, nebudem im vraviet ze smrdia, ale mali by s tym nieco robit :)
Osobne sa sprchujem kazdy den, vecer vodou ak je treba a rano mydlom/gelom casti tela ktore sa cez den potia ako nohy podpazie genitalie.., chrbat, tvar, usi, vlasy (ruky a nohy len vodou - myslim lytka stehna atd..) a raz/dva krat tyzdenne komplet telo a mozem urcite povedat ze nesmrdim.. ale fakt nechcem vidiet vas co nepouzivate nic :smt078
Mi to prijde ako tema pre bezdakov :D

// K- "drz hubu itckar chod si nieco nakodit a porozpravaj o tom svojim stvorokym kamaratom pri mineralke"
Ano pojdem, ty si chod zarabat nejakou podradnou robotou za 400 ecok. :)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Nevies o com hovoris xH4wK.
Je ine sa neumyvat pravidelne a ine je umyvat sa kazdodenne, len nepouzit sprchovy. Takze to, ze u vas dvaja smrdia, znamena to ze sa neumyvaju pravidelne a nie to, ze vysadili sprchovy.
To su dve rozne veci. Ver, ze mam spolubyvajucich, ktory by mi to hned povedali a pohybujem sa stale medzi ludmi a nikto coilen malu narazku nemal. Samozrejme si clovek da na seba nejaky ten parfem aj. Clovek vie ked smrdi a nezvykne si nato. Najrychlejsie to je zistit, ked sa poti pod pazuchami.

Ono medzi umyvanim sa iba vodou a umyvanim sa sprchovym je jediny rozdiel v tom, ze ten co sa umyva sprchovym vonia chvilu chemiou, ktoru na seba kazdy den dava, co podla mna nieje zdrave. Inak ked sa umyvas len vodou, tak sa starostlivo umyvas a teda hubkou (alebo niecim inym) si poumyvas cele telo. A je to aj umna dokladnejsie :) Ovsem ja sampon pouzivam, bez toho by to neslo, ale tiez nie taky "reklamny", ktory je vyrobeny z ropy a ani nevies co ti to z vlasmi robi, len sa tesis, ze ti vonaju a v 30ke mas plesinu :) Taktiez ked sa doumyvas, utieras sa do vonaveho uteraka. Takze nevidim dovod, preco by mal clovek smrdiet. Mas o tom dost jednosmerny nazor.

A dalsia vec je napriklad aj to, ze bezne sa mi robili a casto po tele rozne "je*aky", na chrbte atd. Teraz som uz take nieco nespozoroval velmi dlho na sebe.
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

Rozdiel je taktiez ten, ze vodou nezmijes mastnotu, zato gelom/mydlom ano.
A ohladom deodorantu narazam na uplinka.. bez deodorantu proste pot smrdi kazdemu a clovek klame len sam sebe ak vravi ze nie.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

xH4wK - niet tej sily ktora by zabranila mojej priatelke posielat ma do sprchy ked smrdim :D a chce mat vlasy mojej kvality (ked som jej ale povedal ake mastne vlasy bude mat prve dva tyzdne bez samponu tak sa na to hned vybodla :lol: )

Soviet - nad tym samponom rozmyslam aj ja. Po plavarni sa totiz moje vlasy umyvaju celkom zaujmavo. Ako na tom bol s penivostou? Nemastneli ti vlasy po nom skor?
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

xH4wK: Ked si nepomozes nejakou hubkou tak ani gel ti ju len tak nezmije. A teda ked mas dobru hubku, tak mastnota zide v pohode len vodou. Nedavno som prisiel aj z jedneho festu kadejako zaspineny domov a myslel som si, ze to nezijde tyzden dole zomna, no stacila uplne nato voda a hubka a bol som ako novy. A inak pot smrdi aj s deodorantom, takze neviem neviem. Samozrejme ked sa potis tak to nieje badatelne, ale ked pot zaschne, tak je jedno ci si mal deodorant a ci nie. Odporucam si precitat aj toto: http://freetheanimal.com/2009/12/paleo- ... ampoo.html Hlavne komentare, kde si to ludia nevedia vynachvalit. Ale celkovo jeho stranka je velmi pekne napisana so zaujimavymi pribehmi z jeho odhodlania atd.

javatar: Zatial som s nim velmi spokojny. Vsetko co je pisane v popise, je aj pekne vidiet. Nepeni skoro vobec, dava sa len male mnozstvo a uplne to staci (je to taka tekutina a vonia po salvii). Kedze je teraz teplo tak si zmyvam hlavu kazdy den, takze ziadne mastne vlasy som nestihol spozorovat. Ale kazdy ma ine vlasy. Jemne mi ostali aj na druhy den po spanku. Neviem ale ako to je pri dlhsom neuzivani, tipujem, ze problem by nemal byt.
hughito
Redeemer
Redeemer

xH4wK je typický ignorant, ktorý nás bude silou mocou presviedčať o tom, ako smrdíme. :roll: Má vôbec zmysel diskutovať s takýmto človekom ?

Pokojne si na seba kydaj tony hnusu, my sa budeme pekne umývať vodou. :wink:
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...a ešte ušetríme...
Rion
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Rion »

To akože hovoríte, že keď vysadím šampón tak sa mi tie vlasy aj prestanú mastiť? Vždy som to vydržal maximálne 4 dni, ale potom by som už musel začať chodiť po kanáloch, pretože to vyzeralo hrozne. Máte niekto nejaké skúsenosti?
hughito
Redeemer
Redeemer

Vraj sa prestanú, ale ten očistný proces trvá dlhšie ako štyri dni. Našťastie ja mám vyholenú hlavu, takže toto riešiť nemusím. :)
Napísať odpoveď