SEO optimalizácia
SEO optimalizácia
Čaute, dá sa zarobiť robením SEO optimalizácie web stránok? Som študent a chcem si nejako zarábať aj počas školského roka, a tak ma napadlo niečo v oblasti IT. Viem trochu programovať, no nie až na takej úrovni aby som si tým mohol zarábať. Preto chcem by som chcel skúsiť SEO. Vedeli by ste poradiť aj nejakú dobrú knihu alebo po prípade tutorial na internete?
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: SEO optimalizácia
Pozri si cenníky firiem čo berú za seo a hneď pochopíš že áno 
Ale SEO nie je jednoduché (pri statických weboch je) ak má zákazník nejaké CMS. Zmeň riadok a nemusí fungovať polka webu
Ale SEO nie je jednoduché (pri statických weboch je) ak má zákazník nejaké CMS. Zmeň riadok a nemusí fungovať polka webu
aha, takže ako by som si mohol ešte tak nejak zarábať? Samozrejme aj to SEO by som chcel skúsiť ak by som našiel nejaký dobrý tutorial alebo knihu. Programovaním makier do excelu sa dá nejako zarobiť?
-
Soviet
Darca
Aha takze ty chces zacat studovat nieco, nacom budes potom zarabat? To nieje len tak precitat knihu a ist podla nej. Technologie sa menia a teda aj optimalizacie trochu. Za ludi povacsine vravia skusenosti.
najlepsie je aby ta to aj bavilo... napriklad ja som tolko hladal az som sa (dufam) nasiel vo web dizajne.
A ked chces nieco len pre prach, tak to mas zly pristup lebo bude pre teba tazsie donutit sa nieco ucit.
Mohol by si skusit vypisat co ta bavi (okrem hrania) a mozno by sa naslo volaco...
A ked chces nieco len pre prach, tak to mas zly pristup lebo bude pre teba tazsie donutit sa nieco ucit.
Mohol by si skusit vypisat co ta bavi (okrem hrania) a mozno by sa naslo volaco...
tak ako v skole co sme mali turbo pascal napr. tak toto ma dost bavilo a celkom tomu aj rozumiem
no skôr ako pascal si skús pozrieť nejaký vyšší programovací jazyk ako C++, Java, C#,... a skús si v tom niečo naprogramovať a potom ak ťa to bude baviť tak sa tomu venuj ale aby si potom na tom zarábal tak musíš toho veľa naprogramovať ...ak to neštuduješ na vysokej škole tak to pôjde trocha ťažšie ale ak ťa to baví tak do toho
...prípadne si vyskúšaj viac vecí z IT a uvidíš čo ťa najviac chytí
...prípadne si vyskúšaj viac vecí z IT a uvidíš čo ťa najviac chytí
Presne ako hovori mycreed, nebudem opakovat co napisal on len dodam k tomu, ze treba skusat. Ja som tiez skusal vsetko mozne: programovanie, skladanie pc, oprava, a ja ani sam neviem co vsetko ale nakoniec som sa nasiel nejak pri web dizajne (dizajn stranky, html, css, php - kvoli redakcnemu systemu a este nejake tie zaklady s redakcnymi systemami) a dufam ze sa tato oblast zúži na uzsie zameranie.
Tak len prajem vela stastia pri hladani sa.
Tak len prajem vela stastia pri hladani sa.
Čaute, ja by som zas chcel nájsť niekoho, s kým by sme vedeli pracovať na optimalizácii mojích stránok. Mám ich viacero. Kto by ste mali záujem hláste sa na: [email protected]
Dík
Dík
-
audiotrack
VIP
koľko platíš na hodinu?
Neviem. Doteraz som to nerobil. Chcem s tým začať a nemám chuť platiť agentúre. Koľko sa zvykne platiť?
-
audiotrack
VIP
onpage analyza a optimalizacia stoji zhruba ako naprogramovanie samotnej stranky. Ofpage seo sa odhadnut cenovo neda, lebo je to dlhy proces a zalezi kolo si ochotny vrazit do reklam
To mi je jasné. Preto hľadám niekoho nie cez firmu ale takto na spoluprácu. Nie sú to totiž žiadne eshopy a mám vážnu obavu, či by mi aj prvé priečky priniesli dodatočne takú výnostnosť, aby sa mi zaplatili náklady za SEO v cenách, aké za to žiadajú agentúry.
-
Michaelo
Hardcore addict
Ceny jednotlivca idú tak na 50% ceny agentúr a viac. Zasa nehovorím o tých najdrahších firmách.
no tak super, realtívnu cenu by sme vedeli, teraz ešte treba zohnať vykonávača